- 17 Ιουν 2016, 16:08
Stilskin έγραψε:
Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι δείς στα πόσα Mbps συγχρονίζει το ρουτερ σου. Γιατί αν είσαι αρκετά μακρυά απο το Αστικό Κέντρο χρεώνεσαι άδικα περισσότερα χρήματα αν για παράδειγμα συγχρόνιζεις στσ 4Mbps.
Τώρα για την ερώτηση σου επειδή δεν γνωρίζω τι διάρκειας συμβόλαιο έχεις υπογράψει το πιο πιθανό είναι να σου ζητήσουν τέλος πρόωρης αποχώρησης. Σε γενικές γραμμές ο Οτε δεν είναι τόσο ευελικτος στο θέμα των αντιπροσφορών σε σχέση με τους εναλλακτικούς παροχους.
Στην θέση σου θα σκεφτόμουν σοβαρά να φύγω απο τον Οτε γιατί οι εναλλακτικοί πάροχοι είναι αρκετά αξιόπιστοι. Με 22 ευρώ το μήνα σε Wind και Vodafone θα έχεις εως 24 Mbps, αναλόγως πάντα την απόσταση σου, και δωρέαν αστικά και υπεραστικά καθώς και 5 ώρες σε κινητά.
εκλεισα στη wind με 21,20 το μηνα με φπα για απεριοριστα αστικα/υπεραστικα 24 ταχυτητα, 5 ωρες σε ολα τα κινητα + 5 ωρες σε κινητα wind( συζυγος + παιδι εχουν wind κινητο)
Ηθελαν να με χρεωσουν 5 ευρω για να μου στειλουν τα χαρτια για να υπογραψω με κουριερ.
τους λεω να μου τα στειλουν με μειλ. Εχουμε προβλημα μου λενε τεχνικο σημερα.
καλα στειλτε τα οποτε μπορεσετε.
καλα θα τα στειλουμε με κουριερ χωρις χρεωση.
Τι λαμογια ειναι αυτα ρε,οπου σε βρουν μποσικο, να σε χρεωσουν.
Περιμενω να δω εαν θα κανουν αντιπροσφορα απο τον οτε,και θα ενημερωσω.
Παντως ημουν ζωον που πληρωνα τοσα χρονια τον οτε,εαν δεν εχουμε τιποτα διακοπες/προβληματα με το ιντερνετ με την wind.
'It has the interior ambience of a tupperware container and the exterior design flair of an Adidas tracksuit. However this is all hiding a godly powertrain - no other car can extract grip from a surface quite like an Evo.'