- 07 Νοέμ 2015, 00:09
rx8_drifter έγραψε:Πολύ έξυπνο το ποστάκι σου, μόνο που αγνοείς ? ότι λίγο νωρίτερα έγραψα κάτι:
rx8_drifter έγραψε:Ξέρεις τί λέει ένας μεγάλος ρεμπέτης Ιταλάκια? (btw, ακόμα εδώ βόσκεις εσύ, δεν θα γύρναγες στους 4τ
)
Όταν πήγαν να λιντσάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν πήγαν να λιντσάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν πήγαν να λιντσάρουν τους ομοφυλόφιλους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν ομοφυλόφιλος.
Όταν πήγαν να λιντσάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν πήγαν να λιντσάρουν τον Κουμουτσάκο δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν ο Κουμουτσάκος.
Όταν πήγαν να λιντσάρουν εμένα,
Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει…
Σπουδαίο κείμενο παρέθεσες. Ετσι εξηγούνται ΟΛΑ! high five! ! ! (
Πλατς!!)
rx8_drifter έγραψε:Η ζωή αγαπητέ μου είναι μεγάλη πουτάνα, κυρίως γιατί δε βάζετε μυαλό. Όταν τα ΧΑ χαριεντίζονταν με τους ομοειδεάτες σας (τους σωστούς πατριώτες λέω έτσι, μην παρεξηγηθώ) και χειροφιλιόντουσαν με τις Ντόρες και τους Μπαλτάκους λέγατε ότι είναι περιθωριακοί και ότι κακώς ασχολούμασΤΕ.
Εσείς, (οι λάθος "πατριώτες ντε",
αφού ο πατριωτισμός, δεν είναι προνόμιο μόνο των κεντρώων και δεξιότερα) φροντίζατε να τους φιμώνετε, φροντίζατε να τους κρύβετε, φροντίζατε να τους τροφοδοτείτε με τη ρητορική σας και το μίσος σας (και το φροντίζετε ακόμα), φροντίζατε να σπρώχνετε
όσους δεν συμφωνούσαν μαζί σας στην αγκαλιά τους (και ακόμη το κάνετε) με χυδαίους χαρακτηρισμούς και άλλα πολλά, κάνατε πράγματα που έχουν ΠΟΛΥ μεγαλύτερη σημασία και ουσία απο τις μαλακίτσες του Μπαλτάκου και τις υποκλίσεις-χειροφιλήματα του Μιχαλολιάκου στη Ντόρα (όχι το αντίθετο, που επίτηδες αφήνεις να εννοηθεί διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα...). Στο κάτω-κάτω είναι ανόητο να μέμφεσαι οποιοδήποτε πολιτικό για τετοιες |λογοκρισία|, όταν είναι πασίγνωστο οτι πχ ΚΚΕ και Λιάνα (πχ, την αναφέρω ως χαρακτηριστική περίπτωση) μπορεί στη Βουλή, στα πάνελ, στα συγγράμματα, στα συνθήματα να "μαλλιοτραβιέται" με "αριστερούς" (ως γνήσια η ίδια βρε,
οι άλλοι είναι γιαλαντζί, δήθεν αριστεροί, ειδικά κάτι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ....), αλλά για λόγους διπλωματίας ή και όχι πολλές φορές, είναι όλο κολλητιλίκια μαζί τους.[/quote]
rx8_drifter έγραψε:Έλα όμως που τα φίδια που μεγαλώνετε στον κόρφο σας ήρθε η ώρα να σας τσιμπήσουν
Τα φίδια μικρέ ανόητε χαιρέκακε ημιμαθή (όποια κι αν είναι αυτά), θα "τσιμπήσουν" τον τόπο σου, τους συμπατριώτες σου, δικούς σου ανθρώπους (μεταξύ αυτών και τους ταξικούς αδελφούς σου) που ζουν στην Ελλάδα.
Ελάχιστοι θα είναι οι κερδισμένοι από αυτό. Το οτι έχεις βγάλει τη δική σου ουρά απ΄εξω ζώντας στην Ολλανδία κι επιχαίρεις για τις ατραπούς που έχει πάρει η πατρίδα μας, φανερώνει τον χαρακτήρα σου.
rx8_drifter έγραψε:Το μυαλουδάκι το δικό μου λοιπόν ήταν αρκετό εδώ και καιρό να καταλάβει πού πήγαινε το πράγμα με τα χρυσαύγουλα, άλλοι είσασταν αυτοί που σφυράγατε καλαματιανό. Τώρα λοιπόν που καταλάβατε πού πάει το πράγμα, ήρθε η ώρα να συστρατευτείτε κι εσείς στο αντιφασιστικό μέτωπο και να αφήσετε τα μαθηματάκια για άλλους 
Το μυαλουδάκι το δικό σου και πολλών ομοϊδεατών σου, είναι απών εδω και χρόνια και όσο λίγο ενδεχομένως υπάρχει, είναι ποτισμένο φανατισμό και μίσος, οπότε ελάχιστα μπορεί να αντιληφθεί...Την προτροπή σου να γίνουμε όλοι αριστεροί (θα σου ζητούσα να μου δώσεις ενδείξεις αριστερόμετρου, μη και γίνει κανά λάθος και δεν φτάσει η αριστεροφροσύνη), ωστε να "συστρατευτούμε στο αντιφασιστικό μέτωπο", την έχω στείλει ήδη στον ΧΥΤΑ της περιοχής μου.