Αν θέλεις, μπορείς να έρθεις να δεις το δικό μου σε λειτουργία.
Εγώ βέβαια το έχω με ηχείο (πιο απλή η εγκατάσταση).
Όταν βρω το χρόνο, θα τελειώσω την εγκατάσταση και στον εμπρός προφυλακτήρα.

Anonymous Founder έγραψε:Η εγκατάσταση στον πίσω είναι πανεύκολη, γιατί παίρνεις ρεύμα για την εντολή κατευθείαν από το καλώδιο της όπισθεν από ένα από τα δύο φανάρια.
Η ταινία είναι πολύ εύκολο να μπει, αλλά προφανώς πρέπει να ξηλώσεις τον προφυλακτήρα. Δεν το έκανα μόνος μου, στο δικό μου ο προφυλακτήρας για να βγει θέλει δουλειά. Το ηλεκτρολογικό είναι το εύκολο πάντως.
Για τον μπροστά, την ταινία την έβαλε ο φανοποιός όταν βγήκε για να βαφτεί. Αλλά η εγκατάσταση είναι πιο πολύπλοκη αν θέλεις να το κάνεις σωστά και όμορφα.
Εγώ αγόρασα και τον original διακόπτη της BMW αλλά και ένα κιτάκι για το canbus ώστε να δίνει εντολή όταν η ταχύτητα πέφτει κάτω από 10 χλμ/ώρα. Ε, τα δύο τελευταία για να τα εγκαταστήσεις σωστά θέλουν ψάξιμο (κυρίως ο διακόπτης) και γι'αυτό δεν το έχω κάνει ακόμη (και έχουν περάσει και 2 χρόνια που τα έχω όλα στα χέρια μου!).
Αν τώρα δεν σε νοιάζει να το κάνεις έτσι και σου αρκεί ένας απλός after market διακόπτης για την ενεργοποίηση, δεν είναι πιο δύσκολο από τον πίσω. Αλλά εμένα δεν μ'αρέσει αυτή η λύση...
). Δεν είχε να κάνει με τον αισθητήρα δηλαδή, δεν τίθεται θέμα: είναι εντελώς αόρατος.
).
GTS έγραψε:Κοστος για το βαψιμο μπροστα? Εγινε καλη δουλεια;
).Anonymous Founder έγραψε:Αν δεν θέλεις κινέζο, δες αυτό εδώ: http://www.proxel.com/en/

famas έγραψε:Για το 3 λένε να συνδέεται με τη γείωση, ώστε να μην παραχθεί σπινθήρας όταν το συνδέσεις στον πόλο.το 4 είναι αυτό με το μη βαμμένο μέρος του αμαξώματος. Το 3 πάει στον αρνητικό πόλο του καλού. Το Α λειτουργεί κ το Β εχει άδεια μπαταρία
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]