Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#19569 Εικόνα
:vava: :s_sad :s_cry

Eυτυχως που ο προφυλακτηρας ειναι τεραστιος και επαθε ζημια μονο αυτος και το φαναρι.
Με αλλαγη με κανουρια θα ναι as good as new...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#19719 Κρίμα. Πως το έπαθες; :(

Φοβάμαι ότι μπορεί να έχει πάρει και η βάση του φαναριού, Το προβολάκι σίγουρα θέλει αλλαγή.
Άβαταρ μέλους
By KonTaz
kovathe έγραψε:Eυτυχως που ο προφυλακτηρας ειναι τεραστιος και επαθε ζημια μονο αυτος και το φαναρι.
Με αλλαγη με κανουρια θα ναι as good as new...

Φίλος μου είχε τρακάρει την δικιά του Giulietta στο ίδιο σημείο(μπροστά και αριστερά) και για κάποιο λόγο μέχρι να το φτιάξει μετά δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα του οδηγού :vava:

Και μιλάμε για χαζοτρακάρισμα με 10 χλμ και βρήκε στον μπροστινό

Ελπίζω να μην έχεις κάτι αντίστοιχο. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#19813 Eπεσε πανω μηχανακι περνωντας κοκκινο.
Θα τα καλυψει ολα η ασφαλεια μου (λογω φιλικου) με καινουρια ανταλλακτικα.
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#23383 Μιας κ ειχε χαλάσει το ηχειακι ειδοποιήσεων στο ταμπλό (ουτε το κλακ του φλας λειτουργούσε)

Εικόνα

κ ξεκίνησα τη διαδικασία να το αλλάξω (κόστος 0,25+5€ αποστολή), εβαλα περίγραμμα απο χρώμιο στο κοντερ κ στροφόμετρο (κοστος 10€), εδω στο ταίριασμα (αρκετα δύσκολο το ταίριασμα στο κεντρο ξανα):

Εικόνα

τωρα θα ξανανοιξει ΜΟΝΟ αν βρεθουν ασπρες βελονες να αντικαταστησουν τις κοκκινες, π.χ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#24070 Προ μερικων ημερων ενας συμφορουμιτης (νομιζω ολοι θα καταλαβετε) προθυμοποιηθηκε να φωτογραφισει τη Φιεσταρα. Πιστευω οτι το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο!!

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sebastian
#25047 Να βάλω και το δικό μου τουτ τουτ :superman: ,
Εικόνα

σε μια,από τις μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού φορές,που είναι ξεσκέπαστο. Αλλά κυρίως μιας και είδα κι άλλα na,από το αγαπημένο (πρώην) μου na f/l :inlove: :inlove: :inlove:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JBT
sebastian έγραψε:σε μια,από τις μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού φορές,που είναι ξεσκέπαστο.

Φοβάμαι να ρωτήσω ή μάλλον ντρέπομαι να ρωτήσω ή μάλλον γάμα το, παμπαρακάτ.