Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#273768 Το σωστο ειναι μπιφτεκι :lol:
xenos έγραψε:
nass έγραψε:Και ?

Τι και; Σου λέει ότι στη μία πήραν μία la ferrari και την έκαναν gulia και στην άλλη πήραν μία e30 316 και την έκαναν M3! :rtfm:
Ο οπαδισμός στα καλύτερά του! Gulia γαμάς, γαμιέται ο Πειραιάς φάση! :lol:

Διευκρινισα τι εννουσε ο Bussoς
Δεν ειμαι οπαδος κανενος, ουτε και στο ποδοσφαιρο
....αν δεν παζει η Θρυλαρα δεν ασχολουμαι... :tomato: :s_rofl :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#273773 Yeah right
(Για την φιλολογια στην αφετηρία σχεδιασμού)
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#273789 Εμεις οι κοινοι θνητοι ποτε θα μπορουμε να την δουμε στις εκθεσεις?
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Nikos! έγραψε:Enjoy...

http://www.topgear.com/videos/chris-har ... adrifoglio

Κλασικός "ό,τι να 'ναι" Χαρούλης. :s_crazy Στην αρχή διαμαρτύρεται για την ροπή χαμηλά και στο 4:40 λέει ότι η πανταχού παρούσα ροπή ξεφτυλίζει την πρόσφυση. :lol: Πάλι καλά που του άρεσε το στροφάρισμα και η δύναμη ψηλά. Επίσης βγάζει και ποσοστό χωρίς χρήση μετρητικών οργάνων - 10% - κατά το οποία η Giulia είναι ταχύτερη της Μ3. Μόνο ένας άλλος άνθρωπος μπορεί να το κάνει αυτό. Ο ΤΠ που έβγαζε διάγραμμα δυναμομέτρησης των μονοθεσίων ακούγονταν τον ήχο από το studio! :innocent: Περιμένω και κανέναν σοβαρό reviewer, στυλ Sutcliffe, για εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#274153 Κακό review. Όχι κακό για τη giulia, κακό και ιδιαίτερα φτωχό για την αυτοκινητοδημοσιογραφία. Μόνο τα παντιλίκια το έσωσαν λίγο.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#274172 Έτσι ακριβώς.

Η επιλογή χρώματος ήταν κι αυτή... Τυχαία :hmmm:

Έτσι είναι πάντως όταν βλέπετε "απόψεις" ανθρώπων που οδηγούν σε καθημερινή βάση αγωνιστικά και υπερατου. Σε λέει ότι στα χαμηλά είναι αδύναμο... έκανε και την κίνηση ότι θέλεις να σπρωξεις το αμάξι για να κινηθεί. 2000 πέταλα μιλάμε και θέλεις να το σπρωξεις.

Βρε ουστ.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
JBT έγραψε:Σε λέει ότι στα χαμηλά είναι αδύναμο... έκανε και την κίνηση ότι θέλεις να σπρωξεις το αμάξι για να κινηθεί.

Kαλά εκεί νόμιζα ότι ήταν μέσα σε κανένα zastava που προσπαθούσε να κάνει προσπέρασμα 30" σε νταλίκα. :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#274197 Eκτός του GB, κανείς μας δεν έχει γράψει κριτική για τα χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου που στην καλύτερη έχουμε μπει μέσα ενώ ήταν σταματημένο. Η κριτική είναι για τον πίθηκα και το αστείο review του.
Προσωπικά μιλώντας, ναι φυσικά θέλω να είναι καλύτερο απ' το M3 γιατί μου τη σπάει αυτό το υποστροφικό "απόλυτο μηχάνημα οδήγησης". :protest: Αυτό είναι κάτι όμως που δεν θα μπορεί να μου το αποδείξει κανείς μέχρι να το οδηγήσω, το οποίο δεν θα γίνει ποτέ, άρα θα μείνω με την απορία.
Τελευταία επεξεργασία από rocsta και 30 Ιουν 2016, 14:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#274201 Αν ο Harris έλεγε καλά πράγματα, θα μας άρεσε η κριτική ή πάλι θα λέγαμε ότι λέει βλακειες ?

< >
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#274206 Εξαρτάται τι θα υπερθεμάτιζε.

Αν μας έλεγε για την ποιότητα εσωτερικού, πόσο glossy έχει γίνει ο θυρεός κλπα , βράστα κι άστα,
άκυρο απο εδώ μέχρι την πίστα που το δοκίμασε.

Αν υπερθεματίσει όμως το "φανταστικό" V6TT, τα καταπληκτικά φρένα, το στήσιμο και το noble pedigree,
τότε τα δεδομένα αλλάζουν άρδην

:lol:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#274208 @ Nikos!
Εμένα μια χαρά μ΄αρέσει ο Harris. Στο συγκεκριμένο review ήταν λίγος. Στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. Άσχετα αν οδηγούσε την giulia. Ξέρω ότι δεν μπορώ να πείσω κανέναν ότι προσπαθώ να το δω αντικειμενικά γιατί συμπαθώ τη μάρκα.

georgetz έγραψε:Εξαρτάται τι θα υπερθεμάτιζε.

Αν μας έλεγε για την ποιότητα εσωτερικού, πόσο glossy έχει γίνει ο θυρεός κλπα , βράστα κι άστα,
άκυρο απο εδώ μέχρι την πίστα που το δοκίμασε.

Αν υπερθεματίσει όμως το "φανταστικό" V6TT, τα καταπληκτικά φρένα, το στήσιμο και το noble pedigree,
τότε τα δεδομένα αλλάζουν άρδην

:lol:

Eκπληκτικό αστείο. Ειδικά για κάτι που δεν γίνεται από κανέναν εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
By GTS
rocsta έγραψε:Eκτός του GB, κανείς μας δεν έχει γράψει κριτική για τα χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου που στην καλύτερη έχουμε μπει μέσα ενώ ήταν σταματημένο. Η κριτική είναι για τον πίθηκα και το αστείο review του.
Προσωπικά μιλώντας, ναι φυσικά θέλω να είναι καλύτερο απ' το M3 γιατί μου τη σπάει αυτό το υποστροφικό "απόλυτο μηχάνημα οδήγησης". :protest: Αυτό είναι κάτι όμως που δεν θα μπορεί να μου το αποδείξει κανείς μέχρι να το οδηγήσω, το οποίο δεν θα γίνει ποτέ, άρα θα μείνω με την απορία.

Γιατι να μην το οδηγήσεις; Το εχω υποψιν για test drive το QV μολις γινει διαθεσιμο.