Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#256411 53/100, bad loser ο Νίκος :lol:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#256413 Ευτυχώς που δεν έχει το δικό μου τέτοιο πράγμα, θα έκανα ότι μπορούσα για να δω πόσο χαμηλό σκορ μπορείς να βγάλεις

.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
drdino έγραψε:53/100, bad loser ο Νίκος :lol:

Νομίζω μπορώ και χειρότερα. :lol:

Logάρει να το δουν πουθενά να τραβάν τα μαλλιά τους για το πόσα δέντρα καταστράφηκαν?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#256445 Βασικά δεν κατάλαβα, σβήνεις τη μηχανή κι η οθόνη μένει αναμμένη με αυτές τις πληροφορίες;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
drdino έγραψε:Βασικά δεν κατάλαβα, σβήνεις τη μηχανή κι η οθόνη μένει αναμμένη με αυτές τις πληροφορίες;

Ναι ρε.

Είσαι σε άλλο μενού, ακούς μουσική πχ...σβήνεις και ανάβει αυτό.
Άβαταρ μέλους
By nass
#256482 Ευτυχώς που δεν είχες κάτω από 50/100... τότε δεν σε αφήνει να βγεις έξω, κλειδώνει τις πόρτες και πρέπει να κάνεις άλλη μια βόλτα για να ανεβάσεις το σκορ :rtfm: :x
Άβαταρ μέλους
By Govus
#267209 Εικόνα

http://www.autoblog.gr/2016/06/13/renau ... lift-2016/

Το πλέον σημαντικό (αλλά αδιάφορο για την γραικία, μιας και δεν εισήχθη ποτέ...), με τον 120άρη TCe παίρνετε τώρα και χειροκίνητο 6άρι...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#267260 Αυτό με το σκορ κάπως το σβηνεις. Είχα κι εγώ ένα σαν του Νίκου δεν μου έβγαζε τέτοια. Κατα τα αλλά παρα μα παρα πολύ αδιάφορο αμάξι. Τπτ δεν κανει καλά.

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#269001 Για βοηθάτε λίγο τον Πολύδωρο.

Renault Clio TCE 1,2 (100 άτια).
- λιπαντικό;
- eshop με φτηνά ανταλλακτικά;
- κάποια φοβερή/ακριβή συντήρηση που πρέπει να γίνει στα 100.000χλμ;
Άβαταρ μέλους
By belgarion
EDDIE_147 έγραψε:Για βοηθάτε λίγο τον Πολύδωρο.

Renault Clio TCE 1,2 (100 άτια).
- λιπαντικό;
- eshop με φτηνά ανταλλακτικά;
- κάποια φοβερή/ακριβή συντήρηση που πρέπει να γίνει στα 100.000χλμ;

Λιπαντικο η Renault συστήνει προδιαγραφές rn 0710 για αυτό, αν θυμάμαι καλά είναι ημισυνθετικο 5w40 σε elf. Πολλά ανταλλακτικά και Λιπαντικα για γαλλικά αυτοκίνητα έχει η rpc στην Θεσσαλονίκη. Στα 100000 δεν θυμάμαι αν θέλει κάποια συγκεκριμένη συντήρηση, θέλει όμως ιμάντες αν έχει κλείσει εξαετια και δεν τους έχει αλλάξει.

.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#269190 Θενξ Μπελγκάριε.
:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#269224 Σε elf πολυ συγκεκριμενα ειναι το Elf Evolution 900 SXR
Καταστημα επισης πολυ οικονομικο ειναι το Mister auto. Αν εχει δισκους πίσω μια ματιά γιατι ειναι λεπτοί σχετικά και μπορει στα 100000 χλμ να θελουν αλλαγμα καθώς πιθανα θα εχουν περασει το ελαχιστο όριο φθοράς που ορίζει για το αναλωσιμο ο κατασκευαστης. Αν εχουν σαντουιτς το ρουλεμαν (που δε το θυμαμαι) ειναι ακριβουτσικοι γι αυτο το ανεφερα
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#278554 Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

:superman: :inlove: (ελπιζω να φαινονται οι φωτογραφιες)