Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bujinkan έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Φωτο απο το μπροστινο εχεις;

Όχι άλλα αν θες ανέβαζω αύριο

< >

Για δημοσιο δρομο καλα εισαι, αν θες παραπανω πηγαινε Μεγαρα καμια φορα να δεις με ασφαλεια τα ορια σου.
Αν και θα μπορουσες να κανεις τα 2 δαχτυλα chicken stripe 1, δεν ξερω ποσο ασφαλες ειναι στους δρομους που κυκλοφορεις.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#243030 Εχεις πολυ ψωμι ακομα.... ειναι τελειως σχετικο με το ποσο θες να ρισκαρεις και σε τι δρομους κυκλοφορεις....

Αυτο, ειναι στο 70% των δυνατοτητων του ελαστικου στο δικο μου σκουτερ για παραδειγμα... σε επαρχιακο δρομο με μετρια προς καλη ασφαλτο. Μεχρι εκει, χωρις το παραμικρο γλιστρημα.
Φυσικα, σε αριστερη στροφη βρισκει το κεντρικο σταντ το οποιο εχει χασει μισο ποντο λαμαρινα απο το ξυσιμο. :lipsealed:
Στις δεξιες δεν πιεσα παραπανω... στη φωτο, το ελαστικο ειναι ολοφρεσκο με μολις 150χλμ "σκισιματος".

Εικόνα

Εικόνα

Σε μια πιστα με το κεντρικο σταντ βγαλμενο, πιστευω το παταω ολο ... με σημαντικο ομως ρισκο.
Λογω διαστασεων & γεωμετριας το μηχανακι πλαγιαζει ηδη πολυ, χωρις να το πατησει ολο απαραιτητα.

Κοιτα να βελτιωσεις την τεχνικη σου.
Το οτι πλαγιαζει, δεν σημαινει απαραιτητα οτι στριβει ... ουτε οτι παει γρηγορα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#243093 Αχχιλεα μια χαρα σε βρισκω! Στην θεση σου δεν θα πιεζα παραπανω σε δημοσιο δρομο και με το συγκεκριμενο σκουτερ ουτε σε πιστα. Δεν θελω να φανταστω ποσο εχουν τα πλαστικα σε περιπτωση χυμας :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Νίκος Παππάς έγραψε:Αχχιλεα μια χαρα σε βρισκω! Στην θεση σου δεν θα πιεζα παραπανω σε δημοσιο δρομο και με το συγκεκριμενο σκουτερ ουτε σε πιστα. Δεν θελω να φανταστω ποσο εχουν τα πλαστικα σε περιπτωση χυμας :lipsealed:

Ακριβώς την ίδια σκέψη κάνω ....Δεν θέλω κολητιλικια με το συνεργείο

< >
Άβαταρ μέλους
By xenos
#243176 Ποια ειναι η σωστη τεχνικη να στριψεις/πλαγιασεις με σκουτερ;

<
Άβαταρ μέλους
By Morx
#243254 Η ιδια με τις μοτοσυκλετες. Σε διαφορετικο ποσοστο γκαζι/φρενο βεβαια, αφου η κατανομη βαρους, ειναι μεγαλυτερη πισω.
Κατα τ'αλλα ... ολα εξαρτωνται απο το ποσο θες να ρισκαρεις την πτωση, το ιδιο και για πιστα.

Προσωπικα, τον πρωτο καιρο και μαλιστα με τα Michelin ημουν φυλαγμενος.
Με τα dunlop τωρα, ολες οι αριστερες = ξυσιμο stand και οι δεξιες στο 80% χωρις το παραμικρο γλιστρημα.
Εαν τα ζεστανεις καλα ... εισαι αρχοντας.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#261323 Πριν λίγο καιρό πετυχαίνω bmw gs1200 adv τούμπανο κλπ και ο τύπος είχε προσαρμόσει κουβερτούλα. Στυλ "ποιος είμαι ο μεγάλος ο γαμάω, αλλά είμαι και λίγο κρυουλιάρης". :lol: Δεν φτάνουν θερμαινόμενες σέλες, γκριπ κλπ. ευτυχώς που δεν είχε κανένα σώμα λαδιού πάνω.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#261327 @djet

Θυμάσαι που λέγαμε πριν λίγο καιρό για μηχανή ή σκούτερ, ανάγκες κλπ.; Λοιπόν, βρέθηκε από σπόντα στα χέρια μου ένα innova καρμπ. Και ξεκινούν πάλι οι εμμονές.....
Πετάγεται το διαβολάκι στον ένα ώμο και λέει: μήπως να κρατήσω το ιννόβα, να δώσω το sh και να ψάξω κανένα monster 620 να γουστάρω που και που; :lipsealed: :dizzy:
Πετάγεται το αγγελάκι: μα καλά είσαι τρόμπας; Να δίνεις εξτρά τα 5άσια για συντήρηση για να το παίρνεις 5 φορές το χρόνο; Γιατι για σπίτι δουλειά δεν είναι. Και με 2 μικρά παιδια;;; :dizzy:

:ninja: :ninja: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#261338 Όχι, για κανένα λόγο.
Το σκούτερ είναι απείρως καλύτερο από το παπί και μια μηχανή έχει έξοδα και θέλει ενασχόληση, δεν έχει νόημα να την έχεις για 5 βόλτες.
Αν θέλεις βόλτα, έλα να πιούμε καφέ μια μέρα να κάνεις βόλτα την Multi να σου περάσει ο καημός!
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
bujinkan έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Φωτο απο το μπροστινο εχεις;

Εικόνα

< >

Παιδιά sorry αν σας το χαλάω αλλά αυτό το λάστιχο εχει τεράστιο περιθώριο για στρίψιμο ακόμα, το μηχανάκι που το φοράει δεν ξέρω, ίσως όχι.

Πολλές φορές ο κόσμος κάνει νοητά μια προέκταση του πατήματος γραμμικά, και καλά να πήγα μέχρι εδώ, λίγο ακόμα και θα έκανα άλλο τόσο.... Αμ δε.... Ο τελευταίος πόντος καταρχάς σε δρόμο δεν πιάνεται... Να το φέρεις στην άκρη και να κάνει τα γρομπαλακια μόνο σε πίστα... Αλλά σε στρίφτερη διαδρομή πας περίπου στη μέση από αυτό που φαίνεται απάτητο στη φωτό. Αν βέβαια δεν έχουν άρχισε να βρίσκουν αλλά πράγματα κάτω , από εξατμίσεις στάντ μέχρι και τον αναβάτη τον ίδιο (λέγε με σαβουρδα)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#261394 Δεν είμαι ειδικός, και εγώ δυστυχώς εδώ chicken stripes στα δικά μου λάστιχα, αλλά εμένα μου φαίνεται κάπως υπερβολικό να ζητάμε μεγαλύτερες κλίσεις άλλο ένα mega-scooter.