Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#20695 σπόιλερζ; :P

Κι εγώ δεν είδα πέρα του 1ου επεισοδίου της προηγούμενης σαιζόν αλλά λέω να το ξαναπιάσω αν δεν βρεθεί τίποτα ενδιαφέρον στον δρόμο μου (βλέπε Peaky Blinders που μας ανέφερε ο φίλτατος Ρεδ)
Άβαταρ μέλους
By Stilskin
#20948 Τελικά δεν είμαι ο μόνος που είδα μέχρι και το πρώτο επεισόδιο της δευτερης σεζόν. Μετά η συνέχεια γνωστή. Shift + Delete.

Αλλη μια πατάτα σειρά που έφυγε και αυτό με συνοπτικές διαδικασίες ήταν και το Touch. Αν και το πάλεψα μέχρι το 5ο επεισόδιο, (και αυτό λόγω οτι δεν είχα να δώ κάτι καλύτερο) τελικά δεν κρατήθηκα και το αποχαιρέτησα και αυτό.

Μια ευχάριστη έκπληξη ήταν το 24: Live another Day με το μωρό την Yvonne. :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By drdino
bill33 έγραψε:The Strain (TV series)
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Strain_%28TV_series%29
Το εχει δει κάποιος;Λέει τίποτα;

do it :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
drdino έγραψε:

do it :rtfm:

+1
Ασχετα που θα κουρασει πολυ γρηγορα Μπιλ. Το τελος της σαιζον ηταν λιγο ξενερα.
G8777 speaking.
Άβαταρ μέλους
By corsair

Επειδη δεν εχει και πολυ νοημα τι θα πουνε οι αλλοι που ειναι "ευκολοι" και βλεπουν οτι να ναι... θα σε πω εγω.
Οντας σκληρος λοιπον κριτης (οι σκληροι του Μιαμι ηταν βουτυροπαιδα μπροστα μου) σου δίνω το πρασινο φως! Να φανταστεις ειμαι αρνητικα προκατελειμενος με ολα αυτα τα βαμπιρομαλακιστικα, αλλα αυτό ομως ειναι καλό!

Εχει καλη πλοκή που σε κρατάει απ το πρωτο ακομα επεισοδιο. Κατεβαζε... :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#21989 Κατεβαζω την original τριλογια House of Cards. Παντα προτιμουσα τις Εγγλεζικες σειρες...

To Homeland ειναι ενα απλο κατασκοπικο τωρα, αρκετα ενδιαφερον εφοσον δεν παιζει κατι αλλο εν αναμονη του The Americans.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#24218 Δεν είχα δει ποτέ The walking dead, μόνο άκουγα. Πέτυχα χτες ένα επεισόδιο στο Fox (το πρώτο της σεζόν, νομίζω)
Απορώ ποιος κάθεται και τα βλέπει αυτά :dizzy: , άσε που το concept είναι κόπια του 28 days later.
Άβαταρ μέλους
By Stilskin
#24235 Χωρίς να μου αρέσουν σειρές ή ταινιές με ζόμπι, το TWD μπορώ να πώ οτι το βλέπω άνετα. Ισως είναι το καστινγκ και οι χαρακτήρες της σειράς οι οποίοι σε κρατούν σε ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Asimov έγραψε:Δεν είχα δει ποτέ The walking dead, μόνο άκουγα. Πέτυχα χτες ένα επεισόδιο στο Fox (το πρώτο της σεζόν, νομίζω)
Απορώ ποιος κάθεται και τα βλέπει αυτά :dizzy: , άσε που το concept είναι κόπια του 28 days later.

Σωστά, βγαίνει άκρη από το πρώτο επεισόδιο της 5ης σεζόν.

Α και το 28 Days Later είναι κόπια παλαιότερων ταινιών (είτε με zombies, είτε post apocalyptic) που βαριέμαι να απαριθμώ.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#24278 Ε, ναι, γιατί το πρόβλημα είναι τα κενά (που έχω) στην υπόθεση κι όχι οι αστείες ερμηνείες ή το αφελές (νταξ...) σενάριο του επεισοδίου που είδα.
Και οχι, τύπος που ξυπνάει από κώμα (με νυχτικιές :lol: νοσοκομείου κλπ., ούτε αυτό δεν άλλαξαν) και ανακαλύπτει ότι ο κόσμος κατελήφθη από ζόμπι είναι 100% 28 days later φάση.