Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
Dimitris_P έγραψε:
royal_airness έγραψε:Είδα κι εγώ το Gone Girl εχθές στα Odeon Συγγρου.

Emily Ratajkowski, σταθερή αξία, έπρεπε να παίξει περισσότερο. :shifty:

Look for fap :shifty:

Σε παρακαλώ, με προσβάλεις ... Την ξέρω πολύ περισσότερο καιρό τώρα την κοπέλα απο άλλες εμφανίσεις που έχει κάνει κατά καιρούς :inlove:
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#26637 Ξεκίνησα να βλέπω το 22 Jump Street κατά τις 12 εχθές αλλά με πήρε ο ύπνος πριν τα μισά της ταινίας. Φταίει η ταινία ή ήμουν απλά πολύ κουρασμένος ;
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#26638 la source des femmes
η προσπαθεια των γυναικων ενος χωριου να μοιρασουν δικαια τις υποχρεωσεις που τις βαραινουν με τους αντρες τους.
συμπαθητικη, περασε ευχαριστα το διωρο :)
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
royal_airness έγραψε:Ξεκίνησα να βλέπω το 22 Jump Street κατά τις 12 εχθές αλλά με πήρε ο ύπνος πριν τα μισά της ταινίας. Φταίει η ταινία ή ήμουν απλά πολύ κουρασμένος ;

Γελοία ιστορία αλλά άντεξα την είδα με παράλληλο browsing,δουλειές. Είχε κάτι στιγμές για :lol: αλλά τίποτα ιδιαίτερο.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
JasonLouk έγραψε:Το lucy ειναι επικών διαστάσεων πατάτα. Το Limitless ήταν πολύ καλοφτιαγμένο εν αντιθέσει.

Άλλα είναι μονο 1.5 ώρα περίπου οπότε για χάζεμα το βράδυ ειναι ότι πρέπει όπως λέει ο kobulis. :lol:

Τελικά είπα να κάτσω να το δω...δεν θα έλεγα πατάτα (με τη λογική ότι ο Beson δύσκολα θα έβγαζε unwatchable ταινία), απλά είναι περισσότερο κωμωδία παρά sci-fi και φυσικά μη συγκρίσιμη με το Limitless. Χώρια που ο Beson κατάφερε να βγάλει ολόκληρη ταινία με πρακτικά δύο ηθοποιούς, και με την ξανθούλα να διαγωνίζεται με τον Reaves για την πιο μαρμαρένια ανέκφραστη φάτσα :lol:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Dimitris_P έγραψε:170Hz
http://www.imdb.com/title/tt1825636/

Μια ιστορία αγάπης + δράματος 2 νεαρών κωφάλαλων. Μου άρεσε.

(και η πρωταγωνίστρια :inlove: )

Μου κίνησες το ενδιαφέρον, την έψαξα και την είδα. Αρκετά ενδιαφέρουσα, παρότι μοιάζει ολίγον τι επιφανειακή δεν είναι. Οι ατέλειωτες σιωπές της και οι φυσικοί ήχοι την κάνουν πολύ μελαγχολική. Αρκετά στυλάτη σκηνοθετικά, επίσης.
Θετικό πρόσημο κι από μένα.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#27167 Το ξέχασα, επίσης δέησα επιτέλους να δω το Expendables 3....εντάξει, οι ατάκες "τι cool που είμαστε" και οι αναφορές στα πραγματικά προσωπικά στοιχεία του καθενός (με αποκορύφωμα την "φυλάκιση" του Snipes για φοροδιαφυγή :s_rofl ) κάποια στιγμή γίνονται too much και too many, ακόμα και για εμάς τους παλιότερους που θυμόμαστε τα πάντα σχετικά με τους "παπούδες" των Expendables....αλλά γενικώς δεν είναι και άσχημος τρόπος να περάσεις ευχάριστα 2 ωρίτσες. Μου έλειψε πάντως το originality του πρώτου και η απίστευτη τρέλα και το "όλοι οι γνωστοί εδώ" του δεύτερου :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#27343 Για όσους είδαν τους X-men.Spoilers!

Αυτό που δείχνει στην αρχή ούτε που το είχα σκεφτεί :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men

:yahoo: :yahoo: :yahoo: