- 25 Οκτ 2015, 00:33
htanso21 έγραψε:Alxnks έγραψε:Έχε υπόψη σου οτι τα παράθυρα έχουν αρκετή κατανάλωση κι αν σου γίνει συνήθειο να τα κλεινεις έτσι, καταπονεις την μπαταρία σου πολύ χωρίς ιδιαίτερο λογο. Εγώ ποτε δεν χρησιμοποιω τη λειτουργεία αυτή στους συναγερμούς μου.
Κι ένας ακόμα λογος είναι να θες να αφήσεις τα παράθυρα λίγο ανοιχτα, ενω εχεις βάλει συναγερμο.
Τα παράθυρα ποτέ δεν τα αφήνω ανοικτά, ουτε το καλοκαίρι (εννοώ με κλειδωμένο το αμάξι), απο τότε που μου έκλεψαν τα φωτογραφηκά μεσα απο το αμάξι, φοβάμαι πολύ.
Σε όσα αυτοκίνητα είχαν αυτή την λειτουργεία, με είχαν σώσει (ψυχολογικά δλδ).
Έκλεινα το αμάξι και παπ, έκλειναν και αυτά.
Δεν εννοούσα λίγο (1-2 ποντους) κατεβασμενα και το αμάξι στου διαολου τη μανα. Και όπως είπα, έτσι λίγο κατεβασμένο, αλλά με συναγερμό και εντος οπτικής επαφής (σκεψου καλοκαίρι, παραλία ή στο εξοχικο κτλ).
Εγώ πάντως έχω συναγερμό με τηλε-ειδοποιηση σε όλα τα αμάξια και πέραν του κραδασμικου αισθητήρα έχω και διπλή επιτήρηση...διαλεγω ή ρανταρακια, αν θέλω να έχω κλειστά παράθυρα, ή ογκου, αν θέλω να τα αφήσω λίγο ανοιχτα (κι εντελώς ανοιχτα που λέει ο λόγος να μείνουν, αν εισέλθει χερι εντος του χώρου που επιτηρεί ο αισθητήρας, παιρνει μπροστά ο συναγερμός).
Και βέβαια...ποτε αφημένα αντικειμενα αξίας σε κοινη θεα, βαζε τα στο πορτ μπαγκαζ. Ειδικα αν δεν εχεις και καμια μεμβράνη στα τζαμια να δυσκολεύει την κατασταση, είσαι μια πέτρα μακριά απο πανευκολο ξαλαφρωμα τους.