Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
nass έγραψε:Γιαυτό είπα για άλλη ανάρτηση. Ομως ο Busso λέει ότι ήταν μαμά :hmmm:

nass μπορεί να είναι μαμά αλλά ίσως να έχει adaptive dampers που το κάνουν κούτσουρο? :hmmm:

Αλλά συμφωνώ ότι αυτό είναι συμπεριφορά ελατηρίου και όχι ανάρτησης. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#298570 και εγω εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ σκληρο αυτο που βλεπουμε στο βιντεο,αλλα οπως σωστα ειπε ο Νικος εαν εχει adaptive μπορει να ειναι φυσιολογικο οταν ειναι στο τερμα σκληρο.
Καποιες αποσταθεροποιησεις του πισω μερους εχει μονο σε καποια φρενα,αλλα σε αυτον τον ρυθμο που πιεζε δεν ειναι παραξενο.
Άβαταρ μέλους
By nass
#298574 Μπορείς μια Ohlins σαν τις δικές μας να την κάνεις τόσο "κούτσουρο" στο "1 κλικ" ? Η δικιά μου δεν γίνεται πάντως, στην πίστα εξακολουθεί να γέρνει.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:

@dimvii
Ενδιαφέρον θα είχε να δούμε τι θα έκανε η Quadrifoglio με τα Pirelli Trofeo R.

ακομα πιο γρηγορη θα ηταν,αλλα ουτως η αλλως και το corsa ειναι στα τοπ semi.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimviii έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:

@dimvii

Δημήτρη τα Corsa δεν είναι semis. Είναι supersport.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#298588 Είδα σήμερα μια κατακόκκινη, αλλά ήταν τυχερός που διασταυρωθήκαμε και δεν μπορούσα να την... πάρω από πίσω :shifty:

Κορμάρα.-
Άβαταρ μέλους
By dimviii
REALZEUS έγραψε:
dimviii έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:

@dimvii

Δημήτρη τα Corsa δεν είναι semis. Είναι supersport.

με 60 treadwear?
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#298599 Έτσι τα κατηγοριοποιεί η ίδια η Pirelli φίλε μου. Μάλιστα όταν είχαν ρωτήσει την Ferrari γιατί δεν φόρεσε Trofeo R στην LaFerrari και φόρεσε Corsa, η απάντηση ήταν ότι τα semis δεν κάνουν για βροχή.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
REALZEUS έγραψε:Έτσι τα κατηγοριοποιεί η ίδια η Pirelli φίλε μου. Μάλιστα όταν είχαν ρωτήσει την Ferrari γιατί δεν φόρεσε Trofeo R στην LaFerrari και φόρεσε Corsa, η απάντηση ήταν ότι τα semis δεν κάνουν για βροχή.

τωρα που υπαρχει το τροφεο R .Οταν δεν υπηρχει το τροφεο R ,αυτο ειχε σαν κορυφαιο σεμισλικ.Απλα για να μπορουν να τοποθετηθουν και απο κατασκευαστες σαν οεμ,εβγαλαν και εκδοσεις με διαμηκη καναλια για λιγο καλυτερη συμπεριφορα στο βρεγμενο.
Aκομα πιο πριν απο αυτο ειχε το p zero C.

corsa
Εικόνα

corsa asimetrico για πρωτη τοποθετηση οεμ
Εικόνα

corsa direzionale (για εμπρος αξονα) για να μπορει να τοποθετηθει σαν οεμ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#298617 http://www.evomagazine.it/record-alfa-r ... -evo-61038

Purtroppo non c'è alcuna informazione su come fosse configurata l'auto, se completamente di serie, con quali pneumatici, etc.

Μάλλον θα έχουμε εκπλήξεις τελικά...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#298689 Εικόνα

'Οπως γράφει στο twitter και ο δοκιμαστής Fabio Francia που πραγματοποίησε το χρόνο, η Giulia Quadrifoglio φορούσε τα στάνταρ Pirelli P-Zero Corsa, και όχι σεμισλίκ ελαστικά όπως τα Pirelli Trofeo R π.χ. για να φέρουμε ένα παράδειγμα η M4 GTS πραγματοποίησε το χρόνο με σεμισλίκ ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2...

via προφήτης

1) Γράψατε (ΙΚΕ εσύ νομίζω) ότι πάει τάπα, δεν πάει άλλο κλπ.
Εγώ είδα έναν οδηγό που δεν ίδρωσε, που φορούσε το τζινάκι του και το λακοστάκι του, που είχε ρολεξάκι στο χέρι και έκανε κάτι που ήξερε πολύ καλά.
Ο Francia είναι στις εξελίξεις δοκιμών από την αρχή του project "Giorgio".

2) Γράψατε για τον ήχο στην καμπίνα.
Στο πρόγραμμα Race που έγινε η δοκιμή, ο κινητήρας τα δίνει όλα για όλα και επίσης ανοίγουν τα κλαπέτα των εξατμίσεων και γίνεται πόλεμος.
Τα περισσότερα τεστ που έχουν βγει για την Giulia, έχουν γίνει στο Normal. Η ECU της Giulia θέλει κάποιο αριθμό διανυθέντων χιλιομέτρων για να σε αφήσει να πας στο Dynamic. 1500km νομίζω. Ακόμη και να επιλέξεις το Dynamic, θα δουλεύει σαν Normal.

3) Οι αναρτήσεις στην Quadrifoglio είναι addaptive. Δεν είχε ούτε άλλη ανάρτηση, ούτε άλλα ελαστικά, ούτε μειωμένο βάρος. Αναφέρομαι στο αυτοκίνητο της χρονομέτρησης. Το αμάξι έγραψε 7:32 και είναι σε stock κατάσταση. Με το δερμάτινο ταμπλό με ραφές, με όλα τα καθίσματα, χωρίς αγωνιστικό κάθισμα, χωρίς roll cage, χωρίς άλλη ανάρτηση και με τα ΟΕΜ ελαστικά. Όπως το αγοράζεις από την αντιπροσωπεία.
Δηλαδή καμία σχέση με την κατά 6sec πιο αργή στην χρονομέτρηση Porsche Panamera ( :shifty: ).

Εικόνα

Έγραψαν κάποιοι δημοσιογράφοι όπως ο Πίθηκας ότι είναι μαλακή. Μην τρελαθούμε. Πιο μαλακή ανάρτηση εννοούν για τα δεδομένα της κατηγορίας. Δεν μπορεί να πάει έτσι ένα αμάξι με πλαδαρή ανάρτηση. Το body roll θα έκανε πάρτι. Αν και δεν δίνω βάση στο τι εννοεί μαλακή ο καθένας. Όταν και αν έρθει η ώρα, θα κρίνω μόνος μου.
Πάντως, όχι για να ευλογήσω τα γένια μου, αλλά εγώ, όπως και ο dimVii & nass, είχα βάλει αγωνιστική ανάρτηση στο αυτοκίνητο μου και η συμπεριφορά της ήταν όπως βλέπετε στο βίντεο την Giulia. Δηλαδή τα bump/rebound που βλέπετε στο κάθισμα του οδηγού, τα είχα και εγώ.
Το αμάξι είχε μια μανιώδη τάση για ελκτική πρόσφυση. Ήθελε συνεχώς να σε έχει βιδωμένο κάτω.
Φιδέμπορας δεν είμαι, αλλά με το setup που είχα τότε στην 147, σε συνδυασμό με Pirelli PZero Rosso και χαμήλωμα όσο πρέπει για να έχουν σωστή λειτουργία τα ψαλίδια, οι ταχύτητες που μπορούσα να διατηρήσω είτε σε ΕΟ, είτε σε b-Roads, ήταν παρανοϊκές.
Πχ μια φορά που έκανα κάτι παιχνιδάκια με φίλο με 156 2λτ (και αυτή στημένη ανάλογα), έκανα πίσω του παρατεταμένο ανάποδο σε καμπή μετά τη λίμνη Μαραθώνα προς Νέα Μάκρη με πάνω από 120km/h με σκασμένη 3η (135km/h βγάζει η 3η μου) και η διόρθωση του ήταν piece of cake (για τον μυημένο στο αμάξι εννοείται). Τα θυμάμαι και τρέμω βέβαια, για να τα λέμε όλα.
Οπότε όπως βλέπω η ανάρτηση της γρήγορης Giulia πρέπει να είναι θεϊκή.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#298746 Η διαφορά στην φωτο μάλλον είναι ότι η Porsche δίνει περισσότερη αξία στον δοκιμαστή της... Ο Luigi είναι μάλλον πιο αναλώσιμος απο τον Hans.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#298747 Πόσο καίει;