Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
giannik1977 έγραψε:Δηλαδη για να καταλαβω , ανεβηκε στη Σαλονικα ο DimitrisP. ,πηγε κ εφαγε καθ υποδειξιν σας φαγητο ------->τον πηγε σερπαντινα κ το παρον τοπικο ακομα να κλειδωθει προσωρινα;;;; :rant: :rant:

Ο καθενας καταλαβαινει οτι νομιζει και οτι θελει να καταλαβει.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Bayern7 έγραψε:δεν αντέχουν τα παρθένα αθηναϊκά στομαχάκια τη σαλονικιώτικη κουζίνα. τι να λέμε. :iconcool:

Καλά θα σου πω εγώ τέλη Φλεβάρη που θα τα πηγαίνω αμάσητα τα σαντουίτς!! :eat:
Άβαταρ μέλους
By famas
#206023 Πάντως πρέπει να έχεις χτυπήσει 100% επίπεδα καημενοσύνης για να πας στο Σαββίκο για σοβαρό φαγητό. Η φάση είναι πείνασα και είμαι στη μικρή βουλή κι επειδή βαριέμαι να περάσω τον δρόμο να πάω στον κατερινιώτη, κάθομαι Σαββίκο. Δεν θεωρώ ότι από τέτοια μαγαζιά περιμένεις τίποτα καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#206030 Αλήθεια είναι αυτό, δεν θυμάμαι ποτέ τον Σαββίκο να είναι της προκοπής και ας πουλούσε ιστορία από το 1902 κλπ. Στο άνοιγμα που έκανε στη Λαμπράκη ένιωσα δέος. Ούτε τον Κατερινιώτη βέβαια, είμαι μικρός.

Αξιόλογο ήταν το Λαϊκόν, ελπίζω να μην έχει κλείσει. Φάση στο χέρι βέβαια ή κάθομαι για να φάω και φεύγω.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
funkyreverend έγραψε:Αξιόλογο ήταν το Λαϊκόν, ελπίζω να μην έχει κλείσει. Φάση στο χέρι βέβαια ή κάθομαι για να φάω και φεύγω.

ζει και βασιλευει. τρελός κόσμος τις ώρες αιχμής.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Dimitris_P έγραψε:....Το κοντοσούβλι κοτόπουλο ήταν παραπάνω αλμυρό (που εγώ το θέλω γενικώς το αλατάκι μου) και το βάραινε η σως, θα την προτιμούσα ξεχωριστά (δεν το ήξερα για να το ζητήσω εξ'αρχής). Της γυναίκας το ψαρονέφρι ήταν ωραίο και μαλακό, όμως κι αυτό βάρυνε και χάθηκε μέσα στη σως.

Τέλος, ένα γλυκάκι να φύγει η σωσίλα. Ωραίο ήταν.

Το fail ήρθε μετά από λίγο που με το που γυρίσαμε στο δωμάτιο ένιωθα ότι θα μείνω στον τόπο και τελικά ξέρασα ΜΟΝΟ το γλυκό. Δεν ξέρω αν με πείραξε κάτι σε αυτό ή με βάρυνε η σως, αλλά δεν έχω ξεράσει ποτέ από το πολύ φαΐ. Anyway δεν πειράζει

Γευσιγνωσια σκέτη ειναι το ποστ. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#206156 XAXAXA το "χάθηκε μέσα στη σως" θα μπορούσε να είναι τίτλος από απομνημονεύματα σεφ εν αποστρατεία
Άβαταρ μέλους
By Pitt
trident1971 έγραψε:Γευσιγνωσια σκέτη ειναι το ποστ. :yahoo:

Που ήσουν εσύ βρε και σε χάσαμε; Τόσο βαριά η γαλοπούλα; :lol:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Bayern7 έγραψε:
funkyreverend έγραψε:Αξιόλογο ήταν το Λαϊκόν, ελπίζω να μην έχει κλείσει. Φάση στο χέρι βέβαια ή κάθομαι για να φάω και φεύγω.

Δικαιολογημενα. Γαμει

< >
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Bayern7 έγραψε:

Δικαιολογημενα. Γαμει

< >
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#206668 dimitrisp@ Η τροφική δηλητηρίαση ΔΕΝ εκδηλώνεται αμέσως. Θέλει τουλάχιστον 2ώρες με συνήθη χρόνο 4-6 ώρες. Είχες φάει τίποτα από πριν;
Άβαταρ μέλους
By kyr80
famas έγραψε:Πάντως πρέπει να έχεις χτυπήσει 100% επίπεδα καημενοσύνης για να πας στο Σαββίκο για σοβαρό φαγητό. Η φάση είναι πείνασα και είμαι στη μικρή βουλή κι επειδή βαριέμαι να περάσω τον δρόμο να πάω στον κατερινιώτη, κάθομαι Σαββίκο. Δεν θεωρώ ότι από τέτοια μαγαζιά περιμένεις τίποτα καλύτερο.

Να τους πεις να σου βγάλουν κριτσίνια με κασεράκι...
Σαββίκο ΠΟΤΕ και Κατερινιώτη μόνο σουρωμένος.