Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#145458 Για να κανω μια οικονομοτεχνικη μελετη ,αρκουν τα διαφορα προτυπα που υπαρχουν στο ιντερνετ?

Ποια ειναι τα απολυτως απαραιτητα που πρεπει να περιεχει και περιπου ποιο το ιδανικο μέγεθος? Σε word να την ξεκινησω ή σε .ppt?

<
Άβαταρ μέλους
By markvag
#145512 Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;;;; Οικονομοτεχνική μελέτη για τι πράγμα;;;;
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#145618 Ερώτηξη: Ο πατέρας μου θέλει πριν πεθάνει να δει το μουσείο της Ακρόπολης, έτσι κάποια από τις επόμενες μέρες θα πεταχτούμε να το δούμε. Επειδή αμάξι εγώ δε βάζω εκεί μέσα λέω να το αφήσω σε κάνενα μετρό και να πάμε από εκεί με το μετρό στο μουσείο. Η ερώτηση είναι απλή. Σε ποια στάση να παρκάρω; Ο πατέρας είναι 81 και υποθέτω ότι την ώρα που θα φτάσουμε θα έχει κανένα 35αρι μίνιμουμ, άρα θέλω όσο πιο βολική γίνεται. Επίσης η γνώση μας επί της Αθήνας είναι σχετικά μικρή άρα μη χαθώ σε κωλοστένια ή κωλογειτονιές.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#145621 απο που θα ερθεις Κορτο? απο Θεσσαλονικη? αυθημερον ολο αυτο με τον ανθρωπο σε αυτη την ηλικια?
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 03 Αύγ 2015, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#145623 Αμφισσα, άρα θα φτάσω κατά τις 12 υπολογίζω (αν φύγουμε 9)
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Corto Maltese έγραψε:Αμφισσα, άρα θα φτάσω κατά τις 12 υπολογίζω (αν φύγουμε 9)

οπως θα κατεβαινεις την εθνικη και θα μπεις στην Αθηνα,ολο ευθεια θα πας μεχρι τις 3 γεφυρες,μολις φθασεις εκει (εισαι ακομα θεωρητικα πανω στην εθνικη Αθηνων-Λαμιας,ειναι ο δρομος που λεει στο χαρτη ''Λ.Κηφισσου'') εχει την σταση στην κοκκινη γραμμη ''Σεπολια''
http://www.stasy.gr/fileadmin/pages_mat ... rohias.jpg
Μολις φτασεις εκει,εχει και φαναρι που σου επιτρεπει να περασεις στην απεναντι πλευρα που ειναι ο σταθμος.

ο σταθμος αυτος ειναι 300-400 μετρα απο την Εθνικη.Στα γυρω στενα ψαχνεις για παρκαρισμα,εαν δεν βρεις πας και πληρωνεις.
Μπαινεις στο μετρο,και δεν αλλαζεις γραμμη,η ιδια η κοκκινη γραμμη ειναι που θα σε παει Ακροπολη.
Πιο ευκολος τροπος δεν υπαρχει.
Διπλα απο την Εθνικη για να μην χαθεις ο σταθμος,ιδια γραμμη μετρο μεχρι την Ακροπολη χωρις να αλλαξεις γραμμη :thumbsup:

απο την οδο Δυρραχιου σε 3 λεπτα εισαι στο σταθμο Σεπολια.Η Δυρραχιου τεμνεται με την Εθνικη Οδο(Κηφισσου) και εκει εχει και το φαναρι που μπορεις να στριψεις αριστερα, ωστε να βγεις στην αντιθετη πλευρα που ειναι ο σταθμος.Μολις προχωρησεις 3-4 στενα επι της Δυρραχιου εχει και ταμπελες που λεει προς σταθμο μετρο.
https://www.google.com/maps/d/viewer?mi ... A&hl=en_US
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#145638 OK ευχαριστώ. Γυρω από τον σταθμό Λαρίσης που τον ξέρω κιόλας τι λέει;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Corto Maltese έγραψε:OK ευχαριστώ. Γυρω από τον σταθμό Λαρίσης που τον ξέρω κιόλας τι λέει;

ο σταθμος Σεπολια ειναι πριν τον σταθμο Λαρισης απο εκει που ερχεσαι(πιο κοντα στην Εθνικη).Εκτος αυτου ειναι πολυ χειροτερα για να αφησεις το αυτοκινητο.
Εαν ομως ξερεις να πας εκει,και δεν εχεις προβλημα να αφησεις το αυτοκινητο σε παρκινγκ,μπορεις να το κανεις και αυτο.Παλι δεν θα αλλαξεις γραμμη μετρο,η ιδια γραμμη με τα Σεπολια ειναι που θα σε βγαλει Ακροπολη.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#145653 Υπαρχει κι ο Σταθμός του Αγιου Αντωνιου που είναι πολύ κοντά στις 3 γεφυρες... Οχι ομως και πολυ εύκολο το παρκάρισμα...

.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#145656 Κηφισσός μέχρι τέρμα κάτω στο φάληρο, ανεβαίνεις συγγρού και το αφήνεις στη στάση μετρό φιξ; Επόμενη στάση ακρόπολη

< using some app
Άβαταρ μέλους
By Serf
#145662 +1 για το Φιξ!! Αν και στη θέση σου και λόγω ημερών αδειών, θα δοκίμαζα να προσεγγίσω με το αμάξι το μουσείο κι αν έβλεπα ότι δε με παίρνει, θα πήγαινα στο parking του Φιξ. Έχει αρχίσει η μεγάλη έξοδος από την πόλη κι έχεις ελπίδα να βρεις θέση κοντά.

EDIT: Την ώρα που θα φθάσεις μέχρι το Φιξ δε θα συναντήσεις καθόλου κίνηση μέσω Κηφισού-Συγγρού. Και Φιξ-Ακρόπολη είναι 2-3 λεπτά με το αμάξι. Δοκίμασέ το: https://www.google.gr/maps/dir/%CE%A3%CE%A4.%CE%91%CE%9A%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%97,+%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1,+%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82+%CE%A4%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%B1%CF%82+%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD/%CE%A3%CE%A4.%CE%A3%CE%A5%CE%93%CE%93%CE%A1%CE%9F%CE%A5-%CE%A6%CE%99%CE%9E/@37.9666532,23.726438,17z/data=!3m1!4b1!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x14a1bd17310b86ff:0x5bfdc212ed27254b!2m2!1d23.7295211!2d37.968779!1m5!1m1!1s0x14a1bd1ab060d9a1:0xf3166a8fefc96c13!2m2!1d23.7266716!2d37.9645189!3e0?hl=el
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#145666 Και που παρκάρει ο κόσμος στο Φιξ; Γιατί σόρι που το λέω αλλά μου λέτε οδηγίες πως θα πάω στην Αθήνα (20 μήνες έμενα στην Αθήνα, μέχρι για να βρώ τα βασικά ξέρω) αλλά η ερώτησή μου είναι που να αφήσω το αμάξι για να ταλαιπωρήσω έναν 80+ όσο γίνεται λιγότερο μέρα μεσημέρι με ενδεχόμενη θερμοκρασία 35 υπό σκιά.
Άβαταρ μέλους
By criuser
#145670 Εχει υπόγειο πάρκινγκ 6 ορὀφων στο μετρό ΦΙΞ . Εκεί παρκάρεις παίρνεις το μετρό για μία στάση , ακέραιο εισιτήριο εσύ , μισό ο πατέρας σου και κρατάς το εισιτήριο του μετρό γιατί πληρώνεις το μισό πάρκινγκ με αυτό .
Η πρόσβαση είναι υπόγεια , άρα είναι λιγότερη η ζέστη .
Δες αν μπορείς να βγάλεις ηλεκτρονικό εισιτήριο για το Μουσείο .
Άβαταρ μέλους
By gianik
#145681 @corto
Μιας κ θα περάσεις , κάνε μια στάση Λ.Συγγρού 340...