Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By xenos
#253968 Ναι παρόμοια έχω και απ ότι βλέπω σε παρόμοια θα πάω γιατί δεν την παλεύω με τα πολύ ζεστά από τη μία και θέλω να φοράω και κάτι από την άλλη.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
rx8_drifter έγραψε:Παρακαλώ μην το κουράζουμε πολύ το θέμα καλοκαιρινό γάντι

Εικόνα

τέλοςς :adminpower:

PAGE NOT FOUND...

Πραγματικα τελος!! :s_tongue :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By xenos
rx8_drifter έγραψε:Παρακαλώ μην το κουράζουμε πολύ το θέμα καλοκαιρινό γάντι

Εικόνα

τέλοςς :adminpower:

edit: με πρόλαβαν!
Τελευταία επεξεργασία από xenos και 10 Μάιος 2016, 15:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By xenos
#254069 :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#254142 Perforated leather ψάχνεις...

Εγώ πάντως συνεχίζω να προτείνω μακριά που να καλύπτουν το μπουφάν γιατί έχω δει τι γίνεται σε πτώση στην καυτή άσφαλτο με κοντά γάντια, μαζεύει το μπουφάν και μένει δέρμα σε επαφή με την άσφαλτο=καθόλου ωραίο θέαμα :lol:

Ζέστη ξεζέστη για την στιγμή που μπορεί και να μην έρθει ποτέ προετοιμάζεσαι.
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#261093 Εχει φερει η Κολορι κατι ωραια διατρητα,επισης αν βρεις πουθενα τα 5gloves ειναι πολυ καλοσχεδιασμενα
Άβαταρ μέλους
By xenos
#261100 Κολορι ειχα παρει σε καποια φαση και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος. Τωρα πηρα κατι dirtpaw για να λεω οτι κατι κανω.

<
Άβαταρ μέλους
By xenos
#273852 πωπω, με τόση ζέστη αυτές τις μέρες δεν μπορώ να βάλω ούτε το καλοκαιρινό μπουφάν. :ninja: Γενικά φοράω πάντα κομπλέ εξοπλισμό, αλλά δεν γίνεται να φτάνω στη δουλειά μούσκεμα. :lipsealed:
Η δύναμη της συνήθειας όμως, νιώθω κάπως χωρίς μπουφάν. :oops:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#273855 Το πρωί δεν κάνει ζέστη, όχι όση το μεσημέρι τουλάχιστον, και παλεύεται η κατάσταση.
Το μεσημέρι όμως είναι πίκρα και να φανταστείς ότι το δικό μου είναι ανοιχτό γκρι. Δεν θέλω να φανταστώ πώς είναι με μαύρο μπουφάν.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#273870 Eυτυχώς τώρα που γυρίζω Ολλανδία έχει χειμωνα και δε θα έχω τέτοια προβλήματα. Πάλι καλά που δεν είχα μηχανή στην Ισπανία

:s_crazy

( :vava: )