- 21 Οκτ 2014, 12:32
Χρήστος Λάππας έγραψε:Από πότε είναι οι κλήσεις;
Ξαναθυμίζω ότι υπάρχουν άτομα που έγραφαν εδώ αλλά και στο προηγούμενο φόρουμ καθησυχάζοντας τον κόσμο ότι μέχρι 120-140 δεν γράφουν τα ραντάρ. Καλό θα ήταν να έχουμε στο μυαλό μας ότι "ασφαλείς" ταχύτητες πάνω από τα όρια δεν υπάρχουν. Κανένας από αυτούς που κάνουν τις προτροπές για οδήγηση μέχρι +χ/ψ χλμ/ώρα στα φόρα χωρίς κίνδυνο συνεπειών δεν πρόκειται να σας πληρώσει την κλήση, ή να σας δώσει πίσω το δίπλωμα σας.
Από πέρσι την άνοιξη (νομίζω Μάιο και οι δύο). Στο ίδιο σημείο (ίδια κάμερα), με την ίδια παράβαση (110 αντί για 70). Η οποία κάμερα είναι καθαρά "ταμείο", αφού (α) το όριο δεν έχει ΚΑΜΙΑ λογική, (β) το σημείο δεν έχει ΚΑΜΙΑ επικινδυνότητα (να μου πεις 70 στα tunnels που ανέφερα πιο πριν, να συμφωνήσω 101%, όχι όμως στην ευθεία, και ξαναθυμίζω, σε ΤΕΝ-Τ δρόμο), και (γ) η κάμερα αυτή δουλεύει 24x7, απλά και μόνο ως εισπρακτικό μέσο και τίποτα άλλο.
Αν πας με 140 με όριο τα 130, τι να σε γράψει η κάμερα ? Ήδη είσαι κάτω από το "ανεκτό όριο σφάλματος" που στέκεται 100% στο δικαστήριο. Όμως αν αντί για 70 πας με 90, είναι κατευθείαν πρόστιμο + δίμηνη αφαίρεση διπλώματος. Μιλάμε για αστεία πράγματα, γι'αυτό και στην Α.Ο. δεν με έχουν ξαναδεί από τότε (και ούτε πρόκειται, αργώ λιγάκι αλλά μου έρχεται τελικά πιο φθηνά)