Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By fokion
#255072 Αυτό που εχω είναι ακριβως το ιδιο... Να εχει ισως άλλο "καλυτερο" firmware?? θα το δω.
Θα βαλω το τροφοδοτικό του καινουργιου.....
Ναι τις οδηγιες - ρυθμισεις από το site σους εχω βαλει
+ τις ρυθμισεις που δινει η VLC για τα στρεαμ

Ακριβως αυτό που λεει ο Qsis. Καποιες μερες είναι λες και δεν εχει ουτε 4ΜΒ... ασχετο αν βλέπεις 16 στο speed test....
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#255239 κανενα θέμα με ταχυτητες φορθνετ σε 2 σπιτια (θεσ\νικη)
στο 1 απο τα δυο μονο, μου κάνει κάτι διακοπούλες 1-2 φορές τη μέρα, αλλά νομίζω είναι απο τα ζόρια που τραβάει το modem (το έχουμε και 5-6 χρονια) οταν παίζουν 2 λατοπ παιχνίδι ταυτόχρονα και 3 κινητά στην άκρη (όλα με wifi)
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#256993 Επιτρέπεται ο ΟΤΕ να περνάει καλώδιο από την κολώνα και όχι από το δρόμο σε περιπτερα,μινι μάρκετ κτλ;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#257002 Ναι. Και στα βουνά το καλώδιο με κολώνες πάει.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#257006 Ακριβώς. Και μένα στο σπίτι μου εναέριο καλώδιο έρχεται από την κολόνα (γι αυτό γαμιέται η σύνδεση όταν βρέχει όταν έχει ήλιο και όταν φυσάει :lipsealed: )
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
Cosmonaut21 έγραψε:Επιτρέπεται ο ΟΤΕ να περνάει καλώδιο από την κολώνα και όχι από το δρόμο σε περιπτερα,μινι μάρκετ κτλ;

Παλιά τα καλώδια του ΟΤΕ ήταν εναέρια σε ξύλινες κολώνες, οι οποίες ήταν κοντύτερες και λεπτότερες απο τις αντίστοιχες ηλεκτροδότησης.

Πλέον στις πιό πολλές περιοχές τα καλώδια είναι υπόγεια και βγαίνουν πάνω στις παλιές κολώνες για την τελική σύνδεση με τον καταναλωτή.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#268440 έτσι κατουράει το vdsl :rtfm: 2.5ώρες 40+ γιγα

Εικόνα

που με ρώταγε η άλλη στη forthnet τι το θέλω το vdsl.. ο,τι θέλω το θέλω :rant: :rant:

+ ότι μου μένει και λιιιγη ταχύτητα που θέλω για να χαζεύω στο φόρουμ :inlove:

ΥΓ ελπίζω αυτό το παιχνίδι να αξίζει το 28αρι που έδωσα :hmmm:
που θέλει το public 50, 50 @@ θα πάρει
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#268444 Τυχερέ

< 3
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#268445 Qsi, δεν μας αφήνεις στον πόνο μας με το vdsl σου... :rant:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Stilskin έγραψε:
Εχω Wind εδώ και 4 χρόνια και τώρα μέσω φορητότητας σε άλλο πάροχο έλαβα αντιπροσφορα της Wind με 17 ευρώ που περιελαμβάνει αστικά-υπεραστικά δωρεάν, 5 ώρες σε κινητά και 1 Gb mobile internet κάθε μήνα.

επειδη ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα,παιζει εαν κανω αιτηση σε αλλη εταιρια, να μου δωσουν τετοια προσφορα ή εστω κοντινη?
Δεν εχω δωσει σημασια,ειμαι στον οτε ,και πληρωνω κανα 62-65 ευρω το 2μηνο για ιντερνετ 250 λεπτα σε σταθερα και κανα μισαωρο σε κινητα.Τα θεωρω πολλα, σε συγκριση με αυτα που διαβαζω εδω μεσα.
https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoport ... ome_DP_SIM

εαν κανω αιτηση φορητοτητας θα μου κανουν αντιπροσφορα?
κανα καλο πακετο,που να ειναι οικονομικοτερο απο αυτο που εχω γνωριζει κανεις? ινερνετ δεν με ενδιαφερει η ταχυτητα τοσο πολυ(απο 4 πηγα στο 24 ιδιο ηταν=αργο) να εχει απεριοριστα αστικα/υπεραστικα και καμια ωρα σε κινητα.
Με τον οτε δεν εχω θεματα απο αποσυνδεσεις στο ιντερνετ,πολυ σπανιες.Υπαρχει περιπτωση να αλλαξω παροχο και να εχουμε προβληματα?
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#268581 Για τον ΟΤΕ που αναφέρθηκε υπάρχει κάποιος νόμος ή οδηγία που ακολουθούν. Αυτή λέει ότι βάζουν υπόγεια τα καλώδια υποχρεωτικά από κάποιους ορόφους ή διαμερίσματα και πάνω. Δεν το θυμάμαι καλά πώς πάει.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By Stilskin
dimviii έγραψε:
Stilskin έγραψε:
Εχω Wind εδώ και 4 χρόνια και τώρα μέσω φορητότητας σε άλλο πάροχο έλαβα αντιπροσφορα της Wind με 17 ευρώ που περιελαμβάνει αστικά-υπεραστικά δωρεάν, 5 ώρες σε κινητά και 1 Gb mobile internet κάθε μήνα.

επειδη ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα,παιζει εαν κανω αιτηση σε αλλη εταιρια, να μου δωσουν τετοια προσφορα ή εστω κοντινη?
Δεν εχω δωσει σημασια,ειμαι στον οτε ,και πληρωνω κανα 62-65 ευρω το 2μηνο για ιντερνετ 250 λεπτα σε σταθερα και κανα μισαωρο σε κινητα.Τα θεωρω πολλα, σε συγκριση με αυτα που διαβαζω εδω μεσα.
https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoport ... ome_DP_SIM

εαν κανω αιτηση φορητοτητας θα μου κανουν αντιπροσφορα?
κανα καλο πακετο,που να ειναι οικονομικοτερο απο αυτο που εχω γνωριζει κανεις? ινερνετ δεν με ενδιαφερει η ταχυτητα τοσο πολυ(απο 4 πηγα στο 24 ιδιο ηταν=αργο) να εχει απεριοριστα αστικα/υπεραστικα και καμια ωρα σε κινητα.
Με τον οτε δεν εχω θεματα απο αποσυνδεσεις στο ιντερνετ,πολυ σπανιες.Υπαρχει περιπτωση να αλλαξω παροχο και να εχουμε προβληματα?

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι δείς στα πόσα Mbps συγχρονίζει το ρουτερ σου. Γιατί αν είσαι αρκετά μακρυά απο το Αστικό Κέντρο χρεώνεσαι άδικα περισσότερα χρήματα αν για παράδειγμα συγχρόνιζεις στσ 4Mbps.
Τώρα για την ερώτηση σου επειδή δεν γνωρίζω τι διάρκειας συμβόλαιο έχεις υπογράψει το πιο πιθανό είναι να σου ζητήσουν τέλος πρόωρης αποχώρησης. Σε γενικές γραμμές ο Οτε δεν είναι τόσο ευελικτος στο θέμα των αντιπροσφορών σε σχέση με τους εναλλακτικούς παροχους.
Στην θέση σου θα σκεφτόμουν σοβαρά να φύγω απο τον Οτε γιατί οι εναλλακτικοί πάροχοι είναι αρκετά αξιόπιστοι. Με 22 ευρώ το μήνα σε Wind και Vodafone θα έχεις εως 24 Mbps, αναλόγως πάντα την απόσταση σου, και δωρέαν αστικά και υπεραστικά καθώς και 5 ώρες σε κινητά.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Stilskin έγραψε:

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι δείς στα πόσα Mbps συγχρονίζει το ρουτερ σου. Γιατί αν είσαι αρκετά μακρυά απο το Αστικό Κέντρο χρεώνεσαι άδικα περισσότερα χρήματα αν για παράδειγμα συγχρόνιζεις στσ 4Mbps.
Τώρα για την ερώτηση σου επειδή δεν γνωρίζω τι διάρκειας συμβόλαιο έχεις υπογράψει το πιο πιθανό είναι να σου ζητήσουν τέλος πρόωρης αποχώρησης. Σε γενικές γραμμές ο Οτε δεν είναι τόσο ευελικτος στο θέμα των αντιπροσφορών σε σχέση με τους εναλλακτικούς παροχους.
Στην θέση σου θα σκεφτόμουν σοβαρά να φύγω απο τον Οτε γιατί οι εναλλακτικοί πάροχοι είναι αρκετά αξιόπιστοι. Με 22 ευρώ το μήνα σε Wind και Vodafone θα έχεις εως 24 Mbps, αναλόγως πάντα την απόσταση σου, και δωρέαν αστικά και υπεραστικά καθώς και 5 ώρες σε κινητά.

εκλεισα στη wind με 21,20 το μηνα με φπα για απεριοριστα αστικα/υπεραστικα 24 ταχυτητα, 5 ωρες σε ολα τα κινητα + 5 ωρες σε κινητα wind( συζυγος + παιδι εχουν wind κινητο)
Ηθελαν να με χρεωσουν 5 ευρω για να μου στειλουν τα χαρτια για να υπογραψω με κουριερ. :lol: :lol:
τους λεω να μου τα στειλουν με μειλ. Εχουμε προβλημα μου λενε τεχνικο σημερα. :hmmm:
καλα στειλτε τα οποτε μπορεσετε. :lol:
καλα θα τα στειλουμε με κουριερ χωρις χρεωση. :lol:
Τι λαμογια ειναι αυτα ρε,οπου σε βρουν μποσικο, να σε χρεωσουν.
Περιμενω να δω εαν θα κανουν αντιπροσφορα απο τον οτε,και θα ενημερωσω.

Παντως ημουν ζωον που πληρωνα τοσα χρονια τον οτε,εαν δεν εχουμε τιποτα διακοπες/προβληματα με το ιντερνετ με την wind.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#268799 η wind είναι καλή μέχρι να θελήσεις να φύγεις από αυτούς που δε θα σε αφήσουν έτσι απλά :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
QsisVTS έγραψε:η wind είναι καλή μέχρι να θελήσεις να φύγεις από αυτούς που δε θα σε αφήσουν έτσι απλά :shifty:

δλδ?

εντιτ ξεχασα να αναφερω οτι ρουτερ δεν θα μου δωσουν,θα χρησιμοποιησω το παλιο.Εαν μου το παρουν το ρουτερ απο τον οτε,θα με χρεωσει η wind 19,90 για ρουτερ.Μου ειπαν οτι 99,9% δεν θα το παρουν.
Εξοδα για την φορητοτητα δεν υπαρχουν