Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
KiloMeater έγραψε:Πω πω γ@μ@τη μέρα.
Κατέβηκα κέντρο Βιέννης, καφεδάκι και γλυκό στο cafe central
Εικόνα

Mπορει καποιος να μπαναρει τον κυριο ??? ΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
Να βαλετε σποιλερ κυριε!!
Αντε, και εχω 240 χοληστερινη, θα με πεθανεις πριν την ωρα μου

:s_crazy :s_mad :s_wink :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
elteo έγραψε:Σάκχαρο να μην έχεις 240. Με χοληστερίνη χτύπα ένα γλυκάκι δεν χάθηκε ο κόσμος. :s_cool

¨Το θεμα ειναι οτι θελω ενα απο καθε σειρα :s_laughat
Σακχαρο 96 εχω.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#19255 Η αλήθεια είναι ότι οπτικά σε ετοιμάζουν για κάτι σούπερ, γευστικά είναι απλά καλά (το σημερινό ήταν πολύ καλό πάντως)
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
REALZEUS έγραψε:Τσάμπα ξερογλύφεσαι Νίκο μου. Άγλυκα και άνοστα τα βιενέζικα γλυκά...

ΚΑι Ελβετία και γαλλία τα ίδια χάλια....
Άβαταρ μέλους
By gianik
#19287 Ειμαστε οφ τοπικ αλλα αν εξαιρεσεις κατι γλυκα στην Ιταλια πουθενα αλλου δεν εχω φαει ωραιο (για τα γουστα μου) γλυκο..
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#19353 Ιταλια οντως πολυ μπροστα, ειδικα σε παγωτα και κατι σφολιτοειδη με κρεμα :inlove:
Και Γαλλια εχω φαει τρελα γλυκα παντως αν και γενικα ειμαι της σοκολατας και δεν ξανοιγομαι πολι σε περιεργες γευσεις
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
KiloMeater έγραψε:Πω πω γ@μ@τη μέρα.
Κατέβηκα κέντρο Βιέννης, καφεδάκι και γλυκό στο cafe central

Βόλτα και φαγητό στον Figmüller, το οποίο δικαίωσε τη φήμη του ως το καλύτερο σνίτσελ της πόλης.
Βόλτα, παγωτό Zanoti στην εκκλησία, λιακάδα, ποτάμι.

Έπρεπε να περάσουν 4+ μήνες για να κάνω τόσο χορταστική βόλτα, αλλά τα κατάφερα.

Δοκίμαστε τα σνίτσελ Plachutta, κ αυτά είναι πολύ νόστιμα... ειδικά το μοσχαρίσιο :eat:
Image
http://www.plachutta.at/de/gasthaus_zur_oper/?s=1

Το καφέ σεντράλ πολύ όμορφο, και εμένα μου άρεσε, ειδικά μου άρεσε το περιβάλλον κ το πιάνο που έπαιζε...

Αν δεν το έχεις κάνει, να δοκιμάσεις Sacher Torte στο http://www.sacher.com/ein-echtes-stueck-wien/

Image
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
kovathe έγραψε:
PeterPan έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Μ'αρέσουν τελικά τα SW.

Δε μ'αρέσει που όταν έπαιρνα το C5 Ελλάδα δεν υπήρχε το tourer (s/w) ούτε για δείγμα, και εδώ βλέπω κάθε πρωί ένα μαύρο σαν το δικό μου στο σχολείο του μεγάλου

όλα είναι θέμα συνήθειας...
εδώ στα βόρεια τα sw μου φαίνονται πιο όμορφα από τα σεντάν...

μου αρέσει που επισκέφτηκα τον Έλληνα που χειρούργησα κ μου είπε πως το γόνατο πλέον δεν πονάει κ πως την πρώτη μέρα μετά το χειρουργείο περπατά πάλι χωρίς πόνους, ανεβαίνει σκάλες κτλ :yahoo:

Μου αρέσει που γλίτωσα ταξίδι εβδομάδας με την ομάδα στο Τ(ζ)ατζικιστάν!!!

Καλη φαση.
Να σε εχουμε υποψη γιατι στα ορθοπεδικα ειμαστε σεσημασμενοι! :s_biggrin

ευχαρίστως :)
το νοσοκομείο που είμαι κουράρει τη Σάλκε, κ εγώ είμαι τα τελευταία 2 χρόνια με ένα παλικάρι ακόμη, υπεύθυνος για την 2η ομάδα (23άρηδες), τους 19άρηδες κ τους 17άρηδες της...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
PeterPan έγραψε:Δοκίμαστε τα σνίτσελ Plachutta

Φαίνεται καλό, θα πάω!
Sacher φάγαμε μερικές φορές αλλά την βάζω στην κατηγορία "φαίνεται πολύ καλύτερο από ότι είναι".
Ελλάδα έχει κάτι τούρτες το MaxPerry πολύ καλύτερες
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
KiloMeater έγραψε:
PeterPan έγραψε:Δοκίμαστε τα σνίτσελ Plachutta

Φαίνεται καλό, θα πάω!
Sacher φάγαμε μερικές φορές αλλά την βάζω στην κατηγορία "φαίνεται πολύ καλύτερο από ότι είναι".
Ελλάδα έχει κάτι τούρτες το MaxPerry πολύ καλύτερες

Δίκαιο έχεις, γενικώς όμως οι ξένοι δεν βάζουν τόσο ζάχαρη στα γλυκά τους, για αυτό μας φαίνονται άγλυκα κ άνοστα...
Το ίδιο και με τα σιροπιαστά. Δοκίμασα κάποια σιροπιαστά που μου έφερε ένας συνάδελφος από την Ιορδανία κ μου φάνηκαν άγλυκα. Προσωπικά δε μου άρεσαν, η γυναίκα που δεν τρώει ελληνικά σιροπιαστά ξετρελάθηκε... Δεν είχαν σιρόπι, αισθανόσουν το φυστίκι κ το βούτυρο.
Οι Ελληνες κάνουμε τα γλυκά με περισσότερη ζάχαρη, σιρόπι κτλ...

Η Βιέννη είναι πανέμορφη πόλη, ζωντανό μουσείο. Είσαι πολύ τυχερός που μένεις εκεί
Άβαταρ μέλους
By mjacob
PeterPan έγραψε:Δοκίμασα κάποια σιροπιαστά που μου έφερε ένας συνάδελφος από την Ιορδανία κ μου φάνηκαν άγλυκα. Προσωπικά δε μου άρεσαν, η γυναίκα που δεν τρώει ελληνικά σιροπιαστά ξετρελάθηκε... Δεν είχαν σιρόπι, αισθανόσουν το φυστίκι κ το βούτυρο.
Οι Ελληνες κάνουμε τα γλυκά με περισσότερη ζάχαρη, σιρόπι κτλ...

στο συγκεκριμένο θέμα, απλά κάνουμε χάλια σιροπιαστά :lol:
Ακριβώς αυτό είναι το νόημα, να καταλαβαίνεις φύλλο, βούτυρο, φυστίκι, όχι να κολυμπάει και να στάζει.