Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
GTS έγραψε:Με τις προσφορες που τρεχουν αυτην την στιγμη μπορεις να εχεις 300 λεπτα προς ολους, 20 μυνηματα την εβδομαδα, 1 γκιγκα δεδομενα με 1,1 ευρω (αν εχεις την σωστη καρτα) και όταν εισαι εκτος Ελλαδας δεν πληρωνεις τιποτα.

Α ολα κιόλα , εγώ lyoness δεν χρησιμοποιώ... :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By gakost
giannik1977 έγραψε:Αγαπητέ corsair , μόλις γύρισα από κατάστημα wind αλλά κ μόλις με πήραν τηλέφωνο για να με ενημερώσουν για το αίτημα που είχα κάνει.
το πρόστιμο είναι μεγάλο για κάθε γραμμή (κάπου 120 +φ.π.α) , γιατί το συμβόλαιο ήταν 18μηνο , λήγει τον Μάρτιο τελικά και πληρώνεις σαν πρόστιμο τις εκπτώσεις που μέχρι τώρα έχεις επωφεληθεί..
Άρα αποκλείω το ενδεχόμενο να το κόψω τώρα δεν συμφέρει τελικά.. :(
τι γίνεται όμως τον Μάρτιο?
Ο πωλητής στην wind με ρώτησε τι χρήση κινητού κάνω.
Του λέω περίπου 200-250' ομιλίας σε όλα τα δίκτυα , καμμιά 30 sms και περίπου 1gb internet.
Μου είπε ότι αυτά τα 200-250 ' σε καρτοκινητή ισούνται με 600' καθώς η χρέωση είναι 3λεπτη. :x
Άρα θα πρέπει να βάζω περίπου 3 κάρτες των 5 ευρώ για ομιλία +sms συν μία κάρτα των 5 ευρώ για ιντερνετ.
μιλάμε δηλαδή για 20-25 ευρώ το μήνα τουλάχιστον.

στο παρόν συμβόλαιο που έχω τώρα (wind W) , με την έκπτωση λόγω οικογενειακού πακέτου και την μείωση στο πάγιο επειδή δεν πήρα συσκευή η τιμή είναι 28-29 ευρώ περίπου κάθε μήνα /γραμμή , δίνοντας μου 1500' προς όλους , 1500 sms προς όλους και 1.5 gb internet.Όταν του είπα ότι πληρώνω περίπου 60 ευρώ για 2 γραμμές σε πρόγραμμα W , δεν με πίστευε , (αρχική το W έχει 50 ευρώ/γραμμή).
και η ερώτησης τελικά φίλε Corsair
Αξίζει τον κόπο λοιπόν για 5-6 ευρώ λιγότερα το μήνα να χάσω τέτοιο συμβόλαιο (με την υπόθεση ότι μετά τον Μάρτιο θα μου το αφήσουν σε αυτή τη τιμή)?

Άκου λοιπόν και την περίπτωση της Q:

Βάζεις 10€ κάρτα. Αμέσως έχεις 1GB Data για ένα μήνα ισχύει για την πρώτη ανανέωση κάθε μήνα από 10€ και πάνω μεσω καταστήματος ή online.
Από το 10ρικο σου μένουν σκάρτα 9€ (κάπου 8,9 αν θυμάμαι καλά) και μπορείς να ενεργοποιήσεις με 3€ 100' λεπτά προς όλους με χρέωση ανα δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστο χρόνο. Με την σύνδεση έχεις ελάχιστο το 1' στο καρτοκινητο τα 3' . Δηλαδή μια σύντομη κλήση σε χρεώνει ελάχιστα. Επίσης έχεις την ευελιξία να ενεργοποιείς 100λεπτα όσο τα ξοδεύεις και έως 4 πακέτα συνολικά κάθε 30 ημέρες. Θα σου βάλω λοιπόν το χειρότερο σενάριο. SMS έχει ωραίο πακετάκι με 2€ 60 προς όλους

3Χ100' = 9€
Data = Δωρεάν
SMS = 2€

Συνολικά 11€ + Φόρο = 13€ κάρτα τον μήνα δεν είναι. Αυτά είναι τα στάνταρ πολλές φορές παίζουν και έξτρα προσφορές του στυλ διπλάσια ανανέωση, έξτρα data κλπ αλλά δεν μπορείς να τα υπολογίσεις

Για ξανακάνε τον υπολογισμό σου.......
Άβαταρ μέλους
By gianik
#17377 ώπα αυτην την προσφορά δεν την είχα ξαναδεί..
αυτή όντως συμφέρει σε σχέση με το συμβόλαιο που έχω..

Άσχετο:
η Q χρησιμοποιεί το δίκτυο της Wind?
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#17421 Επιστρέφω με νεώτερα, πήγα την Παρασκευή που μας πέρασε στην Wind Αγρινίου τους είπα ότι θέλω να αλλάξω από Cosmote και να πάω στην Wind και μου λέει ότι θέλει 10 μέρες :lipsealed: :thumbsdown: , ερχόμαστε στο σήμερα (ημέρα Τρίτη) πάω στην Wind στο Γαλάτσι τους ρώτησα τα ίδια και τελικά η αλλαγή θα γίνει μεθαύριο :yahoo: . Άντε να δούμε τι λέει από σήμα :shifty: :shifty: . Πάντως μάρεσει η προσφορά που τρέχει τώρα γαι το ίντερνετ. Έτσι κι αλλιώς δεν μιλάω πολύ οπότε δεν καίγομαι για τον χρόνο ομιλίας :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#17433 Οι λογοι που πας απο κοσμοτε σε γουιντ; οικονομικοι ; λογω σηματος;
Άβαταρ μέλους
By bill33
vasilis έγραψε:η πλύση εγκεφάλου κατά των συμβολαίων καλά κρατεί απ' ότι βλέπω... :shifty: :innocent:

Είσαι ο φίλος του corser που έλεγε πιο πίσω? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
bill33 έγραψε:
vasilis έγραψε:η πλύση εγκεφάλου κατά των συμβολαίων καλά κρατεί απ' ότι βλέπω... :shifty: :innocent:

όχι φυσικά! (καταρχήν δεν ειμαι φίλος με τον corsair :rtfm: )

έχω σοβαρό πρόγραμμα και δεν έχω κάνει κουβέντα ποτέ να γυρίσω σε κάρτα :protest:
Άβαταρ μέλους
By bill33
vasilis έγραψε:
bill33 έγραψε:

όχι φυσικά! (καταρχήν δεν ειμαι φίλος με τον corsair :rtfm: )

Δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλό ή κακό αυτό; :hmmm: :shifty:
vasilis έγραψε:έχω σοβαρό πρόγραμμα και δεν έχω κάνει κουβέντα ποτέ να γυρίσω σε κάρτα :protest:

Ουτε η νέριτ δεν λέει ότι έχει σοβαρό πρόγραμμα. :lol: :lol:
αλήθεια το έχεις ψάξει και δεν σε συμφέρει σε κάρτα;
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#17475 Αν δεν πληρώνει αυτός και πληρώνει η εταιρία, το συμβόλαιο είναι εξαιρετική λύση. Μόνο μη σφίξει η φάση με τη φορολογία.
Άβαταρ μέλους
By Arrow

Σωστός, καρτούλα ούτε στον εχθρό μου! Πολλές φορές φίλοι μου ξύσανε τη κάρτα κατά λάθος, πάτησαν τον κωδικό και χρεώθηκαν!
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
giannik1977 έγραψε:Οι λογοι που πας απο κοσμοτε σε γουιντ; οικονομικοι ; λογω σηματος;

Κυρίως οικονομικοί και εξηγούμαι, είμαι από το 2008 χρήστης What's Up και σε κάθε ανανέωση δεν δίνει τίποτα (μην αναφερόμαστε στο κοροιδίστικο reload it) ειδικά στις διακοπές μου 2 μήνες τώρα μερα παρά μέρα βάζω κάρτα για να βάζω 500ΜΒ ίντερνετ με 5€, οπότε να πάνε να *αμηθούν και δεν θα ξαναδούν ούτε 1 cent απο μένα και ας μην έχω σήμα.
2ος λόγος: Το σήμα στις περιοχές που κινούμαι, μένω στο κέντρο του Γαλατσίου (ποιό κέντρο δεν γίνεται :lol: ) και δεν έχει καλή κάλυψη γαι ομιλία ή ίντερνετ, οι μόνες που πιάνουν καλά είναι voda & wind
3ος λόγος: Έψαχνα αυτες τις μέρες ποια μου κάθεται καλύτερα ειδικά σαν πακέτο ίντερνετ και αυτή είναι η wind, η πλειοψηφία των φίλων και συγγενών έχουν cosmote δεν πειράζει ας με παίρνουν τηλέφωνο δεν θα τηλεφωνώ συνέχεια.
Το καλό με την δουλειά εκτός ελλάδος είναι ότι κόβεις την συχνή χρήση ομιλίας στο κινητό :yahoo: οπότε δεν μου κακοφαίνεται όπςω θα μου κακοφαινόταν η αλλαγή πρίν 2 χρόνια.
Καλά στην Ελβετία ήμουν τυχερός με πακέτο για σύνδεση που μου έδινε απεριόριστες κλήσεις προς κινητά της ίδια εταιρείας, απεριόριστα sms και απεριόριστο ίντερνετ στην κυριολεξία που μετά το 1,5gb αν δεν απατώμαι και καλά έπεφτε η ταχύτητα (παπάρια γτ στριμάρω όλη την ώρα και δεν έχω δεί μείωση της ταχύτητας) και όλα αυτά με 15 ελβετικά φράγκα. και 4G ακόμα και στις Άλπεις :iconcool:
Ελβετοί ανώτεροι :iconcool: :thumbsup: :s_cool
Στην ελλάδα φοβόμαστε τις κεραίες μη και δεν γεννήσουν οι γίδες, βγάλει καρκίνο ο γέρος στην πολυκατοικία, δεν γαμήσει καλά ο σκύλος του δίπλα, κ.ο.κ. ή έρθουν και μας μπζεκάσουν.
Είμαστε πανάκριβοι σαν χώρα (σαν χρεώσεις ή έτσι μου φαίνεται, με κάκιστο σήμα και κάκιστες προσφορές)
Άβαταρ μέλους
By vasilis
funkyreverend έγραψε:Αν δεν πληρώνει αυτός και πληρώνει η εταιρία, το συμβόλαιο είναι εξαιρετική λύση. Μόνο μη σφίξει η φάση με τη φορολογία.

εγώ πλερώνω! (άλλο το εταιρικό)
μιλάω 700-800 λεπτά το μήνα, περίπου 1gb data και πληρώνω 25€ στο unlimited 65.
η φάση πάνε στο περίπτερο για κάρτα, ξύσε, βάλε, καθώς και το 3λεπτο χρέωσης είναι τουλάχιστον εμετική εμπειρία! :thumbsdown: