Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By markvag
#164717 Δηλαδή μου προτείνεις ως οικογειακό ένα δίλιτρο clio 15ετίας και μετατροπή;;;; :dizzy:

Καλό... :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
mmarkom έγραψε:Δεν πρόσεξα ότι είναι μετατροπή, τα MX5 είναι οικογενειακά και προγενέστερα της 15ετίας ;

Αυτό είναι για δεύτερο (αν και εφόσον)...

Δίλιτρο για δεύτερο... χλωμό... :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
markvag έγραψε:Στο spritmonitor δίνει την 159tbi 10,24 και το αντίστοιχης ιπποδύναμης Passat 9,19.

OK, όχι τραγική η διαφορά...

Αν συνυπολογισεις και το διαφορετικό προφίλ των ιδιοκτητών 159 vs ιδιοκτήτες passat μπορεί να καίνε και τα ίδια.
:lol:

Πάντως σπορτίφ σεντάν (χώροι) με αυτά τα γκαζια και σε 1.800 κυβικά δεν θα βρεις κάτω από 20.000.
Το μόνο αρνητικό για μένα στην ΤΒΙ είναι ο ήχος.
Αν και αυτό φαίνεται να διορθώνεται... :twisted:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#164841 τι εχει ο ηχος στην τβι?
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
markvag έγραψε:
funkyreverend έγραψε:200sx αν δεν έχει προταθεί ακόμα, δεν έχω όρεξη να ανοίγω λινκ στο car (γράφετε κάνα μοντέλο, μερικοί μπαίνουμε από κινητό).

Πάτερ μου, έχει μείνει κανένα απείραχτο όμως;;;;

About eleven, sir.
Άβαταρ μέλους
By markvag
EDDIE_147 έγραψε:Πάντως σπορτίφ σεντάν (χώροι) με αυτά τα γκαζια και σε 1.800 κυβικά δεν θα βρεις κάτω από 20.000.

Δεν είπα απαραίτητα για σεντάν! :rtfm: Ίσα ίσα... τα σεντάν τα αντιπαθώ...

Και όσο για τα γκάζια μιλάμε για κάτι αξιοπρεπές... Δεν είναι απαραίτητο να βάζει φωτιά στην άσφαλτο... :rtfm: :)

funkyreverend έγραψε:
markvag έγραψε:
funkyreverend έγραψε:200sx αν δεν έχει προταθεί ακόμα, δεν έχω όρεξη να ανοίγω λινκ στο car (γράφετε κάνα μοντέλο, μερικοί μπαίνουμε από κινητό).

Πάτερ μου, έχει μείνει κανένα απείραχτο όμως;;;;

About eleven, sir.

Σε όλο τον κόσμο;;;;; :lol: :shifty: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Mark
#164964 To Clio που έχει πιο πάνω, ενδέχεται να εννοεί μετατροπή εμφανισιακά στο "facelift" μοντέλο και όχι μηχανή κλπ.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#164993 Όχι, το RS απο την ανανέωση του '04 και μετά είχε 182 (διπλες πίσω εξατμίσεις κλπ).
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#165277 Ford Puma για δεύτερο;

Οι τιμές είναι πλέον χάρισμα, είναι όμορφα, πολύ στριφτερά (σχεδόν "γαλλικά") και με μπροστινή κίνηση, που την ξέρεις καλά. Δεν είναι διθέσια, άρα πολύ πιο πρακτικά. Άσε που η χαριτωμένη εμφάνιση θα ικανοποιεί και τη σύζυγο.

http://www.car.gr/classifieds/cars/?fs= ... _type=sale