+1 στο motorsport από το 25ο ράλι Ακρόπολις και δώθε (κάντε το λογαριασμό
) και σε άλλους αγώνες σε όλη την Ελλάδα από την πλευρά της οργάνωσης (για συμμετοχή δυστυχώς δεν, όταν είχα χρόνο δεν είχαμε οικογενειακώς λεφτά και τώρα που έχω λεφτά δεν έχω χρόνο
), στην αρχή ως κριτής και τα τελευταία 20 χρόνια ως τεχνικός έφορος, όπου έχω φτάσει (προσπαθώντας, αν και ερασιτέχνης, να αντιμετωπίζω το θέμα επαγγελματικά) σε ένα αρκετά καλό επίπεδο διεθνώς (WRC και τα τελευταία χρόνια F1) και τα τελευταία 15 χρόνια on-off 3 διετίες και με εμπλοκή στη διοίκηση του σπορ στην Ελλάδα (γιαυτό πάει
)Και οδήγηση (αλλά που χρόνος...)
(Αν και η βελτίωση δεν με πολυφτιάχνει...)
Ομως -1 επειδή:
Διαχρονικά χόμπι: διάβασμα (μυθιστορήματα, εγκυκλοπαίδειες (πχ. Wiki), ιστορία) και κινηματογράφος. Καθώς και τα κλασσικά ...ταξίδια και εκδρομές, όλη την Ελλάδα (μόνο "ραλιάρηδες", κυνηγοί και ο JimClark
πάνε σε κάποια κουφά μέρη που έχω πάει) και Ευρώπη όχι όμως όσο θα ήθελα...Επίσης από το 2002 4TF και μετά τα γνωστά θλιβερά γεγονότα του 2014 petrolheads

Για πολλά χρόνια στα νιάτα μου βόλει σε ομάδα έως Α Αθήνας (κεντρικός και διαγώνιος)
Και τα τελευταία 20 χρόνια, αν και όχι πλέον όσο συχνά θα ήθελα, ιστιοπλοϊα ανοικτής θάλασσας με συμμετοχή σε αγώνες (trimmer μεγίστης) ράλι Αιγαίου, Αιγαίου Αρχιπελάγους
και τέτοια. Αλλά βασικό σχέδιο να πάρω ένα Beneteau 36s7 και να φεύγουμε 15 μέρες το καλοκαίρι και 2-3 αγώνες το χρόνο. Ελπίζω να γυρίσει ο τροχός από κάποια σοβαρά οικογενειακά ζητήματα (δύσκολο
) και να το προχωρήσω.

). Τελευταία προέκυψαν και άλλα 2 (μιλάω για βαρβάτα, αξίας κάποιων 10δων χιλιάδων κανονικά) και τα γλυκοκοιτάω πολύ...