Deleted User 1 έγραψε:Στην Ελλάδα?
Αν όχι Ελλαδα σε καποια άλλη χωρα. Δρομοι καλοι να βρεις για το ανοίξεις λιγο. Ο Κικιζας πως τα οδηγαει όλα?
Deleted User 1 έγραψε:Στην Ελλάδα?
rocsta έγραψε:Eκτός του GB, κανείς μας δεν έχει γράψει κριτική για τα χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου που στην καλύτερη έχουμε μπει μέσα ενώ ήταν σταματημένο. Η κριτική είναι για τον πίθηκα και το αστείο review του.
Προσωπικά μιλώντας, ναι φυσικά θέλω να είναι καλύτερο απ' το M3 γιατί μου τη σπάει αυτό το υποστροφικό "απόλυτο μηχάνημα οδήγησης".Αυτό είναι κάτι όμως που δεν θα μπορεί να μου το αποδείξει κανείς μέχρι να το οδηγήσω, το οποίο δεν θα γίνει ποτέ, άρα θα μείνω με την απορία.
Nikos! έγραψε:Αν ο Harris έλεγε καλά πράγματα, θα μας άρεσε η κριτική ή πάλι θα λέγαμε ότι λέει βλακειες ?
< >
GTS έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Στην Ελλάδα?
Αν όχι Ελλαδα σε καποια άλλη χωρα. Δρομοι καλοι να βρεις για το ανοίξεις λιγο. Ο Κικιζας πως τα οδηγαει όλα?
καλα κοψε κατι...Για τα Ελληνικα δεδομενα, για ερασιτεχνη καλουτσικα ειναι...Σε σχεση με το τι θα μπορουσαμε να οδηγουμε εαν ειμαστε πολιτες μιας πραγματικης Ευρωπαικης χωρας, αυτο μαλιστα.Κίκιζας . έγραψε:rocsta έγραψε:Προσωπικά μιλώντας, ναι φυσικά θέλω να είναι καλύτερο απ' το M3 γιατί μου τη σπάει αυτό το υποστροφικό "απόλυτο μηχάνημα οδήγησης".![]()
Αυτο το γραφει καποιο Review που διαβασες?
Κίκιζας . έγραψε:Nikos! έγραψε:Αν ο Harris έλεγε καλά πράγματα, θα μας άρεσε η κριτική ή πάλι θα λέγαμε ότι λέει βλακειες ?
Ελα ντε...Δυο μετρα και δυο σταθμα...Τουλαχιστον υπαρχουν καποιες ενδειξεις? Πχ "λεει μαλακιες, γιατι αυτο και αυτο, και σχεδον ολα τ αλλα review λενε το αλλο"...
rocsta έγραψε:Κίκιζας . έγραψε:rocsta έγραψε:Προσωπικά μιλώντας, ναι φυσικά θέλω να είναι καλύτερο απ' το M3 γιατί μου τη σπάει αυτό το υποστροφικό "απόλυτο μηχάνημα οδήγησης".![]()
Αυτο το γραφει καποιο Review που διαβασες?
Δεν διαμορφώνω άποψη από κανένα review, ώστε να την παρουσιάζω για τη δική μου.
rocsta έγραψε:Αυτό περί υποστροφικού απόλυτου μηχανήματος, το γράφω μεταξύ σοβαρού και αστείου και βασίζεται σε όλα τα πενβε τα οποία έχω οδηγήσει. Προφανώς δεν έχω επαφή από M4, εκτός των λίγων λεπτών που κάθισα μέσα.
rocsta έγραψε:Aποδείξεις ότι το review του CH είναι κακό με σειρά εμφάνισης στο βίντεο:
1. Αφήνει να εννοηθεί η μπαρουφίτσα ότι ο καρμπονάξονας επιλέχθηκε κυρίως για μείωση βάρους. Pliz μην αρχίσεις πάλι με τον nass.
rocsta έγραψε:2. Λέει "let it not be another rubbish alfa", το οποίο κατά τη γνώμη μου έχει να συμβεί απ΄ τις 145-46. Τελείως άκυρο, αν και ναι μπορούμε να πούμε ότι δεν πούλησαν, αλλά δεν κρίνουμε αυτό. Συνολικά σαν αυτοκινητιστικά προιόντα, ήταν επάξια AR όλα απ' το 156 και έπειτα.
rocsta έγραψε:3. Αυτό που αναφέραμε παραπάνω με τον JΒΤ, που για να μας μεταφέρει την απουσία ροπής της Giulia στις μεσαίες, κάνει σαν βλαχαδερό μέσα σε αυτοκίνητο με 20 κιλά ανά ίππο.
rocsta έγραψε:4. Η καλή του κουβέντα για το φρενάρισμα ήταν του στυλ ¨ε αυτό έλειπε να μην φρενάρει καλά με carbon δίσκους¨.
rocsta έγραψε:5. Λέει: "this is SUPPOSED to be lighter than the M3, but it feels bigger and bulkier". Αυτό ακριβώς είναι που περιγράφει E90 σε σχέση με την 159... Αλλά δεν είδα κανέναν να το γράφει με αυτόν τον γλαφυρό τρόπο. Όλα τα δημοσιογραφά έγραφαν για το βάρος που σπάει την άσφαλτο, που κάνει τρομερά dive και λοιπές βλακείες.
rocsta έγραψε:6. Καταλήγει στο ότι είναι καλή προσπάθεια επειδή είχε η AR να βγάλει πισωκίνητο απ' την 75. Λες και όταν αποφασίστηκε η πισωκίνητη Giulia, πήγαν οι μηχανικοί που μέχρι τότε σχεδιάζαν 159 και mito και με βάση την 75 έβγαλαν αυτοκίνητο... Όλα αυτά μέσα στο FCA των mase και ferrari.
Με λίγα λόγια, ΝΤΟΙΓΚ!
drdino έγραψε:Κι αυτό τους καθιστά fail;
Κίκιζας . έγραψε:rocsta έγραψε:2. Λέει "let it not be another rubbish alfa", το οποίο κατά τη γνώμη μου έχει να συμβεί απ΄ τις 145-46. Τελείως άκυρο, αν και ναι μπορούμε να πούμε ότι δεν πούλησαν, αλλά δεν κρίνουμε αυτό. Συνολικά σαν αυτοκινητιστικά προιόντα, ήταν επάξια AR όλα απ' το 156 και έπειτα.
Το τονισα και με Bold, παροτι εγω δεν ειμαι τρελαμμενος με τις AR, αυτη η κουβεεντα που λεει, δεν σημαινει οτι ειναι κακο το Review, αλλα και ουτε οτι ειναι μετριο ή κατωτερο των προσδοκιων το αυτοκινητο.
Εκτος εαν ΕΣΥ πχ -ή οσοι αλλοι πυροβολημενοι Alfisti-, νομιζες οτι η Giulia QV θα ειναι 4πορτη Ferrari...
Τα εχουμε ξαναπει και ξαναδι εξαλλου. Οι Ιταλοι ΠΑΝΤΑ στις παρουσιασεις νεων μοντελων ειναι φαφλαταδες και εφφετζηδες. Οπερ και αυτοι που το εχουν δει το εργο καμποσες φορες, κρατουν μικρο καλαθι...
Στην προκειμενη παντως το αυτοκινητο, ειναι πολυ καλο, το λεει ξεκαθαρα...
Κίκιζας . έγραψε:rocsta έγραψε:3. Αυτό που αναφέραμε παραπάνω με τον JΒΤ, που για να μας μεταφέρει την απουσία ροπής της Giulia στις μεσαίες, κάνει σαν βλαχαδερό μέσα σε αυτοκίνητο με 20 κιλά ανά ίππο.
Ετσι νομιζεις εσυ, αλλα οταν καποιος δεν μεταφερει ακριβως τι νιωθει, τον λετε αμπαλο, οταν τα μεταφερει, δεν σας αρεσει, κανει σαν βλαχαδερο, και αλλες τετοιες πιπουλες...
Η ουσια ειναι η εξης. Αυτη η μαιμου, οσο και αν ΔΕΝ μας αρεσει, εχει προσβαση, εχει και αρκετα καλα χερια, και εχει οδηγησει καμποσες εκατονταδες γρηγορα και εξωτικα αυτοκινητα, που εμεις δεν προκειται ουτε στον υπνο μας να δουμε. Οποτε χαλαρωσε και απολαυσε, ή αν δεν αντεχεις την αναλυση, μην το βλεπεις...
και εδω στο λεει ξεκαθαρα...Δεν εχει τα πολυ υψηλα ποσοστα ροπης της Μ3 στις χαμηλες στροφες.

Ωραίος αγώνας. Όπως είπατε αν η Φεράρι είχε κρατήσ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]