g8777 έγραψε:Εν τω μεταξύ ένα θέμα που ανήκει στο Περι θρησκείας έχει ταυτιστει με το μεταναστευτικο. Θα μου πεις γιατί όχι; Σιγα μην σταματήσουν μόνο στους κακοί ξενοι. Όλοι οι μη χριστιανοί, μαύροι, κοντοι, γενετικα ατελεις - - - - - >τομπουλογλου.
Οχι. γιατι:
g8777 έγραψε:O καθε ιμαμης ειναι εκπροσωπος της θρησκειας που πρεσβευει , οχι; Οι δηλωσεις του εγιναν και σχολιαστηκαν υπο το πρισμα της θρησκευτικης ταυτοτητας του καθενος, οχι; Αυτες οι δηλωσεις δεν σχετιζονται με το αν καποιος ειναι μεταναστης , οχι; Αλλα η κλασικη προσπαθεια να αποδοσουμε στον ορο "μεταναστης" την ιδιοτητα του "αλλοθρησκου=βιαστη" ειναι right on target, βεεεεβαια, δεν αποπροσανατολιζει.
ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.
αυτοι οι τυποι απο αυτα τα μερη, ΞΕΡΕΙΣ οτι εχουν μαθει να ζουν ετσι (ΟΠΟΙΟΙ. Οχι ΟΛΟΙ. Αλλα σαφως περισσοτεροι απο οποιοδηποτε "δυτικο" μερος). Επειδη το λεει η θρησκεια τους? Ισως. Το θεμα ειναι οτι ζουν ετσι στη ΚΟΣΜΙΚΗ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ (ισως επειδη το λεει η θρησκεια τους), και τωρα ξεφυτρωνουν σιγα-σιγα και στα μερη μας τετοια φαινομενα. Οταν τα λενε διαφοροι και τα λεμε και εμεις = "ξενοφοβικοι". Ουτε τωρα που σας εχει οντως προσπερασει, και σε αυτο το θεμα, η πραγματικοτητα, θελετε να ανοιξετε τα ματακια σας.
edit mod [mod]



