- 10 Δεκ 2015, 16:42
Με μια διαφορά. Η γνώμη ενός αργόσχολου σε κάποιο φόρουμ μίας χώρας ανύπαρκτης στη Φ1, έχει ελάχιστη σημασια ακόμα και στον ίδιο τον αργόσχολο. Εγώ απλά σχολίασα ότι παρά το ότι ,σύμφωνα με τους εξπέρ του φόρουμ, ξεπέρασε κάθε όριο ο Αλόνσο, διέπραξε έγκλημα καθοσίωσης, δε θα του συγχωρήσουν ποτέ οι γιαπωνέζοι αυτό που τόλμησε να πει μέσα στο σπίτι της Χόντας και αφού είχε φάει το σούσι τους και είχε πιεί το σάκε τους, αυτοί κάνουνε promo με αυτόν επικεφαλής. Bonus στοιχείο είναι ότι στην συνεργασία ΜακΛάρεν - Χόντα ο ένας συνέταιρος εμμέσως πλην σαφώς δήλωσε ότι "να και αν φύγει", ο άλλος, ο προσβεβλημένος ντε, ο χολωμένος, ο έξω φρενών, έμπρακτα τον κράτησε.
Συμπέρασμα και αρχικό point: Τα καλσόν που σκίστηκαν εδώ για την ύψιστη προσβολή που υπέστη η Χόντα από την ύψιστη απρέπεια είναι εγχώριες παπαριές, χωρίς αντίκτυπο στους Ιάπωνες που θέλουν να προχωρήσουν (κατά τα φαινόμενα πάντα - δυστυχώς δεν είμαι ινσάιντινφος) με τον Αλόνσο. Και δικαίως γιατί ανήκει σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ 3 οδηγών που ξεχωρίζουν εμφανώς από όλους τους άλλους.
Η δικιά μου άποψη (που δεν έχει καμμία σημασία και είναι εκτός θέματος) είναι ότι δεν ήταν ανάγκη να το πει ο Αλόνσο, αλλά και που το είπε καλά έκανε γιατί είχε απόλυτο δίκιο. Και στο φινάλε όταν το είπε, ήταν μπροστά από τον τημ-μέητ σε πόντους, σε τερματισμούς και αν δεν κάνω λάθος στα ίσια στα Q. Τι θα του λέγανε δηλαδή; Σε διώχνουμε επειδή είπες ότι είμαστε χάλια ενώ είμαστε... τι;
Αυτό που δε μου αρέσει είναι ο λόγος που το είπε. Δηλαδή δεν το είπε για να αφυπνίσει τη Χόντα, αλλά για να δηλώσει ότι αν δεν αλλάξουν τα πράματα αυτός σταματάει να αγωνίζεται και το έκανε σαφές αυτό τόσο με την απόδοσή του, όσο και με τη συμπεριφορά του στους επόμενους αγώνες
“Hither came Conan, the Cimmerian, black-haired, sullen-eyed, sword in hand, a thief, a reaver, a slayer, with gigantic melancholies and gigantic mirth, to tread the jeweled thrones of the Earth under his sandaled feet.”