Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#268809 εγώ όταν ήθελα να κάνω τη σύνδεση κάρτα, μου εξαφάνισαν το αίτημά μου και μου είπαν να ξανακάνω (ενώ περίμενα μήνα)

πήγαν να με βγάλουν και τρελό.. ότι δήθεν δέχτηκα να μείνω σε συμβόλαιο πληρώνοντας τα διπλάσια σε σχέση με πριν (γιατί είχα πολύ γενναία έκπτωση όσο ήμουν σε συμβόλαιο και ήθελαν να μου τη κόψουν)

ο πατέρας μου σε κάποια φάση που είχε δεχτεί να πάει σε αυτούς επειδή του έκαναν καλή προσφορά, στην αντιπροσφορά από τον οτε που έγινε σχετικά άμεσα, αυτοί είχαν ήδη προχωρήσει τις διαδικασίες και δεν τον άφησαν να φύγει και έμεινε και κάποιες μέρες χωρίς τηλέφωνο :lol:

εγώ έχω ακόμα wind στο κινητό, αλλά με τους συγκεκριμένους δε ξανακάνω κανενός είδους συμβόλαιο

μόνο με καταγγελία στην εεττ έκανα τη δουλειά μου, αλλιώς δεν έβγαζα άκρη οπότε ο,τι και να μου δώσουν και τσάμπα για 5 χρόνια συμβόλαιο με αυτούς δε ξανακάνω
Άβαταρ μέλους
By gianik
#268814 Εγω με wind δεν ειχα ποτε προβλημα. Ουτε διακοπες, ουτε τπτ.Αν θυμαστε στο παλιο φορουμ που ειχα το θεμα υπερβολικης χρεωσης 2μηνες λογω χρησης της εφαρμογης τους , μετα απο παραπονα μου δεχτηκαν κ εκαναν αντιλογισμο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#268819 οταν αλλαζατε παροχο το ρουτερ σας το επαιρναν ? ειδικα απο κοσμοτε?
αν το παιρνουν να βρω ανα ψοφιο να τους δωσω.

εντιτ βρηκα ενα παλιο sagem, ενω το νεο ειναι zte. :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 17 Ιουν 2016, 16:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#268820 αν είσαι στη περίοδο της δέσμευσης ίσως, αλλά εγώ όταν έφυγα από οτε για forthnet είχε περάσει αρκετός καιρός και δε μου ζήτησαν τίποτα πίσω

και από τη forthnet να έφευγα που μέχρι πριν λίγο καιρό το μόνο που μου είχαν δώσει είναι το παλιό siemens (χωρίς wifi, αρχαίο) δε θα μου το ζητούσαν πίσω, το επόμενο με wifi που είχα το είχα αγοράσει εγώ , αλλά πλέον που ανανέωσα μαζί τους για το vdsl και μου έδωσαν router φαντάζομαι ότι τουλάχιστον για τη 2ετια που δεσμεύτηκα θα μου το ζητούσαν πίσω

σε 3-4 χρόνια δε νομιζω
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#268822 Τι σε νοιάζει πάντως το router το πιο πιθανό είναι να μη δουλεύει το παλιό σου και να πρέπει να βάλεις αυτό που θα σου δώσουν
Άβαταρ μέλους
By dimviii
QsisVTS έγραψε:αν είσαι στη περίοδο της δέσμευσης ίσως, αλλά εγώ όταν έφυγα από οτε για forthnet είχε περάσει αρκετός καιρός και δε μου ζήτησαν τίποτα πίσω

το συμβολαιο με τον οτε εχει ληξει.
Ετσι πηγα να ανανεωσω και μου ειπαν οτι για να με βαλουν σε φθηνοτερο προγραμμα απο αυτο που ειχα θα επρεπε να δεσμευτω για 2 χρονια. :lol: :lol: χωρις να μου δωσουν τιποτα :lol: :lol:
δλδ για ποιον λογο να δεσμευθω για 2 χρονια τον ρωταω αφου δεν μου παρεχεις τιποτα,και εισαι ο ακριβοτερος της αγορας?
ετσι γινεται μου λεει .
Κοσμοτε μαρκτινγκζ
Άβαταρ μέλους
By dimviii
QsisVTS έγραψε:Τι σε νοιάζει πάντως το router το πιο πιθανό είναι να μη δουλεύει το παλιό σου και να πρέπει να βάλεις αυτό που θα σου δώσουν

μου ειπε οτι θα δουλευει κανονικα. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#268825 Οσο ημουν στον ΟΤΕ μου ειχαν αλλαξει 2-3 ρουτερ χωρις ποτε να ζητησουν το παλιο πισω. Οταν εφυγα για την Forthnet ζητησαν το τελευταιο ρουερ πισω παροτι ηταν 3+ ετων. Κατεβηκα στην αποθηκη βρηκα και τα παλια και τους τα πηγα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:Οσο ημουν στον ΟΤΕ μου ειχαν αλλαξει 2-3 ρουτερ χωρις ποτε να ζητησουν το παλιο πισω. Οταν εφυγα για την Forthnet ζητησαν το τελευταιο ρουερ πισω παροτι ηταν 3+ ετων. Κατεβηκα στην αποθηκη βρηκα και τα παλια και τους τα πηγα.

ετσι εχω και εγω 2. Το ενα μου εκανε κατι misfires,και ετσι μου εδωσαν αλλο.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
dimviii έγραψε:
Κοσμοτε μαρκτινγκζ

είναι υποχρεωμένοι να είναι οι πιο ακριβοί για να λειτουργεί ο ανταγωνισμός

άμα δε τους υποχρέωναν να είναι έτσι σε λίγους μήνες θα έσβηναν τους πάντες από την αγορά αν το καλοσκεφτείς..

πάντως κάθε αλλαγή που πας να κάνεις στο συμβόλαιό σου σου προκαλεί δέσμευση 2 χρόνια :lol:

κι εγώ δηλαδή έβγαλα nova, έβαλα vdsl (τιμή χαμηλότερη) ==> δέσμευση συμβολαίου :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#268835 δεν μιλαμε για απλα πιο ακριβος.
ειχα 24 ταχυτητα 250 λεπτα σε αστικα,μιση ωρα σε κινητα με 60 ευρω το 2μηνο.
τωρα απεριοριστα αστικα/υπεραστικα 10 ωρες σε κινητα,και 24 ταχυτητα 42,5 ευρω.
Να μου δινει τα ιδια με 1-2 ευρω παραπανω το καταλαβαινω,αλλα εδω μιλαμε για μεγαλες διαφορες, που τις πληρωνα το ζωον δεκαετιες.
Άβαταρ μέλους
By nass
QsisVTS έγραψε:είναι υποχρεωμένοι να είναι οι πιο ακριβοί για να λειτουργεί ο ανταγωνισμός

Εννοείς από την ΕΕΤΤ και σε λιανικές τιμές ? Οχι, δεν έχουν καμία τέτοια υποχρέωση.
Εχουν υποχρέωση χονδρικών τιμών που να αφήνουν λογικά περιθώρια κέρδους σε όσους αγοράζουν χοντρική και επίσης κοστοστρεφών τιμολογίων λιανικής δηλ. να μην πουλάει την Α υπηρεσία με τρελλό κέρδος και τη Β υπηρεσία με ζημιά (price dumping) χρηματοδοτώντας την από τα κέρδη της Α.
Η υποχρέωση αυτή δεν υπάρχει μόνο για τον ΟΤΕ αλλά για οποιονδήποτε έχει δεσπόζουσα θέση στην αγορά δηλ. > 25% άρα ισχύει και για Voda/HOL και Forthnet (νομίζω αυτοί είναι >25% στην αγορά του Interne). Αντίστοιχα στην κινητή τέτοια υποχρέωση έχουν και οι 3 εταιρείες.

QsisVTS έγραψε:πάντως κάθε αλλαγή που πας να κάνεις στο συμβόλαιό σου σου προκαλεί δέσμευση 2 χρόνια :lol:

Αυτό που έπαθε ο dimviii πήγε να μου συμβεί και μένα πήρε ένας τύπος τηλέφωνο τη γυναίκα μου και μπουρου-μπουρου την έπεισε να φύγουμε από Forthnet και να πάμε σε COSMOTE. Μέχρι που μας στείλανε αιτήσεις φορητότητας με Courier στο σπίτι :help: Τους παίρνω τηλέφωνο και προκύπτει:
- Δέσμευση 2 χρόνια :x
- Ιδια λεφτά που πληρώνω τώρα στη Forthnet (25€ για double play)
- "Γρηγορότερο Internet" που ας δεχτώ ότι ισχύει όχι σε ό,τι αφορά την ταχύτητα με το κέντρο, όπου έτσι και αλλιώς, λόγω απόστασης, πιάνω 19 Mbps αλλά το overbooking στις γραμμές με το BRAS και το Internet. Βέβαια τους ρώτησα "α στα 25 είναι VDSL ?" "Α όχι" :)
- VoIP τηλέφωνο και πρέπει να κάνω ειδικό arrangement για να μη γίνει (πάντως, προς τιμήν τους, δίνουν "mini UPS")
- Κανένα πακέτο με κινητή, αυτοί ήταν μόνο για home, για κινητή έπρεπε να πάω στο κατάστημα :slap: αλλά τουλάχιστον θα είχα 15% έκπτωση

Τους ευχαρίστησα ευγενικά και τους χαιρέτησα :s_bye
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#269093 Μου έκανα πρόταση για να πάω απο forthnet + cosmote σε voda+hol.
Ήρθαν τα συμβόλαια χτες στην κουριερ, αλλά θα πάω την τρίτη να τα υπογράψω. Αντιπρόταση ακόμη από cosmote/forthnet δεν ήρθε :hmmm: :hmmm:

Αυτό με την υπαναχώρηση εντός 14 ημερών ισχύει ακόμη;
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#269097 Πρωτα θα υπογραψεις και μετα θα ερθει η αντιπροταση
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#269098 και αν ειναι καλύτερη, τι κάνω; :hmmm: