Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#155252 Γιατί μόνον ότι έχει στάνταρντ; Μιλάς μόνον για την βασική έκδοση δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Γιατί μόνον ότι έχει στάνταρντ; Μιλάς μόνον για την βασική έκδοση δηλαδή;

Οχι, εννοω οτι δεν θα εδινα εξτρα λεφτα για διζωνικο. Θα προτιμουσα να τα δωσω για ηλιοροφη.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#155254 Ωραία και η ηλιοροφή, αλλά όχι σαν αυτή που είχε η 1, γιατί δεν ήταν με τζάμι, άρα έπρεπε να την ανοίξεις για να έχει φως.
Μόνον αν είναι σαν του ΜΙΝΙ ή της Lancia Ypsilon που είναι πανοραμικές αξίζει κατ'εμέ. Δίνουν εντελώς άλλη αίσθηση στο εσωτερικό.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#155255 Προσωπικα η λειτουργια του αυτοματου κλιματισμου περισσοτερο μ "εντυπωσιαζει" οταν λειτουργει σαν καλοριφερ παρα σαν κλιματιστικο. Στη λαγκουνα του φαδερ πχ ειναι γαμω γιατι αν το βαλεις 22 το χειμωνα πχ εχεις μια χαρα ζεστα χωρις να νοιωθεις δυσφορια (οπως στα κλασσικα) διοτι πεταει ζεστο αερα χαμηλα και δροσερο απο πανω (φανταζομαι ολα ετσι θα κανουν). Καλοκαιρι με 22 θες ζακετουλα :P
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Ωραία και η ηλιοροφή, αλλά όχι σαν αυτή που είχε η 1, γιατί δεν ήταν με τζάμι, άρα έπρεπε να την ανοίξεις για να έχει φως.
Μόνον αν είναι σαν του ΜΙΝΙ ή της Lancia Ypsilon που είναι πανοραμικές αξίζει κατ'εμέ. Δίνουν εντελώς άλλη αίσθηση στο εσωτερικό.

Νομιζω με τζαμι ηταν. Οι μεταλλικες ηταν στο E36. Η απλη ηλιοροφη ειναι καλυτερη απο την πανοραμικη γιατι αν εχεις μεγαλο τζαμι υπαρχει προβλημα κατω απο τον καυτο ηλιο της Ελλαδας.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#155259 Η πανοραμική οροφή είναι όντως πιο ωραία σαν αίσθηση. Μεγάλο της μειονέκτημα το ότι το καλοκαίρι κάνει το εσωτερικό να θυμίζει θερμοκήπιο.
Άβαταρ μέλους
By UnHaCkAbLe
#155569 2 καλοκαίρια πλέον τώρα με την πανοραμική, ποτέ δεν ένιωσα ότι επιβαρύνει το εσωτερικό από θέμα θερμοκρασίας, ακόμα και εάν έχω ξεχάσει να κλείσω την εσωτερική κουρτίνα. Επική σε μέγεθος, απίστευτη αίσθηση για αυτούς που κάθονται στα πίσω καθίσματα, μόνο μου μεγάλο παράπονο ότι δεν ανοίγει ....
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#169244 Ειπαμε ρε βολβαρα να εισαι εναλλακτικη, αλλα και παρουσιαση αυτονομης οδηγησης με οδηγο γυναικα σκουροχρωμη και businesswoman μηπως το παρακανατε;

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#169256 Ωραίο το XC90 :inlove:

(pop βρες μου αγοραστή για τη clk)
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#169275 Από κοντά που το έχω δει μου αρέσει ακόμα περισσότερο.
Θα το αγόραζα σε υβριδικό.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Scotch έγραψε:Ωραίο το XC90 :inlove:

συμμαζεψου.....
Άβαταρ μέλους
By Zeus
Scotch έγραψε:Ωραίο το XC90 :inlove:

Τι να το κανεις το περιπτερο ρε Scotch? Μεγαλωσαν τα παιδια.... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Zeus έγραψε:Τι να το κανεις το περιπτερο ρε Scotch? Μεγαλωσαν τα παιδια.... :lol:

Έχεις ένα δίκιο Δία. Το χαζοσκέφτομαι επειδή βλέπω να καθιερώνεται το GR-UK κάθε καλοκαίρι (και έχουν γλυκαθεί και οι παππούδες και ακολουθούν.. και δεν μπαίνουν σε αεροπλάνο).
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#169323 Το χαζο οδηγησα (γιατι δεν ειχα πολυ χρονο κιολας) τον Μαιο στο Χιουστον.....Δεν ειμαι και φαν των περιπτερων, οδηγουσα και ενα Cadillac XTS..το Τ6 μου φανηκε μαλθακο off the line (και να φανταστεις ειναι το ελαφρυτερο στην κατηγορια!), στις μεσαιες καλυτερευε το πραγμα αλλα με το αυτοματο να βαζει 8η περιμενες και το kick down. Απο θορυβο, οσος εφτανε στην καμπινα κατα την επιταχυνση απο σταση, δεν ειχε κανενα απολυτως χαρακτηρα. Η μεταλλικη αναρτηση ηταν πολυ καλη, ως προς την ανεση/θορυβο, γιατι δεν μπορεσα να δω και τιποτα αλλο. Τα βασικα καθισματα που δινουν στην εκδοση momentum δεν προσφερουν την ανεση των παλαιοτερων Volvo, δεν με βολεψε καθολου οσο κι αν το ρυθμισα, οποτε θα πρεπει να πας στα extra τα οποια ειναι απιθανα.
Το πιο εντυπωσιακο στοιχειο ειναι το κεντρικο ταμπλετ, και το καντραν! Ειδικα το πρωτο δουλευει με απιστευτη αποκριση και ειναι πανευκολο στη χρηση. Οποιος σε review γραφει οτι δυσκολευτηκε να βρει κατι, ή δεν εχει χρησιμοποιησει ποτε smart phone/tablet ή αν εχει καλυτερα να τα πεταξει. Α, οκ και οι χωροι για τα πεθερικα μπλα, μπλα, μπλα... :lol:

Νομιζω οτι τα οχηματα στο D-Seg που θα παρουσιαστουν τα επομενα χρονια (σειρα 60 δηλαδη) θα ειναι καλυτερη επιλογη για την SPA με τα σημερινα δεδομενα της volvo (4κυλινδροι, hybrid κτλ)

ΥΓ: Στην τριτη σειρα στο πρωτο XC90 ανοιγοντας τις θηκες στα πλαγια εβλεπες στο εσωτερικο των καλυματων ενα σχηματισμο με ομοκεντρους κυκλους που ειχε ονομαστει απο τα παιδια spiders web. Στο νεο XC90 λοιπον εβαλαν και μια αραχνη Εικόνα
Ειναι |λογοκρισία| οι Σουηδοι :lol: