- 14 Μαρ 2016, 02:02
bill33 έγραψε:εψαξες για βιντεο απο κυνοκομείο ;
Για αρχή στην Ελλάδα ο αριθμός γουρουνιών, κοτών και συναφών ζώων (μοσχάρι δεν το πολυαναφέρω, γιατί το περισσότερο έρχεται από έξω για να γινόμαστε εμείς με περισσότερο στερεό λίπος στις αρτηρίες και το ντροπιαστικό έλλειμα μας ακόμα μεγαλύτερο) είναι πολύ, πολύ μα πολύ μεγαλύτερος από τους σκύλους στα κυνοκομεία. Οπότε οι τάξεις μεγέθων απλά δεν συγκρίνονται, χώρια που οι συνθήκες στο χειρότερο κυνοκομείο θα είναι καλύτερες από το μέσο ζωοεκτροφείο.
Τα κυνοκομεία για τα 1/200Χ1/200= για τα 1 στα 40000 αδέσποτα που θα δαγκώσουν πρέπει να είναι ευθύνη των "φιλόζωων". Όταν ο σκύλος έχει αποδεδειγμένα δαγκώσει άνθρωπο η λογική λύση θα ήταν να τον σκοτώνουν όπως σκοτώνουμε το κακό το ποντικάκι, το κακό το κουνουπάκι και όλα τα ζώα τα οποία είναι κακά για τον άνθρωπο. Και αυτό επειδή δεν μιλάμε για όλα τα αδέσποτα, για το ένα στα τόσα που θα δαγκώσει άνθρωπο. Άντε να δεχτώ ότι επειδή για κάποιους λόγους θεωρείται πιο γλυκό σε αντίθεση με τα δεκάδες είδη ζώων που ο άνθρωπος εσκεμμένα και συνειδητά κακοποιεί άμεσα ή έμμεσα, θα πρέπει να μπαίνει σε κυνοκομείο και όχι για ευθανασία, και θα είναι μόλις ένα στις τόσες χιλιάδες, δεν μπορούν τόσοι "φιλόζωοι" να φροντίσουν για την ομαλή φιλοξενία του??
REALZEUS έγραψε:Travelman την παλεύκεις κάστανο;
Άλλο πράγμα η τροφή (ο άνθρωπος όπως και όλα τα σαρκοφάγα/παμφάγα σκοτώνουν για να φάνε) και άλλο τα ζώα που δεν είναι στο μενού μας και μπορούν να είναι στη ζωή μας (όπως και στην άγρια φύση διάφορα ζώα αλληλεπιδρούν). Επίσης ζωόφιλος δεν σημαίνει ότι δεν τρως κρέας, όπως φυσιολάτρης δεν σημαίνει ότι δεν τρως φυτά. Το ότι τα ζώα τα βλέπεις απλά σαν εργαλεία για να κάνεις την δουλειά σου θα με κάνει να σε δω κι εγώ έτσι αν ποτέ συναντηθούν οι δρόμοι μας.
Την παλεύκω κάστανο, άμα λάχει παλευκάω και αμύγδαλο
Και εγώ ξανάματαλεώ,
ναι το κρέας σε λογικές ποσότητες είναι ωφέλιμο για τον άνθρωπο, απαραίτητο για την ανάπτυξη του,
μας έκανε πιο έξυπνους. Άλλά είναι άλλο πράγμα να
υπερκαταναλώνεις κρέας σε βαθμό που είναι αποδεδειγμένο ότι
προκαλεί βλάβη στον οργανισμό σου και οι παραγωγοί προκειμένου να καλύψουν την υπερκατανάλωση να συμπεριφέρονται απάνθρωπα στα ζώα και εσύ εν γνώσει να συνεχίζεις το υπερκαταναλώνεις, γνωρίζοντας ότι κάνεις βλάβη στον εαυτό σου και στο περιβάλλον και από πάνω να δηλώνεις φιλόζωος. Πόσο πιο απλό να το πω, μην ξεσκίζεσαι στο κρέας, φάε το κόκκινο κρεατάκι σου δύο φορές το μήνα που στο λένε και οι γιατροί, ή αλλιώς μην το παίζεις φιλόζωος
Για τους δρόμους και τα εργαλεία που λες δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, νομίζω πρέπει να ξαναγραφτεί η πρόταση, ο Τριντέντ πήγε να δώσει μία λογική εξήγηση ο άνθρωπος αλλά δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά, ειλικρινά εάν μπορούσα να βγάζω λαγούς, θα τους έβγαζα καιρό τώρα, είναι νοστιμότατοι με κρεμμύδια. Και ποντικάκια θα έπιανα άλλα μέχρι στιγμής δεν μου έχουν κάνει κάτι, ουτε με έχουν εμβολιάσει και μου έχουν δώσει αντιβίωση επειδή με δάγκωσαν.
kacey έγραψε:σε εχω ρωτησει πανω απο 3 φορες: τους πεζους, τους κυνηγαει και τους δαγκωνει τα ποδια?
ΥΓ το ποσα φαρμακα πηρες, δεν τεκμηριωνει τιποτα. Προληπτικα τα πηρες, το σκυλι μπορει να ηταν πιο καθαρο κ υγιες κ απο σενα.
Ωραία για αρχή κυνηγάει και πεζούς, με το που το είπα σε δύο οικείους που ξέρω ότι περπατάνε και οι δύο μου είπαν κατευθείαν
"ποιό αυτό το το κωλόσκυλο στο σημείο τάδε?" (ούτε συννενοημένοι να ήταν στο περί κωλόσκυλου!!) Δεν τους έχει δαγκώσει ευτυχώς μέχρι στιγμής, αλλά και εμένα άλλωστε τόσες φορές που έχω περάσει. Από τη στιγμή που δαγκώνει όμως πως να το κάνουμε είναι πρόβλημα. Και συνεχίζοντας θα στο πω για τρίτη φορά δεν με ενδιαφέρει τι κάνει σε αυτούς που περπατάνε, με ενδιαφέρει τι κάνει σε εμένα που κινούμαι με ένα νόμιμο μέσο μεταφοράς, με νόμιμο τρόπο σε δημόσιο δρόμο και συμπεριφέρομαι στο ζώο με ακριβώς τον ίδιο τρόπο που συμπεριφέρομαι τόσα χρόνια τώρα. Και επειδή ούτε το δικό μου ερώτημα απαντήθηκε για τρίτη φορά
τι πρέπει να γίνει για να θεωρηθεί ένα ζώο επιθετικό και να το μαζέψουν??
Για το ΥΓ σου έκανα
τα ελάχιστα από αυτό που μου σύστησαν δύο γιατροί και ένας φαρμακοποιός. Δύο θέλανε θέλανε να δώσουν και αντιλυσσικό, ένας και αντιφλεγμονώδες και εγώ τους είπα παιδιά δεν θα βγάλω τρίτο χέρι από τα φάρμακα. Αλλά αυτή η λογική του μπορεί είναι σαν να μου λες:
Προληπτικά φόρα ζώνη/κράνος μπορεί να μην τρακάρεις.
Προληπτικά φόρα προφυλακτικό μπορεί το πιπίνι να ήταν πιο καθαρό και από εσένα.
Προληπτικά κάνε εμβόλια άμα πας στην αφρική μπορεί να μην κολλήσεις κίτρινο πυρετό.Όλος ο λογικός κόσμος (γιατί προφανώς υπάρχουν και οι φωστήρες που τα πιστεύουν αυτά, τα έχουμε ζήσει εδώ στο φόρουμ με τα κρανόζωνα) όμως δεν σκέφτεται έτσι, επειδή σκέφτεται την ασφάλεια του και κάνει αυτό που πρέπει και είναι κοινώς αποδεκτό, χωρίς όμως να γίνονται υπερβολικοί και να λένε:
Φόρα εργοταξιακό κράνος στο σπίτι επειδή μπορεί να σου πέσει βάζο
Φόρα όλοσωμο προφυλακτικό όπως ο Φράνκ Ντρέμπιν κάθε φορά που αγκαλιάζεις κάποιον
Κάνε εμβόλιο για τον κίτρινο πυρετό όταν πάς στην Ανταρκτική.Αυτά τα έχουν ερευνήσει άνθρωποι επιστήμονες λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις στην υγεία και καθημερινή άνεση, το κόστος του μέτρου, τις πιθανότητες κτλ και αντίστοιχα από επιστήμονες πήρα την σχετική συμβουλή. Δεν είμαι ούτε γιατρός, ούτε κτηνίατρος, ούτε στατιστικολόγος, ούτε οικονομολόγος και επειδή αυτά τα πρωτόκολλα έχουν αναπτυχθεί από συνδυασμούς αυτών των ανθρώπων είμαι πεπεισμένος ότι έκανα τη σωστή κίνηση. Αν θες να με προσβάλεις υπονοώντας ότι το ζώο είναι πιο καθαρό από εμένα, πες το ρε φίλε ξεκάθαρα είσαι λέτσος, μπίχλας και βρωμιάρης μην καταπιέζεσαι
Dodger έγραψε:Παραλήρημα travelman volume II
Ιn other news
φωτογραφία κλασσικού ακίνδυνου αδέσποτου (ε μην κοουτάρω άλλο, σεντόνι κατάντησε!!)
Καταρχάς αυτό το σάιτ είναι παιδί του 4Τφόρουμ πριν ο επιδειξιομανής πυραμιδάκιας κατάφερε να το καταστρέψει, μαζεύοντας γύρω του όλους τους γλύφτες που ήλπιζαν σε βόλτα με την φερράρι. Και το 4τφόρουμ έχει μέσα τη λέξη ...φόρουμ που σημαίνει τόπος ανταλλαγής απόψεων. Το να λες ένα συνομιλητή σου τρελό, χωρίς να παραθέτεις κανένα επιχείρημα που να βασίζεται στη λογική είναι ενάντια στο χαρακτήρα που θέλει να έχει το φόρουμ.
Για τη φώτο που βάζεις με τα δύο σκυλιά, τα περνάω ακριβώς με τον ίδιο τρόπο σε άλλο σημείο της διαδρομής μετάβασης μου στην δουλειά. Κάθονται με τον ίδιο αραχτό τρόπο, και όταν έχει λιακάδα τα βλέπω και ένα ελαφρύ χαμόγελο σχηματίζεται στα χείλη μου γιατί τα βλέπω και χαίρομαι την ανεμελιά τους. Προφανώς δεν μου έχουν επιτεθεί, ούτε σε μένα, ούτε στα παιδάκια που περνάνε στο κοντινό σχολείο. Είναι απλά μέρος από 99% των αδεσπότων ζώων με τα οποία δεν έχω κανένα πρόβλημα και δεν θα με κυνηγήσουν καν. Και ξαναξαναξανάξανάξανάξανάματάλεω ότι ακόμα και με το 1% που θα με κυνηγήσουν δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα γιατί δεν θα με θα δαγκώσουν. Με το 1% του 1% που έχει καταγραμμένη επίθεση που χρειαστηκε νοσηλεία έχω πρόβλημα. Με το να υπερασπίζεσαι το 1% του 1% που είναι αποδεδειγμένα ενοχλητικό για μένα και ενοχλητικό για τους περιπατητές, χάνεις το δίκιο σου τόσο απλά. Καί εγώ που με θεωρείς παραληρηματικό δεν θα βγώ στους δρόμους με φόλες όσα σκυλιά και να με δαγκώσουν γιατί απλούστατα είναι παράνομο, εάν όμως συνεχίσει να υπάρχει τέτοια ανεύθυνη αντιμετώπιση των ζωώφιλων ως προς τους ανθρώπους, ο πραγματικά παραληρηματικός θα ξαναβγεί με τις φόλες και πίστεψε με άμα δω τα ήρεμα σκυλάκια που αράζουν κάθε μέρα μια λιακάδα να βογκάνε από τους πόνους της φόλας θα στεναχωρηθώ πολύ περισσότερο από όσο νομίζως
Το σαμ απ επειδή σεντόναρα πάλι, όσοι δηλώνουν δηλώνουν φιλόζωοι πρέπει να φροντίζουν ώστε οι ακραίες περιπτώσεις να μην βλάπτουν τους υπολοίπους, γιατί μετά θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Όσοι θέλουν να το καταλάβουν έχει καλώς, όσοι δεν θέλουν ας με πουν βρωμιάρη, παραληρηματικό και εργαλείο(???), αλλά πιστέψτε με δεν θα αλλάξει κάτι...