Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By elteo
popolaros έγραψε:
elteo έγραψε:Πόσα;;; Ξέχασε τα! Από τα 30κ τα φτύνουν. Αλλαγή ποπ.

έλα, κανεις πλακα τωρα.... :omg: :omg: :omg:

Τα ξέρω πολύ καλά τα fsd. Οπως και αρκετοί στο seat club. :(
Άβαταρ μέλους
By belgarion
popolaros έγραψε:
belgarion έγραψε:Μήπως να πας να μετρήσεις τα αμορτισέρ ? Τι διαστάσεις λάστιχα φοράει ?

.

τα αμορτισερ δεν μετριουνται πανω στο αμαξι :rtfm: :rtfm: :rtfm:

225/45/17 xl

Και πως μετριουνται ? Και τα λάστιχα σου δεν τα λες και φιλικά προς το ride quality

.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
elteo έγραψε:
popolaros έγραψε:

Τα ξέρω πολύ καλά τα fsd. Οπως και αρκετοί στο seat club. :(

έλα τωρα... φακ

επισκευαζεται αυτο το πραγμα;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#225885 ο Κυρλαγκιτσης δεν τα επισκευαζει?
Άβαταρ μέλους
By popolaros
dimviii έγραψε:ο Κυρλαγκιτσης δεν τα επισκευαζει?

δεν ξερω αν πιάνει koni....
Άβαταρ μέλους
By dimviii
popolaros έγραψε:
dimviii έγραψε:ο Κυρλαγκιτσης δεν τα επισκευαζει?

δεν ξερω αν πιάνει koni....

ρωτα ,αμα δεν πιανει κονι,ζητα να σου χαρισουν μια 4αδα μπιλσταιν που δεν τα χρειαζονται,ή αγορασε μια 4αδα φθηνα μεταχειρω και πηγαινε τα του για εγχειρηση.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
popolaros έγραψε:σε γενικες γραμμες απο καλο εως πολυ καλο.
ο κινητηρας αποκαλυψη. με αφησε αφωνο.
δυο προβληματα που επιζητουν λυση.
rattles και ride quality. αντε να δω πως θα τα λυσω :hmmm: :hmmm: :hmmm:
Φίλος που ασχολείται επαγγελματικά με την καύση κινητήρων (καθηγητής σε πανεπιστήμιο εκτός Ελλάδας) τους κινητήρες της Saab και τη μάρκα γενικά τους είχε περί πολλού. Το ότι τελικά πήρε BMW ήταν καθαρά γιατί έπρεπε να πάρει diesel (πολλά χλμ ημερησίως).
Και σηκώνουν και αρκετό πείραγμα νομίζω.... :whistlink:
H ποιότητα κύλισης αν τα ελατήρια είναι τα μαμά και δεν έχουν μπει τίποτα σκληρά θα βελτιωθεί με τα κατάλληλα αμορτισέρ.
Τα τριξίματα είναι πιο δύσκολο θέμα, ίσως να βελτιωθούν λίγο ή πολύ όταν στρώσει η ποιότητα κύλισης αλλά θέλει αρκετό ψάξιμο και αν δεν υπάρχουν ήδη επίσημες ή δοκιμασμένες λύσεις τότε χρειάζεται χρόνος, προσωπική εργασία και όρεξη για πατέντες.
Είναι αυτοκινητάρα και είναι και όμορφη, να την χαίρεσαι!
Άβαταρ μέλους
By markvag
Zorz έγραψε:Ένα διπλό, ξεγυρισμένο ban στον κύριο, γιατί αφ'ενός μεν αγόρασε μη BMW (χωρίς έστω την έγγραφη συγκατάθεση του forum)

Συμφωνώ και επαυξάνω, :protest: :protest: :adminpower: Έχει ήδη γίνει report! :lol:

Zorz έγραψε: και αφ'ετέρου δε, γιατί από το πρώτο διερευνητικό ποστ μέχρι το ποστάρισμα φώτο για τα συγχαρίκια, δεν μεσολάβησε ούτε 1 σελίδα, στερώντας έτσι την ευκαιρία στο φιλοθεάμον κοινό να αντιπροτείνει από Mini Moke έως Matra Bagheera. :protest:

+1! :protest: :rant:

Σα δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ... :rant: :protest:

popolaros έγραψε:

Ε, καλά και στο 206 στα 40Κ χλμ έψαχνες καινούρια... :metalo:

Περιμένω test drive, ξέρεις εσύ... :twisted: :lol: :lol: :innocent:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
markvag έγραψε:Περιμένω test drive, ξέρεις εσύ... :twisted: :lol: :lol: :innocent:

Όλο test drives κανονίζεις εσύ... :shifty:

Καλοτάξιδο pop. Πάντα είχα μια συμπάθεια στη μάρκα...
Άβαταρ μέλους
By markvag
MIXOStsi έγραψε:
markvag έγραψε:Περιμένω test drive, ξέρεις εσύ... :twisted: :lol: :lol: :innocent:

Όλο test drives κανονίζεις εσύ... :shifty:

M' αρέσουν οι νέες εμπειρίες... :shifty: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By mirage
#230918 Με Cadillac?

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
mirage έγραψε:Με Cadillac?

< >

Και με πατίνι άμα λάχει... :lol: :innocent:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#248652 Αυτό που με τον Pop έχουμε το ίδιο γούστο στα αυτοκίνητα αλλά εκείνος παίρνει πάντα πιο ισχυρή έκδοση, πολύ μου τη δίνει!!! :rant:

Εικόνα

9-3 2.0t του 2004 με 66.000 πραγματικά χλμ, σε πολύ καλή κατάσταση και πρόγραμμα της Hirsch (επίσημος βελτιωτής της Saab) στα 195 άλογα περασμένο στην αντιπροσωπεία. Ουσιαστικά ο νεοτοποθετηθείς θα αναλάβει τα χρέη του Xedos το οποίο μετά από 23 χρόνια και 310.000 χλμ ευδόκιμης υπηρεσίας θα οδεύσει προς τιμητική αποστρατεία αλλά θα παραμείνει επίτιμο. :lol:

Με τόσα ξεκίνησα:

Εικόνα

Και με τόσα έφτασα:

Εικόνα

Σατανικό νούμερο... :twisted:

Διαπίστωση πρώτη: Πολύ ευκολοδήγητο. Όλα τα χειριστήρια είναι "θετικά", προοδευτικά και "καλολαδωμένα".

Διαπίστωση δεύτερη: Κάνει καταπληκτικό ταξίδι. Ευθύβολο, μαζεύει γρήγορα χλμ, είναι αθόρυβο και έχει πολύ καλή κύλιση στα πολλά αν και καμιά φορά η πίσω ανάρτηση αντιδράει λίγο ξερά σε χαμηλές ταχύτητες, αλλά μόνο σε λακούβες-χαντάκια. Επίσης είναι πολύ ποιοτικό, ειδικά σε συναρμογή.

Διαπίστωση τρίτη: Προφανώς έχει και δύναμη και ροπή αλλά σαν την ατμόσφαιρα τίποτα!!! Ξυπνάει στις 2000 (πιο χαμηλά πνίγεται) και ανεβάζει γρήγορα και γραμμικά ως τον κόφτη χωρίς κλωτσιά. Όμως υπάρχει αισθητό lag και δεν έχει το ξέσπασμα ψηλά της ατμόσφαιρας. Με 5η και 3000 (140 χ.α.ω.) για παράδειγμα πατάς τέρμα και φορτώνει μετά από 1-1.5''. Εκνευριστικό όταν είσαι συνηθισμένος σε ακαριαία απόκριση. There is no replacement for displacement after all... Επίσης μου κακοφαίνεται ότι στην 1η ο κόφτης μπαίνει πριν τις 6000 (στις υπόλοιπες πάει μέχρι 6300-6400). Σε μερικές δύσκολες προσπεράσεις-σουβλάκια με έβγαλε μεν ασπροπρόσωπο, αλλά με ενόχλησε και το ότι έπρεπε να πατάω γκάζι εκ των προτέρων για να φουσκώσει η τουρμπίνα και το ότι μετά τις 4500-5000 δεν ανέβαινε η ισχύς, απλά συνέχιζε να επιταχύνει με τον ίδιο ρυθμό όπως στις μεσαίες. Εκεί μου έλειψε η 330 είναι η αλήθεια.

Διαπίστωση τέταρτη: Άμεσο το υδραυλικό τιμόνι, με ακρίβεια στις καμπές των 140+ χωρίς να γίνεται νευρικό και με σωστό βάρος (ελαφρύ αλλά όχι πούπουλο). Οι αναρτήσεις μου άρεσαν. Είναι σφιχτούτσικες και δεν δίνουν μεγάλες κλίσεις, αλλά διατηρούν τον οικογενειακό προσανατολισμό τους σε άνεση. Δυνατά φρένα αλλά πιάνουν αρκετά χαμηλά για τα γούστα μου. Πρέπει να ψαχτώ με τακάκια ή υγρά. Ο επιλογέας δεν είναι κακός, αλλά λίγο μικρότερες διαδρομές δεν θα με χαλούσα. Επίσης αυτό το δαχτυλίδι για την όπισθεν που έχουν και τα Opel... γιατί;;;

ΥΓ1: 8.3 λίτρα η μέση κατανάλωση του ταξιδιού με ταχύτητες 120-150. Καθόλου άσχημα για μεσαίο δίλιτρο 200 ίππων.
ΥΓ2: 4-5 μπλόκα με ραντάρ κλπ στην Εθνική. Ένα το γλίτωσα πολύ ξυστά. Λεφτά για το Πάσχα μάλλον γύρευαν... :help: