Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#255672 O ανθρακονημάτινος άξονας στο παλαιό Α4 , απο αυτά που σχολιάζονται τέλος πάντων, φαίνεται να μπήκε
ως καινοτομία με σκοπό την ασφάλεια, οπότε μια χαρά καινοτόμος θεωρείται. :)

Αυθεντίες δεν χρειάζονται και εύκολα καταρρίπτονται όπως απεδείχθη, ενδιαφέρον όμως
και οπαδούς βεβαίως με ανοιτά μυαλά συνεπικουρούμενα , είναι πάντοτε ευπρόσδεκτα για συζήτηση,
άνευ όπλων κατα προτίμηση :lol:

Αν ήταν διαφορετικά , θα σχολιάζαμε μόνο για το πόθεν έσχες του Βούτση και τις αστακομακαρονάδες
στο Γαλαξείδι. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
rocsta έγραψε:GB, δεν ειχες μαλωσει με τον Jason πριν κανα χρονο και ελεγες οτι το μοτορι της QV ειναι -2 κυλινδροι αυτου της 488;
Τωρα θα "σπικαρεις μερικα πραγματα" στα περιοδικα για το αν ειναι cross ή flatplane;
Πολυ διαθεση αυθεντιας ρε συ...

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους

28 Ιουνίου 2015
viewtopic.php?p=129973#p129973

ο νέος 2.9V6 ναι έχει καταβολές από τον V8 της 488 και της California T αλλά η επιλογή έγινε λόγω της παράδοσης και των νικών της 155 με τον V6 90 μοιρών τη δεκαετία του '90, που εξασφαλίζει χαμηλότερο κέντρο βάρους και υψηλότερες στροφές, και δεν έκανε την εύκολη λύση να χρησιμοποιήσει μια έκδοση του εξαιρετικού V6 60 μοιρών που παράγει η Ferrari για τη Maserati, επίσης έχει σύστημα απενεργοποίησης των κυλίνδρων μια καινοτομία που πρώτη η Alfa Romeo είχε παρουσιάσει ιστορικά (Alfetta CEM-Controllo Elettronico del Motore, 1981, έκθεση Φρανκφούρτης).

Εντάξει, είναι ο τρόπος μου αρκετά ιδιαίτερος. :lol:
Και με άλλους έχω λογοφέρει, όχι μόνο με τον Jason (ο οποίος μου είναι συμπαθέστατος κιόλας), αλλά προσωπικά δεν έχω με κανέναν. Ειλικρινά.
Σε μία αρχική περίοδο ενός μοντέλου είναι λογικό να υπάρχουν πληροφορίες που άλλοτε είναι σωστές και άλλοτε λανθασμένες.

Παίδες, σχετικά με τις όποιες τεχνολογίες φέρει ή δεν φέρει η Giulia, το θέμα είναι όλα αυτά να δουλεύουν, να αποδίδουν και να συνεργάζονται άψογα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#255695 Δεν αφηνεις τα μαθηματα ιστοριας να παμε για κανα καφε? Σε βανω κοντρα και με το νοικιαρικο αρκουδι! :shifty:
Άβαταρ μέλους
By GTS
Παίδες, σχετικά με τις όποιες τεχνολογίες φέρει ή δεν φέρει η Giulia, το θέμα είναι όλα αυτά να δουλεύουν, να αποδίδουν και να συνεργάζονται άψογα.

+1

Και σε προσιτο κοστος με καποια αξιοπιστια στην χρηση...

Με τοσα που εχει γραψει ο Μπουσσο ειναι δεσμευμενος να φερει στην επομενη συναντηση τουλαχιστον 2λιτρο Giulia...
Άβαταρ μέλους
By dstou
Σε βάθος χρόνου καινοτομίες με έξτρα πόντους και ποιός τις έκανε:
- Μεταβλητός χρονισμός / βύθισμα βαλβίδων (Honda και όχι Alfa Romeo)
- Turbo (νομίζω κάποιο αμερικάνικο στα 60's)
- Αμεσος ψεκασμός+Turbo (VW)
- Κιβώτια διπλού συμπλέκτη (VW)
- ESP (Mercedes)
- ABS (Chrysler και όχι το Dunlop Maxaret στο super car της εποχής Jensen FF)
- 4WD σε αυτοκίνητα δρόμου (Audi)

Σε κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις, απλά κάποια αυτοκινητοβιομηχανία υιοθέτησε πρώτη μια τεχνολογία που οραματίστηκε και υλοποίησε κάποιος εξωτερικός κατασκευαστής. Κλασσική περίπτωση ο άμεσος ψεκασμός σε πετρέλαια ή το εσπ που είναι Μπος. Σε άλλες περιπτωσεις είναι 100% γέννημα θρέμμα των εργοστασίων, όπως το συχρονιζέ και τα αυτόματα κιβώτια (Τζι-εμ) . Πάρε και ένα Μιτσουμπίσι του 1937 τετρακίνητh ΚΟΎΡΣΑ (και υπάρχουν και πολύ παλιότερα) :

Εικόνα

Eδώ, το Μόσκβιτς 410 του 1957, τετρακούνα, δύο σαζμάν :dizzy: (ένα 4άρι και ένα 2άρι στον πίσω άξονα), το πρώτο κροσσόβερ, προτού οι είδικοί του μάρκετιν εφεύρουν καν τον όρο, και 100% δικό τους δημιούργημα.

Εικόνα

Επίσης συνδυασμός κομπρεσσέρ και τούρμπο είχαμε το 1989 στο Νισσάν Μίκρα παραγωγής με εκπληκτικό νταουνσάιζντ για τα δεδομένα της εποχής (αν και σύνηθες ήδη σε περιπτώσεις κέι κάρς)
The March Super Turbo is part of Nissan's K10 series.
It's powered courtesy of a turbocharged and supercharged engine of 0.9 litre capacity.

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=132715
Άβαταρ μέλους
By nass
#255761 - Αλλο άμεσος ψεκασμός σε πετρέλαια και άλλο σε βενζίνη
- ESP σε αυτοκίνητο δεν έβαλε πρώτη η Mercedes στην Α-Κlass ? Τι σημασία έχει αν ήταν Bosch ?
- Αυτό το Mitsu κρίνοντας από τα λάστιχα φαίνεται σαν ειδική περίπτωση αλλά δε γνωρίζω περισσότερα
- Σωστός για το Nissan March απλά δεν το θεωρώ εν τέλει καινοτομία και δεν το περιέλαβα
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Giuseppe Busso έγραψε:
rocsta έγραψε:GB, δεν ειχες μαλωσει με τον Jason πριν κανα χρονο και ελεγες οτι το μοτορι της QV ειναι -2 κυλινδροι αυτου της 488;
Τωρα θα "σπικαρεις μερικα πραγματα" στα περιοδικα για το αν ειναι cross ή flatplane;
Πολυ διαθεση αυθεντιας ρε συ...

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους

28 Ιουνίου 2015
viewtopic.php?p=129973#p129973

Those were the days γμτ. Πάει βγήκε η τζουλια τώρα ψόφησε. Πότε θα ξεκινήσει νέα 7ετία στα forumz για την ΕΠΟΜΕΝΗ alfa? :inlove:

Giuseppe Busso έγραψε:όχι μόνο με τον Jason (ο οποίος μου είναι συμπαθέστατος κιόλας),

Άμα σε περάσω κόφτες με το Hyundai δεν θα με συμπαθάς :rtfm: :s_devil
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
nass έγραψε:

...Δηλαδή ήταν καινοτόμος η VW επειδή πρώτη (TFSI το 2005) παρουσίασε συνδυασμό άμεσου ψεκασμού με υψηλή στατική συμπίεση, μεταβλητούς εκκεντροφόρους και turbo, που σήμερα πια όλοι οι κινητήρες βενζίνης έτσι είναι λίγο-πολύ (κατά τη γνώμη μου η μεγαλύτερη καινοτομία της δεκαετίας, έξτρα πόντοι για τη μαζική υιοθέτηση της εν λόγω καινοτομίας), αλλά να ξαναπανηγυρίζουμε για καινοτομία όταν μπήκε τέτοιος κινητήρας σε όχι C-segment αυτοκίνητο όπως το Golf αλλά σε ξερωγω D-segment όπως το Mondeo ? Αστεία πράγματα.

Nαι, ειναι καινοτομος η VW, η οποιαδηποτε μαρκα γενικοτερα, οταν χρησιμοποιει μεμονωμενα ή και συνδυαστικα (οπως στο παραδειγμα που ειπες) τεχνολογιες, που στην C-segment κατηγορια ΔΕΝ εχει εκεινη την χρονικη στιγμη ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος κατασκευαστης μαζικης παραγωγης αυτοκινητων.
ΟΤΑΝ με το καλο αυτο (ειτε εαν εγινε πιο πριν ειτε πιο μετα) εγινε ΚΑΙ στην D segment, TOTE , oποιος το εφαρμοσε πρωτος, ηταν καινοτομος.
Καθολου αστεια πραγματα δεν ειναι, αυτη ειναι η πραγματικοτητα...
Υπαρχει καινοτομια γενικως στην αγορα, υπαρχει ομως και καινοτομια, σε εκαστοτε κατηγορια αγορας, οπως και κατηγορια πχ ογκου αυτοκινητων, αλλα και κατηγορια τυπου αυτοκινητων και παει λεγοντας.

Giuseppe Busso έγραψε:Και η Lancia είχε τον Triflux στα ECV1/ECV2 αλλά η Volkswagen το έκανε σύστημα μαζικής παραγωγής.

nass έγραψε: Φαντάζομαι εννοείς το συνδυασμό turbo-compressor ο οποίος ήταν στη δ S4 και τον οποίο ξαναπαρουσίασε η VW στο Golf GT. Το Triflux ήταν άλλο και δε νομίζω να έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ. Δεδομένου του αγωνιστικού χαρακτήρα της δ S4, ναι ήταν καινοτομία το GT (μαζική παραγωγή γαρ) αλλά παίρνει 0 έξτρα πόντους λόγω του ό,τι κανείς, ούτε καν η ίδια η VW, δεν το συνέχισε και αρνητικούς πόντους λόγω στο βάθος χρόνου αποδεδειγμένης αναξιοπιστίας. Με άλλα λόγια, μηδέν εις το πηλίκον.

Εαν μιλαμε για συνδυασμο Turbo + κομπρεσσορα, σε μικρομεσαιο ευρειας παραγωγης, ΝΑΙ και παλι ηταν καινοτομια της VW, ασχετως εαν εσενα δεν σου αρεσε και δεν το πιστωνεις.
Ηταν και μαλιστα ο συγκεκριμενος κινητηρας χρησιμοποιηθηκε σε καμποσα μοντελα, (polo, Ibiza, golf, scirocco, Eos, Jetta, Tiguan, Touran) και συνολικα για 8 ολοκληρα χρονια.

Ο κυριοτερος λογος που δεν συνεχιστηκε απο εκει και επιετα, δεν ηταν η ελλειψη αξιοπιστιας (που οντως υπηρχε στις πρωτες παρτιδες, με τα δυο βασικοτερα θεματα να λυνονται οριστικα μετα απο 3 χρονια απο την εμφανιση του, αν και η πολυ κακη "υποστηριξη" της Ελληνιης εισαγωγικης, διογκωσε αλλα και παρατεινε για λιγο καιρο ακομα το προβλημα...) αλλα η πολυπλοκοτητα των περιφερειακων εξαρτηματων του που σε συνδυασμο με την συνεχη εξελιξη που εμφανιζοταν εκεινο το χρονικο διαστημα στους υπετροφοδοτουμενους κινητηρες, καθιστουσε τον Twincharger αρκετα κοστοβορο, σε σχεση με νεες τεχνολογιες που ηδη ανεπτυσε και η ιδια η VAG (πχ απενεργοποιηση 2 κυλινδρων στους 4κυλινδρους, αλλα και υιοθετηση πλεον υποτετραγωνης αντι υπερτετραγωνης αρχιτεκτονικης του κινητηρα, για βελτιστη αποδοση ροπης σε πλατυ ευρος στροφων).

nass έγραψε: Σε βάθος χρόνου καινοτομίες με έξτρα πόντους και ποιός τις έκανε:

Αυτα τα περι ποντων ειναι δικα σου τεχνασματα. Καινοτομια ειτε υπαρχει ειτε δεν υπαρχει. Το ορισμο της τον ειδαμε πιο πανω απο παραθεση, συμφωνα με τον ορισμο της απο λεξικο.

H ΑR το εφαρμοσε πρωτη σε ευρεια παραγωγη, μαλλον δεν το ειδες, το ξαναβαζω :

"Alfa Romeo was the first manufacturer to use a variable valve timing system in production cars (US Patent 4,231,330)"

https://en.wikipedia.org/wiki/Variable_valve_timing

nass έγραψε: Η καινοτομία έχει νόημα και ενδιαφέρον μόνο όταν ισχύουν και οι 2 προϋποθέσεις που έθεσα. Τι να την κάνεις μια άχρηστη καινοτομία ? (πχ. carbon άξονας μετάδοσης σε diesel 150 ίππων στις 4000 στροφές) Τι να την κάνεις μια καινοτομία κατάλληλη λόγω κόστους μόνο για supercars ? Ναι ΟΚ είναι καινοτομία "αυστηρά" αλλά δεν έχει ενδιαφέρον αν δεν έχει μαζική εφαρμογή.

Αχρηστη την λες εσυ...Οταν μειωνεται το συνολικο βαρος του αυτοκινητου καθολου αχρηστη δεν ειναι...
Ακομα και εαν οντως μπαινει και σε Diesel 150 Ιππων. Αν μαλιστα μπαινει σε ολες τις Giulia, γλυτωνεις και χρονο στην γραμμη παραγωγης...
Το δευτερο που λες, ειναι αοριστο αλλα και δεν ισχυει. Ακομα και σε supercar εαν εμφανιστει μια καινοτομια, δεν αναιρειται απο το γεγονος -συγκριτικα- μικροτερης παραγωγης, σε σχεση με ενα ΜΗ supercar.

Οταν δε λεμε supercar, στην προκειμενη περιοδο που βιωνουμε, εννοουμε πχ F488 GTB και οχι LF για να ξεκαθαριζουμε για τι εφαρμογη μιλαμε. (και ναι ειναι μαζικη εφαρμογη αν αφορα την παραγωγη πχ ακομα και 1,000τμχ ανα ετος για πχ 6 περιπου χρονια που περιπου αλλαζει μοντελα η Ferrari...)

nass έγραψε: Και επιπλέον φάσκεις και αντιφάσκεις: από τη μία θέτεις ένα στενό κριτήριο "αν είναι το πρώτο στην κατηγορία" και από την άλλη δεν σε πειράζει η διεύρυνση της βάσης ώστε να αφορά οποιοδήποτε αυτοκίνητο ανεξαρτήτως κόστους.

...που ακριβως εκανα "διευρυνση της βασης" ?

@dstou
"Ευρειας παραγωγης" μοντελο Ηomologation special, περιορισμενης παραγωγης και σε περιορισμενες αγορες ΔΕΝ ειναι...
"In 1988, Nissan launched a limited 10,000 unit run of its homologated Nissan 1989 Micra Superturbo"
https://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_Micra#Super_Turbo

@georgetz
Καινοτομια θεωρειται και στο Audi, βεβαιως, διαφορετικη καινοτομια ομως, καθοτι διαφορετικος στοχος, αλλα διαφορετικη η σχεδιαση και κατασκευη του αξονα...
Άβαταρ μέλους
By nass
Κίκιζας . έγραψε:
nass έγραψε:

...Δηλαδή ήταν καινοτόμος η VW επειδή πρώτη (TFSI το 2005) παρουσίασε συνδυασμό άμεσου ψεκασμού με υψηλή στατική συμπίεση, μεταβλητούς εκκεντροφόρους και turbo, που σήμερα πια όλοι οι κινητήρες βενζίνης έτσι είναι λίγο-πολύ (κατά τη γνώμη μου η μεγαλύτερη καινοτομία της δεκαετίας, έξτρα πόντοι για τη μαζική υιοθέτηση της εν λόγω καινοτομίας), αλλά να ξαναπανηγυρίζουμε για καινοτομία όταν μπήκε τέτοιος κινητήρας σε όχι C-segment αυτοκίνητο όπως το Golf αλλά σε ξερωγω D-segment όπως το Mondeo ? Αστεία πράγματα.

Nαι, ειναι καινοτομος η VW, η οποιαδηποτε μαρκα γενικοτερα, οταν χρησιμοποιει μεμονωμενα ή και συνδυαστικα (οπως στο παραδειγμα που ειπες) τεχνολογιες, που στην C-segment κατηγορια ΔΕΝ εχει εκεινη την χρονικη στιγμη ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος κατασκευαστης μαζικης παραγωγης αυτοκινητων.
ΟΤΑΝ με το καλο αυτο (ειτε εαν εγινε πιο πριν ειτε πιο μετα) εγινε ΚΑΙ στην D segment, TOTE , oποιος το εφαρμοσε πρωτος, ηταν καινοτομος.
Καθολου αστεια πραγματα δεν ειναι, αυτη ειναι η πραγματικοτητα...

Αποψη σου είναι (όπως και δική μου), όχι η πραγματικότητα, εκτός και αν έχεις αυθεντία στον ορισμό της καινοτομίας.
Εγώ λέω ότι δεν έχει σημασία η κατηγορία, εσύ λες ότι έχει, αλλά η δική σου άποψη είναι "πραγματικότητα" :metalo:

Εσύ λες λοιπόν "είναι πραγματικότητα" και εγώ λέω ότι το να θεωρείς καινοτομία το Χ πράγμα σε Golf και όταν τοποθετηθεί το ίδιο Χ πράγμα σε Passat, να το ξαναθεωρείς καινοτομία, είναι αστείο. Ας κρίνουν οι λοιποί.

Κίκιζας . έγραψε:Εαν μιλαμε για συνδυασμο Turbo + κομπρεσσορα, σε μικρομεσαιο ευρειας παραγωγης, ΝΑΙ και παλι ηταν καινοτομια της VW, ασχετως εαν εσενα δεν σου αρεσε και δεν το πιστωνεις.

Μια χαρά καινοτομία ήταν. Απλά δεν μπορώ να τη θεωρήσω σημαντική μια και την έφαγε το μαύρο σκοτάδι (για λόγους αξιοπιστίας που λέω και κόστους σε σχέση με απόδοση, που λες, σύμφωνοι). Οτι δεν θα γραφτεί στην ιστορία όπως οι άλλες καινοτομίες που αναφέρω, αυτό είναι πραγματικότητα :shifty:

Κίκιζας . έγραψε:Ηταν και μαλιστα ο συγκεκριμενος κινητηρας χρησιμοποιηθηκε σε καμποσα μοντελα, (polo, Ibiza, golf, scirocco, Eos, Jetta, Tiguan, Touran) και συνολικα για 8 ολοκληρα χρονια.

Το ό,τι κανείς άλλος δεν υιοθέτησε αυτή τη λύση, σε αντίθεση με τον άμεσο ψεκασμό με turbo, και μετά από μερικά χρόνια την κατάργησε και η ίδια η VW, εξηγεί τι εννοώ. Ναι καινοτομία αλλά ε, δεν τρελλαινόμαστε κιόλας.

Κίκιζας . έγραψε:
nass έγραψε: Σε βάθος χρόνου καινοτομίες με έξτρα πόντους και ποιός τις έκανε:

H ΑR το εφαρμοσε πρωτη σε ευρεια παραγωγη, μαλλον δεν το ειδες, το ξαναβαζω :

"Alfa Romeo was the first manufacturer to use a variable valve timing system in production cars (US Patent 4,231,330)"

https://en.wikipedia.org/wiki/Variable_valve_timing

Μια χαρά το είδα, διατηρώ την άποψή μου. Εκτός και αν η μία φορά εφαρμογή, σε ένα καρα-niche μοντέλο, σε μία συγκεκριμένη αγορά, είναι το σημαντικό κριτήριο για σένα. Εγώ πάλι λέω για "μαζική παραγωγή".

Κίκιζας . έγραψε:
nass έγραψε: Η καινοτομία έχει νόημα και ενδιαφέρον μόνο όταν ισχύουν και οι 2 προϋποθέσεις που έθεσα. Τι να την κάνεις μια άχρηστη καινοτομία ? (πχ. carbon άξονας μετάδοσης σε diesel 150 ίππων στις 4000 στροφές) Τι να την κάνεις μια καινοτομία κατάλληλη λόγω κόστους μόνο για supercars ? Ναι ΟΚ είναι καινοτομία "αυστηρά" αλλά δεν έχει ενδιαφέρον αν δεν έχει μαζική εφαρμογή.

Αχρηστη την λες εσυ...Οταν μειωνεται το συνολικο βαρος του αυτοκινητου καθολου αχρηστη δεν ειναι...

Ναι άχρηστη τη λέω εγώ, γιατί το αναφέρεις ? :hmmm:

Εχεις ιδέα ποιά είναι η λειτουργία του άξονα από carbon και γιατί ο ελαφρύτερος είναι καλύτερος ? Νομίζεις ότι είναι επειδή μειώνει το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου :slap:
Εχεις ιδέα για τι διαφορά βάρους μιλάμε και αν αξίζει να μιλάμε για "καινοτομία" από την εξοικονόμιση αυτών των κιλών ?

Οταν μου απαντήσεις στο παραπάνω, θα σου πω πόσο ζύγιζε ο ατσάλινος άξονας που ζύγισα προχτές.

Κίκιζας . έγραψε:Ακομα και εαν οντως μπαινει και σε Diesel 150 Ιππων. Αν μαλιστα μπαινει σε ολες τις Giulia, γλυτωνεις και χρονο στην γραμμη παραγωγης...

Εκτός και αν η Diesel Giulia είναι φτηνότερη ή πιο αξιόπιστη ή γρηγορότερη ή κάτι τέτοιο, αυτό δεν είναι καινοτομία επειδή δεν ενδιαφέρει τον αγοραστή. Σιγά μην λέμε καινοτομία το Just In Time και τα πατώματα τύπου MQB (υπάρχουν βέβαια fanboyz που μας πρήζουν ακόμα και για κάτι τέτοια).

Κίκιζας . έγραψε:"Ευρειας παραγωγης" μοντελο Ηomologation special, περιορισμενης παραγωγης και σε περιορισμενες αγορες ΔΕΝ ειναι...

Ενώ οι "fuel injected Alfa Spider 2000" είναι ?
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
JasonLouk έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:όχι μόνο με τον Jason (ο οποίος μου είναι συμπαθέστατος κιόλας),

Άμα σε περάσω κόφτες με το Hyundai δεν θα με συμπαθάς :rtfm: :s_devil

Σε πάω κόντρα μόνο με τις όπισθεν ταχύτητες :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By popolaros

το μαλακιστηρι :rant: :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#255902 Και όμως ο ξανθομπάμπουρας έκανε το καλύτερο γύρισμα από τα περισσότερα που έχουν κυκλοφορήσει.
Λοιπόν το έιδα όλο σε Full HD και με δυνατά τα ηχεία. Εκστασιασμένος.
Καταρχήν το εξωτερικό περίβλημα αυτού του αυτοκινήτου είναι γλυπτό και αδικείται 100% από το φακό.

Ήχος εκτός αλλά και εντός της καμπίνας. Τσαμπουκαλίδικος. Γαμάτος.

Λειτουργία κινητήρα: Είδα ότι στην έκδοση με το ΑΤ8 κιβώτιο το 5000σαλ - 7500σαλ το χτυπάει ακαριαία. Λογικά οι πιο πυκνές σχέσεις του 8αριού και ο ανθρακονημάτινος άξονας μετάδοσης, της δίνουν αυτό ακαριαίο στροφάρισμα.

Κιβώτιο ταχυτήτων. 99% θα επέλεγα αυτόματο 8άρι (ή το διπλού συμπλέκτη 7άρι όταν αυτό είναι διαθέσιμο). Από όσο ξέρω το αυτόματο 7άρι διπλού συμπλέκτη θα είναι αυτούσιο από την 488GTB. Τα paddles είναι προκλητικά για να παίζεις συνεχώς με τις σχέσεις.

Εσωτερικό: κανένα παράπονο. Μου αρέσει από άκρη σε άκρη. Όπως το θέλω. Λιτό, σοβαρό, σπορτίβικο, οδηγοκεντρικό, με χωνευτά αλλά καθαρά όργανα.
Αγγίζει το τέλειο. Καθόλου φλύαρο, όλα εκεί που πρέπει. Εσωτερικό για ένα αυτοκίνητο που είναι κατασκευασμένο για οδήγηση από τους λάτρεις αυτής. Άριστα 10.

Πρόγραμμα DNA Pro. Εξαιρετικές και οι 4 επιλογές. Στο Advanced Efficiency λογικά θα κινείται ως 3cyl και δεν θα καίει τίποτα. Το Dynamic είναι το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιούσα καθημερινά. Το Race είναι για αυτούς που έχουν @ρχίδι@, τελεία και πάυλα. Καραάγριο και κοχονάτο.

Πολύ smooth σε βρεγμένο οδόστρωμα. Σε στεγνό λοιπόν το αμάξι θα ζωγραφίζει. Ρισκάρω να πω ότι έχει γίνει επική δουλειά στη ρύθμιση του set up των αναρτήσεων, του torque vectoring μπλοκέ διαφορικού, το DNA Pro συνεπικουρούμενα από το Chassis Dynamic Control. Η πεμπτουσία του Mechatronic.

Η καλύτερη Alfa Romeo που κατασκευάστηκε EVER. Μέχρι την επόμενη που θα είναι η Giulia Sprint GTA... :whistlink: :whistlink:

Για μένα αποτελεί όνειρο. Τη θέλω ΧΘΕΣ.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#255903 νταξ , το χουμε καταλάβει το τελευταίο νομιζω, εμπεδώσει, εντρυφήσει :lol:

______
λίδλ :inlove:
για τον αγαπητό νέο μοδεράτορα αυτό, έτσι να φουρτακιάζει :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
JimClark έγραψε:νταξ , το χουμε καταλάβει το τελευταίο νομιζω, εμπεδώσει, εντρυφήσει :lol:

______
λίδλ :inlove:
για τον αγαπητό νέο μοδεράτορα αυτό, έτσι να φουρτακιάζει :lol:

:lol:

Bάλτε με μέσα και δεν θα βγω ποτέ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
dstou έγραψε:
The March Super Turbo is part of Nissan's K10 series.
It's powered courtesy of a turbocharged and supercharged engine of 0.9 litre capacity.

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=132715

110 αλόγατα και 740 κιλά;;;;; :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Πόσο ξύλο θα έδινε τότενες;;;; :yahoo: :s_devil :s_devil :s_devil :s_devil :s_devil :s_devil