- 30 Σεπ 2014, 19:07
giannik1977 έγραψε:Οι λογοι που πας απο κοσμοτε σε γουιντ; οικονομικοι ; λογω σηματος;
Κυρίως οικονομικοί και εξηγούμαι, είμαι από το 2008 χρήστης What's Up και σε κάθε ανανέωση δεν δίνει τίποτα (μην αναφερόμαστε στο κοροιδίστικο reload it) ειδικά στις διακοπές μου 2 μήνες τώρα μερα παρά μέρα βάζω κάρτα για να βάζω 500ΜΒ ίντερνετ με 5€, οπότε να πάνε να *αμηθούν και δεν θα ξαναδούν ούτε 1 cent απο μένα και ας μην έχω σήμα.
2ος λόγος: Το σήμα στις περιοχές που κινούμαι, μένω στο κέντρο του Γαλατσίου (ποιό κέντρο δεν γίνεται

) και δεν έχει καλή κάλυψη γαι ομιλία ή ίντερνετ, οι μόνες που πιάνουν καλά είναι voda & wind
3ος λόγος: Έψαχνα αυτες τις μέρες ποια μου κάθεται καλύτερα ειδικά σαν πακέτο ίντερνετ και αυτή είναι η wind, η πλειοψηφία των φίλων και συγγενών έχουν cosmote δεν πειράζει ας με παίρνουν τηλέφωνο δεν θα τηλεφωνώ συνέχεια.
Το καλό με την δουλειά εκτός ελλάδος είναι ότι κόβεις την συχνή χρήση ομιλίας στο κινητό

οπότε δεν μου κακοφαίνεται όπςω θα μου κακοφαινόταν η αλλαγή πρίν 2 χρόνια.
Καλά στην Ελβετία ήμουν τυχερός με πακέτο για σύνδεση που μου έδινε απεριόριστες κλήσεις προς κινητά της ίδια εταιρείας, απεριόριστα sms και απεριόριστο ίντερνετ στην κυριολεξία που μετά το 1,5gb αν δεν απατώμαι και καλά έπεφτε η ταχύτητα (παπάρια γτ στριμάρω όλη την ώρα και δεν έχω δεί μείωση της ταχύτητας) και όλα αυτά με 15 ελβετικά φράγκα. και 4G ακόμα και στις Άλπεις
Ελβετοί ανώτεροι
Στην ελλάδα φοβόμαστε τις κεραίες μη και δεν γεννήσουν οι γίδες, βγάλει καρκίνο ο γέρος στην πολυκατοικία, δεν γαμήσει καλά ο σκύλος του δίπλα, κ.ο.κ. ή έρθουν και μας μπζεκάσουν.
Είμαστε πανάκριβοι σαν χώρα (σαν χρεώσεις ή έτσι μου φαίνεται, με κάκιστο σήμα και κάκιστες προσφορές)