Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By famas
panos2171 έγραψε:Θεσσαλονίκη που πάμε για βιολογικό με νορμάλ τιμές και καλό αποτέλεσμα; O dazzle φαντάζομαι ξεφεύγει, σωστά;

Πάνο, εγώ εδώ
http://www.mycar-carwash.gr/betaiotaomi ... igmaf.html
πλένω το αυτοκίνητο κι είναι προσεκτικοί. Κάνουν και βιολογικό καθαρισμό όπως βλέπω κάποιες φορές.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#239004 Δεν ξέρω πώς έγινε αλλά σήμερα οδηγώντας με τον ήλιο ακριβώς μπροστά μου είδα ότι το παρμπρίζ έχει γεμίσει πολύ ψιλές γρατζουνιές.Δοκίμασα το autoglym glass polish αλλά απ'ότι φαίνεται απλά δίνει γυαλάδα χωρίς να διορθώνει κάτι.Υπάρχει κάποια άλλη δοκιμασμένη λύση;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#242918 Σκεπάζοντας την κουκούλα βινυλίου με μια πολυαστέρα προκαλείται φθορά από την τριβή; Γιατί προφανώς σκόνη πάντα θα υπάρχει.
Με ποιον τρόπο μπορώ να την προστατέψω τώρα που έρχεται το καλοκαίρι, γιατί δυστυχώς όλη τη διάρκεια της ημέρας θα βρίσκεται κάτω από τον ήλιο.
Άβαταρ μέλους
By postruck
#242941 Ψάξε για επώνυμα υλικά καθαρισμού και προστασίας για cabrio κουκούλες,αλλά και για ένα σημείο με σκιά,γιατί όσο να κάνει στους 37+ ο ήλιος, την ψήνει για τα καλά.
Άβαταρ μέλους
By xenos
panos2171 έγραψε:Σκεπάζοντας την κουκούλα βινυλίου με μια πολυαστέρα προκαλείται φθορά από την τριβή; Γιατί προφανώς σκόνη πάντα θα υπάρχει.
Με ποιον τρόπο μπορώ να την προστατέψω τώρα που έρχεται το καλοκαίρι, γιατί δυστυχώς όλη τη διάρκεια της ημέρας θα βρίσκεται κάτω από τον ήλιο.

Υπαρχει "μιση" κουκουλα αν θελεις.

Εικόνα

<
Άβαταρ μέλους
By panos2171
postruck έγραψε:Ψάξε για επώνυμα υλικά καθαρισμού και προστασίας για cabrio κουκούλες,αλλά και για ένα σημείο με σκιά,γιατί όσο να κάνει στους 37+ ο ήλιος, την ψήνει για τα καλά.

Bάζω κρέμα της autoglym που θεωρείται από τις καλύτερες. Όσο για σκιά μετά το μεσημέρι το αλλάζω θέση, το πρωί όμως που είναι επάνω ο ήλιος λίγο δύσκολο να βρω σκιά.

xenos έγραψε:
panos2171 έγραψε:Σκεπάζοντας την κουκούλα βινυλίου με μια πολυαστέρα προκαλείται φθορά από την τριβή; Γιατί προφανώς σκόνη πάντα θα υπάρχει.

Υπαρχει "μιση" κουκουλα αν θελεις.

Εικόνα

<

Τέτοια έχω αλλά δεν ξέρω αν κάνει καλό ή όχι. Είναι από αυτές του 10ευρου, πολυεστερική και αυτό που με απασχολεί είναι μήπως με την τριβή τη φθείρει.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
panos2171 έγραψε:Τέτοια έχω αλλά δεν ξέρω αν κάνει καλό ή όχι. Είναι από αυτές του 10ευρου, πολυεστερική και αυτό που με απασχολεί είναι μήπως με την τριβή τη φθείρει.

Ποια τριβή; Κατά την τοποθέτηση εννοείς;
Άβαταρ μέλους
By xenos
#243174 Σωπα ρε συ. Εκτος αν καθεσαι και το χαιδευεις.

<
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#243203 Πάνο, μου ακούγεται πολύ υπερβολικό αυτό που λες. Χαλάρωσε λίγο για να μην υποφέρεις. Λαμαρίνες για να μας μεταφέρουν είναι...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#243500 Νταξει δεν τα ξεψιριζω και τόσο απλά επειδή δεν έχω ιδέα από οροφες καμπριο ψάχνω από δω κι από κει για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει.

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By xenos
#244144 Δεδομένου ότι το αυτοκίνητό μου είναι πολύ ευαίσθητο ως προς τις γρατζουνιές κλπ, θα βοηθούσε να το πήγαινα μία στο τόσο για κέρωμα;

panos2171 έγραψε:Νταξει δεν τα ξεψιριζω και τόσο απλά επειδή δεν έχω ιδέα από οροφες καμπριο ψάχνω από δω κι από κει για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει.

Πάνο mx nb δεν έχεις αν θυμάμαι καλά; Μην τρελαίνεσαι. Μία το 6μηνο πέρνα την με το προϊόν της aytoglym και είσαι κομπλέ. Πρόσεχε να είναι σωστά ρυθμισμένα τα κλείστρα μην σου βάζει νερό μόνο. Επίσης συνήθως κόβονται τα λαστιχάκια στα 3γωνάκια στα παράθυρα και στάζει και από εκεί λίγο μέσα.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#244149 Τώρα που έγινε της μόδας και όλα τα αυτοκίνητα έχουν και εξωτερικά μαύρα γυαλιστερά πλαστικά που γεμίζουν αράχνες με το πρώτο σκούπισμα,πώς τις εξαφανίζουμε;