mikeerfol έγραψε:Άλλαξε username ο sv2? http://www.4tforum.gr/phpBB3/memberlist ... =group&g=6
Ερώτηση παγίδα; Μήπως η απάντηση είναι "ΣΤΜΠΤΣΜΣ" ;;;
☢ ☢ ☢
χμμμμμμμ....
Εξακολουθούν να θεωρούν τους χρήστες χαμηλού διανοητικού επιπέδου!
ΓΡΑΦΤΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ
otso έγραψε:ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ
ΓΡΑΦΤΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ
Υπομονή, αρχή είναι ακόμα...
(Μη γράφεις με κεφαλαία σε παρακαλώ)
Με αφορμή αυτό που είπε ο @otso και διαβάζοντας στο άλλο φορουμ το θέμα με το διπλό ταμπλό του @Qsis μπήκα σε σκέψεις. Και στα κανονικά του αλλά και τωρα στα ακανόνιστα του κάποια θέματα ήταν εκτος των ενδαφερόντων μου. Πυραμίδες, μπάσκετ, F1 και άλλα τοπικά τα αγνοούσα και τότε και τωρα. Δεν βρίσκω λόγο να φύγω εντελώς από εκεί ή να επιλέξω που θα είμαι. Ούτε θίχτηκα, ούτε ένιωσα απειλή, ούτε εξαναγκάστηκα σε κάτι ... Και το ίδιο ισχύει και εδώ. Ολοι μας ενισχύουμε με την παρουσία μας αυτή την προσπάθεια χωρίς να θέτουμε στους εαυτούς μας ή στους άλλους ρητές δεσμεύσεις.
cosneo έγραψε: Ολοι μας ενισχύουμε με την παρουσία μας αυτή την προσπάθεια χωρίς να θέτουμε στους εαυτούς μας ή στους άλλους ρητές δεσμεύσεις.
σιγά μην υπογράψεις και συμβόλαιο
ο καθένας κάνει αυτό που τον ευχαριστεί, για μένα θεωρώ ότι το μεταβατικό στάδιο θα είναι πολύ σύντομο και θα κατασταλλάξω εδώ
το ζήτημα με το φόρουμ όπως ήταν μέχρι τώρα για μένα ήταν πιο βαθύ από ότι μπορεί κανείς αρχικά να σκεφτεί και είχε κυρίως να κάνει με την αδιαφορία αυτών που το είχαν για το ίδιο τους το προϊόν.
από τη μία σε έπιανε ο συναισθηματισμός ότι γράφεις στο φόρουμ του μεγαλύτερου ελληνικού περιοδικού με το οποίο είχες μεγαλώσει, από την άλλη οι επαφές τους περιοδικού με την κοινότητα ήταν πολύ περιορισμένες και ήταν ουσιαστικά δύο ξένα σώματα με το ένα να εξαρτάται μεν από το άλλο όπως είναι αναμενόμενο, αλλά να μη βρίσκει καμιά αντάποκριση
θέλω να ελπίζω ότι αυτή η προσπάθεια θα αποφέρει καρπούς γιατί γίνεται από άτομα που αποδεδειγμένα έχουν δείξει ότι ενδιαφέρονται για τη κοινότητα και θα συνεχίσουν να την υποστηρίζουν ουσιαστικά σε βάθος χρόνου.
εγώ αυτό θέλω να ξέρω, ότι βρίσκομαι σε ένα σπίτι που δε θα μου πέσει ανά πάσα στιγμή κεραμίδα στο κεφάλι (θα το κλείσουν δε θα το κλείσουν, θα το συντηρήσουν δε θα το συντηρήσουν.. )
και τουλάχιστον όσα άτομα καταπιάστηκαν με αυτήν εδώ τη προσπάθεια ξέρω (και επί προσωπικού σε κάποιες περιπτώσεις) ότι από ήθος σκίζουν και ακόμα και αν δε τα καταφέρουν θα έχουν κάνει τα μέγιστα δυνατά για το καλύτερο .
ειλικρινά χαίρομαι για αυτούς που πήραν τη πρωτοβουλία (που ήταν αυτοί) και χαίρομαι και για του καινούριους mod
οι 4t δυστυχώς για μένα πάντα θα είναι κάτι απρόσωπο, κρίμα μεν αλλά έτσι πάει το πράγμα
όταν κάτι είναι άρρωστο, καμιά φορά θέλει δραστική θεραπεία, το να διατηρούνταν η προηγούμενη κατάσταση αργά ή γρήγορα θα οδηγούσε σε νέες τριβές
Πρέπει όμως καταρχήν να αποβάλουμε τα κακά κατάλοιπα ( όχι πρόσωπα) από το παρελθόν.
https://www.youtube.com/watch?v=0S7HoOLKtXk