Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#284120 ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
royal_airness έγραψε:3 διαφορετικά GT86 απο Δευτέρα μέχρι σήμερα, όλα στην παραλιακή πρωί στο κομιούτινγκ για την δουλειά. Ένα μαύρο, ένα σκούρο μπλέ και ένα που έμοιαζε με σκούρο καφέ-μπορντώ σήμερα.

Post the photo, or it didn't happened! :rtfm: :lol:

Εικόνα

Koντα στο Νοσοκομειο metropolitan, Νεο Φαληρο...

Mε την ευκαιρια, ενα Αμερικανικο pick-up, στο οποιο ομως κατι δεν μου ταιριαζε, σαν να μην ηταν σωστο το μπροστινο μερος με το πισω... :hmmm:
Συγκεκριμενα μου εδινε την εντυπωση οτι το μπροστινο ειναι απο το Pick-up της Ford των 70's και το πισω απο το αντιστοιχο Pick-up των 60's... :lol: Ford F-100 οι σημανσεις...

Οποιος γνωριζει περισσοτερα, ας λυσει την απορια...

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#284163 Χθες το απόγευμα στην παραλία της Λούτσας Πρεβέζης βόλταρε μια κόκκινη Gallardo με τεράστια σταθερή αεροτομη πίσω και μαζί της μια 458 Italia ,επίσης κόκκινη και τα 2 με γερμανικές πινακίδες.

.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#284173 Ρε σεις, δεν εχει νοημα να γραφουμε οτι ειδαμε διαφορα αυτοκινητα, εαν δεν υπαρχει φωτο...Νομιζω οτι αυτη ειναι και η γενικοτερη ιδεα αυτου του νηματος...

Αλλιως μπορουμε ολοι να μπαινουμε καθε τρεις και λιγο και να αραδιαζουμε μια λιστα με οτι περιεργο βλεπουμε σε καθημερινη βαση...Χωρις φωτο, εχει νοημα?
Τελευταία επεξεργασία από Κίκιζας Γρηγόρης και 28 Ιούλ 2016, 15:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#284287 Σωστά έχουν παρκάρει όλοι αυτοί εκεί?

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#284293 Πολύ χλωμό...

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#284308 Meh, 120αρι diesel GT-line είναι :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Scotch έγραψε:Πολύ χλωμό...

< >

Ελληνες όλοι?

< >
Άβαταρ μέλους
By Nettos
#284490 Εικόνα

Εικόνα

Εχθές στο εμπορικό Mediterranean Cosmos Θεσσαλονίκης. Δεν ξέρω τι αλλο μπορεί να έβλεπα εαν έκανα βόλτα σε ολόκληρο το χώρο του parking!

< >
Άβαταρ μέλους
By Nettos
#284491 Εικόνα

Σε αυτή ισως φαίνεται καλύτερα. Μη βαράτε για τις φωτογραφίες. Ήταν απο την πλευρά του συνοδηγού και έβαλα το αίσθημα να κάνει τη δουλειά.

< >