Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Νίκος Παππάς έγραψε:Θοδωρη προσεξε που κανεις λαθος.
Ο Φιλης δεν επηρεαζει την εξωτερικη πολιτικη της χωρας.
Αν την δηλωση εκανε ο Υπ Εξ η ο Τσιπρας, θα μπορουσε να την επηρεασει.
Που και παλι το οτι την λεει εθνοκαθαρση και οχι γενοκτονια δεν αλλαζει το γεγονος οτι υπηρξε σφαγη την οποια η Τουρκια δεν αναγνωριζει.
Αρα ακομα και αν επηρεαζε την εξωτερικη πολιτικη, δεν υπηρχε περιπτωση η Τουρκια να ελεγε, "Οριστε δεν εκανα γενοκτονια, εκανα εθνοκαθαρση, βαλτε με στην ΕΕ."

Tί πολεμάς να του εξηγήσεις :dizzy:

Εγώ ακόμα να καταλάβω για ποιον λόγο ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ την εξωτερική μας πολιτική το αν η Τουρκία έκανε εθνοκάθαρση και όχι γενοκτονία. Είναι λιγότερα τα αίματα? Είναι πιο ευρωπαϊκό να κάνεις εθνοκάθαρση?
Αν παραδεχτεί η Τουρκία ότι έκανε εθνοκάθαρση, ο τριδεντ θα βγει στους δρόμους να διαμαρτύρεται και θα ζητά γενοκτονία εδώ και τώρα?

ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΣΤΡΙΦΤΕΣ.
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
bibendum έγραψε:Θαρρω οτι φιλοι φιλευρωπαιστες (ευρω παση θυσια κλπ) μια τετοια δηλωση ειναι πιο επικινδυνη σε σχεση με τις ανοησιες του Φιλη

http://www.thetoc.gr/politiki/article/p ... -thalassas

"Έχει η θάλασσα σύνορα και δεν το ξέρουμε;"
Ipse dixit :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Και κάτι ακόμη: οι εθνοκαθάρσεις ήταν πολύ της μοδός τότε και όλα τα εθνικά κράτη μπήκαν στον πειρασμό. Φυσικά και η Ελλάδα. Μετά από κάθε παγκόσμιο πόλεμο, υπήρξαν συντονισμένες εθνοκαθάρσεις με σκοπό να "καθαρίσει" η περιοχή από "ταραχοποιά στοιχεία".

Για να μην αναφέρουμε και τη Στρατιωτική Διοίκηση Β. Ελλάδος (ή αργότερα Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης), που συνέχισε να υπάρχει και να παράγει αγαστό έργο με στόχο την "ελληνοποίηση" των νεοαποκτηθέντων εδαφών... :iconcool:

Τεσπα...

bibendum έγραψε:Θαρρω οτι φιλοι φιλευρωπαιστες (ευρω παση θυσια κλπ) μια τετοια δηλωση ειναι πιο επικινδυνη σε σχεση με τις ανοησιες του Φιλη

http://www.thetoc.gr/politiki/article/p ... -thalassas

:help: :help: Φαντάζομαι ότι ήταν πιωμένος, γιατί η εναλλακτική είναι ότι δεν ξέρει βασικές έννοιες διεθνούς δικαίου... Νομίζω ότι αυτή η δήλωση μας βλάπτει πολύ περισσότερο και πολύ πιο άμεσα απ' ότι οι απόψεις του κάθε πικραμένου Φίλη ή Ξεφίλη... Αλλά ΟΚ, δεν επιμένω...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#182752 Και τι έγινε μωρέ αν μπουν 4-5 εκ πρόσφυγες στην ΕΕ ; :shifty:
Με νουμεράκια θα ασχολούμαστε τώρα;
"Πρέπει να τσακωνόμαστε τώρα για 10 εκ μετανάστες; " τσ τσ
Ας μην έχουμε κανέναν μπάστακα φύλακα στο Αιγαίο.
Άβαταρ μέλους
By Spartan
Spartan έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Όσο για τον φίλο μας τον Κουμουτσάκο,

Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες :iconcool:

@drifter...Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που επικροτείς τέτοιες πράξεις και θα έπρεπε να γνωρίζεις που οδηγούν. Αν σε νοιάζει κιόλας. Που θα έπρεπε επίσης... Προσωπικά θα ήθελα να φάει μπουνίδια και το βλαμμένο στο μυαλό ο Βαρβιτσιώτης (για φάπες είναι...), για τις |λογοκρισία| που έχει πει κατα καιρούς, αλλά ούτε λύση στα προβλήματά μου θα ηταν αυτό, ούτε ο ίδιος θα γινόταν σοφότερος. Οπότε ΔΕΝ το επικροτώ κιόλας.
Αν έχεις λίγο μυαλό (που είμαι σίγουρος θεωρείς οτι έχεις άφθονο), δεν θα έπρεπε να χαίρεσαι με τέτοια φαινόμενα. 'Οπως δεν χαίρεσαι όταν για χ,ψ λόγο τρώνε ξύλο τα συντρόφια, όταν δολοφονούνται Φύσσες, όταν δολοφονούνται Φουντουλάκηδες και Καπελώνηδες... (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος στο τελευταίο...)

Το μόνο παρήγορο για σένα, είναι που όντως δεν με διόρθωσες. Είτε γιατί είσαι εγκρατής και δεν "ξεσπαθώνεις ώστε να φανεί το πραγματικό σου πρόσωπο" (σαν κάτι άλλους που.... παρασύρονται), είτε γιατί πραγματικά το πιστεύεις.

kubiak έγραψε:
giannik1977 έγραψε:Παντως ο Alexis μια χαρα θα τριβει τα χερια του , εχει αμολυσει τον Φιλη ,ωσαν 2ο Παγκαλο , ο κοσμος ασχολειτε με αυτον , ο ΕΝΦΙΑ ομως παραμενει.... :shifty:
Αξιος μαθητης του σχωρεμενου του Ανδρεα....

Ό,τι πιο ουσιαστικό έχει γραφτεί επί του θέματος.

Σιχαμένοι.

ΓΤΜΠΤΠΟ

Αυτό, επειδή έχει ειπωθεί αρκετές φορές και για τα αεροδρόμια κλπ, δεν το καταλαβαίνω...Αν δηλαδή δεν τα είχε πει αυτά ο Φίλης και δεν ασχολούνταν ο κόσμος, ο ΕΝΦΙΑ θα είχε φύγει...? :hmmm: Η παραχώρηση των αεροδρομίων, δεν θα είχε ψηφιστεί...? Ψηφίστηκε κάτι άλλο στη Βουλή χάρη στον ντόρο με τον Φίλη, που διαφορετικά δεν θα είχε περάσει....? Ας μου το εξηγήσει κάποιος...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#182758 Δεν κατάλαβες και πολύ τι έγραψα έτσι :lol:

Βρεθήκατε και οι οψιμοι διώκτες του φασισμού να ζητάτε και τα ρέστα, λίγο τσίπα :s_wink
Άβαταρ μέλους
By Spartan
rx8_drifter έγραψε:Πολύ έξυπνο το ποστάκι σου, μόνο που αγνοείς ? ότι λίγο νωρίτερα έγραψα κάτι:
rx8_drifter έγραψε:Ξέρεις τί λέει ένας μεγάλος ρεμπέτης Ιταλάκια? (btw, ακόμα εδώ βόσκεις εσύ, δεν θα γύρναγες στους 4τ :s_biggrin )

Όταν πήγαν να λιντσάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν πήγαν να λιντσάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν πήγαν να λιντσάρουν τους ομοφυλόφιλους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν ομοφυλόφιλος.
Όταν πήγαν να λιντσάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν πήγαν να λιντσάρουν τον Κουμουτσάκο δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν ο Κουμουτσάκος.
Όταν πήγαν να λιντσάρουν εμένα,
Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει…

Σπουδαίο κείμενο παρέθεσες. Ετσι εξηγούνται ΟΛΑ! high five! ! ! (Πλατς!!)

rx8_drifter έγραψε:Η ζωή αγαπητέ μου είναι μεγάλη πουτάνα, κυρίως γιατί δε βάζετε μυαλό. Όταν τα ΧΑ χαριεντίζονταν με τους ομοειδεάτες σας (τους σωστούς πατριώτες λέω έτσι, μην παρεξηγηθώ) και χειροφιλιόντουσαν με τις Ντόρες και τους Μπαλτάκους λέγατε ότι είναι περιθωριακοί και ότι κακώς ασχολούμασΤΕ.

Εσείς, (οι λάθος "πατριώτες ντε", αφού ο πατριωτισμός, δεν είναι προνόμιο μόνο των κεντρώων και δεξιότερα) φροντίζατε να τους φιμώνετε, φροντίζατε να τους κρύβετε, φροντίζατε να τους τροφοδοτείτε με τη ρητορική σας και το μίσος σας (και το φροντίζετε ακόμα), φροντίζατε να σπρώχνετε όσους δεν συμφωνούσαν μαζί σας στην αγκαλιά τους (και ακόμη το κάνετε) με χυδαίους χαρακτηρισμούς και άλλα πολλά, κάνατε πράγματα που έχουν ΠΟΛΥ μεγαλύτερη σημασία και ουσία απο τις μαλακίτσες του Μπαλτάκου και τις υποκλίσεις-χειροφιλήματα του Μιχαλολιάκου στη Ντόρα (όχι το αντίθετο, που επίτηδες αφήνεις να εννοηθεί διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα...). Στο κάτω-κάτω είναι ανόητο να μέμφεσαι οποιοδήποτε πολιτικό για τετοιες |λογοκρισία|, όταν είναι πασίγνωστο οτι πχ ΚΚΕ και Λιάνα (πχ, την αναφέρω ως χαρακτηριστική περίπτωση) μπορεί στη Βουλή, στα πάνελ, στα συγγράμματα, στα συνθήματα να "μαλλιοτραβιέται" με "αριστερούς" (ως γνήσια η ίδια βρε, οι άλλοι είναι γιαλαντζί, δήθεν αριστεροί, ειδικά κάτι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ....), αλλά για λόγους διπλωματίας ή και όχι πολλές φορές, είναι όλο κολλητιλίκια μαζί τους.[/quote]

rx8_drifter έγραψε:Έλα όμως που τα φίδια που μεγαλώνετε στον κόρφο σας ήρθε η ώρα να σας τσιμπήσουν :iconcool:

Τα φίδια μικρέ ανόητε χαιρέκακε ημιμαθή (όποια κι αν είναι αυτά), θα "τσιμπήσουν" τον τόπο σου, τους συμπατριώτες σου, δικούς σου ανθρώπους (μεταξύ αυτών και τους ταξικούς αδελφούς σου) που ζουν στην Ελλάδα. Ελάχιστοι θα είναι οι κερδισμένοι από αυτό. Το οτι έχεις βγάλει τη δική σου ουρά απ΄εξω ζώντας στην Ολλανδία κι επιχαίρεις για τις ατραπούς που έχει πάρει η πατρίδα μας, φανερώνει τον χαρακτήρα σου.

rx8_drifter έγραψε:Το μυαλουδάκι το δικό μου λοιπόν ήταν αρκετό εδώ και καιρό να καταλάβει πού πήγαινε το πράγμα με τα χρυσαύγουλα, άλλοι είσασταν αυτοί που σφυράγατε καλαματιανό. Τώρα λοιπόν που καταλάβατε πού πάει το πράγμα, ήρθε η ώρα να συστρατευτείτε κι εσείς στο αντιφασιστικό μέτωπο και να αφήσετε τα μαθηματάκια για άλλους :s_wink

Το μυαλουδάκι το δικό σου και πολλών ομοϊδεατών σου, είναι απών εδω και χρόνια και όσο λίγο ενδεχομένως υπάρχει, είναι ποτισμένο φανατισμό και μίσος, οπότε ελάχιστα μπορεί να αντιληφθεί...Την προτροπή σου να γίνουμε όλοι αριστεροί (θα σου ζητούσα να μου δώσεις ενδείξεις αριστερόμετρου, μη και γίνει κανά λάθος και δεν φτάσει η αριστεροφροσύνη), ωστε να "συστρατευτούμε στο αντιφασιστικό μέτωπο", την έχω στείλει ήδη στον ΧΥΤΑ της περιοχής μου.
Άβαταρ μέλους
By Spartan
rx8_drifter έγραψε:Δεν κατάλαβες και πολύ τι έγραψα έτσι :lol:

Βρεθήκατε και οι οψιμοι διώκτες του φασισμού να ζητάτε και τα ρέστα, λίγο τσίπα :s_wink

Τί δεν κατάλαβα, για πες μου να καταλάβω, εγω είμαι και του γυμνασίου βλέπεις...

Ποιοί ακριβώς είμαστε "όψιμοι διώκτες του φασισμού"...? Για πες μας εσύ που καταλαβαίνεις πολλά και διώκεις φασίστες από τα γεννοφάσκια σου.....
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#182778 Κοίτα να δεις. είμαι άρρωστος στο σπίτι αυτές τις μέρες και κωλοβαράω, δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω με σένα και το μανόσκυ σ αυτό το μοτίβο :lol:

Εικόνα

Ευτυχως έχουμε κάνει και τα εμβόλια :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#182784 Τελικα εχεις premium συνδρομη στα φορουμς και εχεις αλλο search machine γιατι εμενα μου βγαζει παντα "Καμία κατάλληλη αντιστοιχία δεν βρέθηκε."
Άβαταρ μέλους
By Adriver
#182801 Την Χρυσή Αυγή και το κήρυγμα μίσους της, με την ευκαιρία της οικονομικής κρίσης, την "νομιμοποίησαν" στη κοινή γνώμη ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι λοιποί συνοδοιπόροι που ταυτίστηκαν μαζί της στη προσπάθεια γενικής απαξίωσης του πολιτικού κόσμου και του πολιτικού συστήματος. Μπορεί να μην ανήκαν πολλά από τα αριστερά φασιστοειδή της μαχητικής δράσης στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτός τα κάλυπτε πολιτικά.

Ο φασίστας δεν ακουγόταν και δεν φαινόταν πια σαν κάτι διαφορετικό κι απαράδεκτο, δεν διέφερε από τον ριζοσπάστη αριστερό. Τα γιαούρτια το ίδιο χρώμα είχαν, αυτοί που θα καίγαν τη βουλή όλοι "αγανακτισμένοι" ήταν.

Είχαν εντελώς την ίδια εκμηδενιστική και μισαλλόδοξη ρητορική. Διάβαζες ένα φόρουμ και έπρεπε να φτάσεις στον πάτο της σελίδας για να καταλάβεις αν βρίζει ένας φασίστας ακροδεξιός ή αριστερός. Κυρίως ξεχώριζε κάποια στιγμή ο ακροδεξιός από καμιά εθνικιστική κορώνα που τελικά ξέφευγε, τα άλλα όλα ίδια ήταν!
Ο μόνος φορέας της αριστεράς που δεν ενέδωσε στις σειρήνες του εκφασισμού της πολιτικής διαμάχης ήταν το ΚΚΕ. Στις εκλογές πήρε τα .... του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνίστησε στην ισοπέδωση κάθε είδους δεοντολογίας στη πολιτική αντιπαράθεση για να απαξιώσει το κυρίαρχο πολιτικό σώμα που ήθελε να αντικαταστήσει στις καρέκλες. Τα κατάφερε, με παράπλευρη όμως απώλεια την "νομιμοποίηση" της Χρυσής Αυγής. Και τη διαμόρφωση μιας κοινωνίας που θεωρεί φυσιολογικά πράγματα που ήταν αδιανόητα από το "74 και μετά.
Αυτό είναι ότι χειρότερο ευθύνεται ΣΥΡΙΖΑ. Τα άλλα για παραμύθια, κρατισμό-διαφθορά, τσαπατσουλιά, τεμπελιά, ..... τα είχε πάντα ο μπαξές.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#182802 Έλα βρε κουτό
Εικόνα

Πως τα λές έτσι όμορφα

Εικόνα

με το σεις και με το σας :inlove:

Αυριο αν την σφαλιαρίσει κανένας κασιδιάρης, εννοείται ότι ηθικός αυτουργός θα είναι ο Σύρριζα

Ναρκωτικά :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:Δεν μου λες, έχεις κάποιο πρόβλημα κατανόησης; Έγραψα εγώ κάπου κάτι τέτοιο; Όχι.
Ακόμη βέβαια και να το έγραψα, το γεγονός πως εσύ θεωρείς πως ΟΛΑ τα χωριά, μηδενός εξαιρουμένου, και ΟΛΟΙ οι κάτοικοι συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς, άρα καλώς και εκδιώχθηκαν, δείχνει και το πραγματικό σου χαρακτήρα.
Μην παραπονιέσαι λοιπόν γιατί εδώ μέσα πολλοί έχουν αυτή την γνώμη για σένα, είναι οι απόψεις σου που την καλλιεργούν και δεν είναι καθόλου τυχαίο.
Μ' αρέσει που είσαι λάβρος για τα περί γενοκτονίας ή εθνοκάθαρσης των Ποντίων, αλλά για την περίπτωση των Τσάμηδων (μια ξεκάθαρη περίπτωση εθνοκάθαρσης μιας περιοχής), αλλάζει το πράγμα, αυτοί καλώς ( :shifty: ) εκδιώχθηκαν από τις πατρογονικές εστίες, γιατί ήταν τσιράκια των Γερμανών (λες και το ένα δικαιολογεί το άλλο...).

Γιατί όταν δεν είσαι κουμπωμένος και ξεσπαθώνεις, φαίνεται και το πραγματικό σου πρόσωπο. :s_wink

Καθολου, δεν το εγρψες επι λεξη, αλλο ολο το κειμενο βριθει απο "διωγμους". Αν δεν σε ενοχλουσε δεν θα το εγραφες.

Τι περιμενες εν μεσω πολεμου? να τους παρουν εναν εναν και να τους ρωτουν μεχρι να βρουν ποιος ειναι συνεργατης των Γερμανων ή οχι? Επιτροπες, υποεπιτροπες, γραφειοκρατια? το ονειρο καθε Αριστερου?. Δυστυχως καηκαν και χλωρα. Οταν ομως μεγαλο ποσοστο τους ηταν συνεργατες των Γερμανων, τι επρεπε να γινει? Να τους αφησουν ολους να ειναι χαλαροι?

Μας εχετε ζαλισει οτι η ΧΑ, ως "σπορα των Γερμανων" δεν θα επρεπε να υπαρχει. Θα δεχοσουν ομως να υπαρχουν ακομα ολοκληρα χωρια που στην Κατοχη συνεργαστηκαν με τους Γερμανους... πως το κοβεις αυτο, λογικο ε? :svivhaha: Αν στον εμφυλιο νικουσε η αλλη πλευρα, θα εμενε κανεις τους ζωντανος δηλαδη? :shifty:
Τα του χαρακτηρα μου αστα στην ακρη, τα εχουμε πει ξανα. Οταν αποφασισεις να κανεις τον ψυχολογο, δωσε κατατακτηριες.

Νίκος Παππάς έγραψε:Θοδωρη προσεξε που κανεις λαθος.
Ο Φιλης δεν επηρεαζει την εξωτερικη πολιτικη της χωρας.
Αν την δηλωση εκανε ο Υπ Εξ η ο Τσιπρας, θα μπορουσε να την επηρεασει.
Που και παλι το οτι την λεει εθνοκαθαρση και οχι γενοκτονια δεν αλλαζει το γεγονος οτι υπηρξε σφαγη την οποια η Τουρκια δεν αναγνωριζει.
Αρα ακομα και αν επηρεαζε την εξωτερικη πολιτικη, δεν υπηρχε περιπτωση η Τουρκια να ελεγε, "Οριστε δεν εκανα γενοκτονια, εκανα εθνοκαθαρση, βαλτε με στην ΕΕ."

Ο Φιλης δεν ειναι ΥΠΕΞ, αλλα ειναι διπλα και πολυ κοντα τους. Σαν να λεει η μανα μου "δεν ειναι πολυ καλος γιατρος ο Trident", ναι γιατρος δεν ειναι η ιδια, αλλα τι εντυπωση δινει? ΛΟΛ ρε παιδια.

Το γεγονος οτι η γενοκτονια ειναι εγκλημα με ποινες και η εθνοκαθαρση οχι, ειναι αρκετα καλος λογος για να ζηταμε αναγνωριση γενοκτονιας. Οσο πιο βαρυ το εγκλημα τοσο πιο σφιχτα κρατας τον Πάπα απο τα φρύδια. Εθνικο συμφερον :rtfm:

rx8_drifter έγραψε:Εγώ ακόμα να καταλάβω για ποιον λόγο ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ την εξωτερική μας πολιτική το αν η Τουρκία έκανε εθνοκάθαρση και όχι γενοκτονία. Είναι λιγότερα τα αίματα? Είναι πιο ευρωπαϊκό να κάνεις εθνοκάθαρση?
Αν παραδεχτεί η Τουρκία ότι έκανε εθνοκάθαρση, ο τριδεντ θα βγει στους δρόμους να διαμαρτύρεται και θα ζητά γενοκτονία εδώ και τώρα?

ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΣΤΡΙΦΤΕΣ.

Ημουν σιγουρος. :lol:

Επειδη ομως
- το ερωτημα σου ειναι το ιδιο συνεχως και εχεις μετατρεψει το thread σε μερα της μαρμοτας παρ' οτι εχει απαντηθει
- βλεπω εχεις αξιοσημειωτες ικανοτητες στο ψαξιμο,

βρες το μονος σου. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
bibendum έγραψε:Τελικα εχεις premium συνδρομη στα φορουμς και εχεις αλλο search machine γιατι εμενα μου βγαζει παντα "Καμία κατάλληλη αντιστοιχία δεν βρέθηκε."

Ανοίγεις παλάμες, κοιτάς:
Εικόνα
είναι όλα τα δάχτυλα ίσα;
:rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#182829 :metalo:

για οσους δεν το ξερουν ο πατερας του ηταν αυτος