Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
red_monster έγραψε:Απο ποτε ενα ελαφρύ λειτουργικό ειναι αστείο; :s_omg

Αστείο ως προς τη "βαρύτητα" και τις λειτουργίες του, οι οποίες είναι πολύ περιορισμένες. Αυτό που πρέπει να κάνει το κάνει μια χαρά, δεν διαφωνώ.

GTS έγραψε:Καλα μην τρελλαθουμε...τι να τα κανεις τα processes σε τηλεφωνο; Εδώ τα εχουμε στα Win laptops και μας αλλαζουν τα φωτα στην δυσλειτουργεια...

Έτσι είναι σχεδιασμένο το android. Προφορτώνει εφαρμογές και ανοίγει processes ως preemptive multitasking και για πιο γρήγορο φόρτωμα. Δυστυχώς το κάνει από μόνο του και δεν ελέγχεται. Χώρια τα processes που τρέχουν για να εξυπηρετήσουν όλα τα features (widgets, syncs κλπ). Δεν λέω ότι είναι άριστο, ούτε το καλύτερο, αλλά απλώς έτσι έχουν τα πράγματα.

Απλώς μου φάνηκε περίεργο το αρχικό post για το άρθρο στο Anandtech, που βγάζει ξαφνικά και εντελώς out of the blue τα δύο νέα iPhones ως βασιλιάδες της αυτονομίας. Βέβαια είναι το μοναδικό site που το κάνει, οπότε κάτι μας λέει αυτό :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#14211 Εσύ στο "ΘΑ πιάσει" είσαι ακόμα? Εγώ σου λέω τι κάνει.

Τι εννοείς με το lcd? Και η ΙPS του G3 lcd είναι και αν φημίζονται για κάτι οι IPS είναι οι ευρείες viewing angles τους νομίζω.

Άσχετο...ασύρματη φόρτιση έχουν τα iPhone? Επίσης κάνα DLNA ή Miracast ή whatever παίζει?
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 23 Σεπ 2014, 15:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By pik.
Χρήστος Λάππας έγραψε:
red_monster έγραψε:τώρα συγγνώμη, τόσες σελίδες ωρύεσαι για τις χαζομάρες που γράφονται εκατέρωθεν και μας παραθέτεις το παραπάνω βίντεο με τον στρουμπουλό που δεν έχει ιδέα τι πάει να πει ριβιού ? :s_crazy

1) Δεν ωρύομαι.

2) Ο συγκεκριμένος είναι ένας απλός χρήστης σαν εμένα. Δεν τον ενδιαφέρουν τα benchmarks ούτε αν η χ ανταγωνιστική συσκευή είναι έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα. Αυτός γράφει απλά αν ένας αγοραστής θα μείνει ικανοποιημένος από το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Και αυτό και μόνο αυτό είναι που ενδιαφέρει και εμένα.

Όσοι ζουν για τα νούμερα, μπορούν να ασχολούνται με αυτά μέχρι να δύσει ο ήλιος.

επειδη το επιασα για κατι ωρες το κινητο...
αν το κρατησεις πανω απο 2 χρονια δεν αξιζει...κυριως λογω ram θα σου βγαλει θεμα.Οσο και αν φωναζουν οτι δεν βγαζει.
μπαταρια κατα 15-20% ανωτερη απο το 5s υπο προυποθεσεις,βασικα με wifi,αλλα φευγει νερο σε LTE/3g.
το κινητακι καιει σε εντονη χρηση.
Αν παλι το παρεις καλυτερα το 64gb.

@PeterPan αν θες κοιτα και το Μ8...πολλοι συναδελφοι μας το εχουν...το αγορασα και εγω πριν 2 εβδομαδες. :s_smile

Τωρα το οτι καποιος ειναι καλυμενος και σαν after sales με την apple λογω apple store και αν παθει κατι στο αλλζουν ,ισχυει και αν μη τι αλλο ειναι ενα ατου.
ομοιως ομως αν καποιος αγορασει ενα οποιοδηποτε αλλο κινητο απο amazon.de :shifty:

μακροπροθεσμα ενα iPhone αξιζει...αλλα με εντελως επιδερμικη χρηση...κλησεις 10 apps κανενα σαφαρι και φωτο..
προσωπικα λογω μπαταριας ΚΑΙ ΜΟΝΟ δεν θα το τιμησω. :s_dunno
καλο επισης να βαλετε και ενα apple care plus απο πανω να ειστε ανετοι. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Χρήστος Λάππας έγραψε:
red_monster έγραψε:τώρα συγγνώμη, τόσες σελίδες ωρύεσαι για τις χαζομάρες που γράφονται εκατέρωθεν και μας παραθέτεις το παραπάνω βίντεο με τον στρουμπουλό που δεν έχει ιδέα τι πάει να πει ριβιού ? :s_crazy

1) Δεν ωρύομαι.

2) Ο συγκεκριμένος είναι ένας απλός χρήστης σαν εμένα. Δεν τον ενδιαφέρουν τα benchmarks ούτε αν η χ ανταγωνιστική συσκευή είναι έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα. Αυτός γράφει απλά αν ένας αγοραστής θα μείνει ικανοποιημένος από το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Και αυτό και μόνο αυτό είναι που ενδιαφέρει και εμένα.

Όσοι ζουν για τα νούμερα, μπορούν να ασχολούνται με αυτά μέχρι να δύσει ο ήλιος.

ο συγκεκριμένος "παρουσιαστής" αναλώνεται αποκλειστικά σε χαζομάρες του στυλ "χωράει ή όχι στην τσέπη μου" γεγονός 100% υποκειμενικό... τι μας νοιάζει πως του χωράει στο χέρι την στιγμή που μπορεί να έχω διπλάσιο χέρι και να χωράει στο δικό μου ταμαμ... νομίζω με εννοείς...

πέρα από τα νούμερα υπάρχει και η γόνιμη σύγκριση με τον ανταγωνισμό και το αντίτιμό που ζητάνε για αντίστοιχη/χειρότερη/καλύτερη εμπειρία...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#14220 Βάλτε και αυτό

...both GFX Benchmarks are WRONG! It seems GFXBench has not yet updated their program and it's rendering at the resolution of the iphone 5S (1136 x 640), therefore the huge scores in GPU

Μόλις κάτσει η σκόνη και δούμε μερικά πραγματικά, αληθινά και αντικειμενικά reviews/tests, θα καταλήξουμε στο προφανές συμπέρασμα που γνωρίζαμε όλοι εξαρχής :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#14223 Έλα σταμάτα δεν ισχύουν αυτά. Οι ριβιούρερς ξέρουν.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#14225 αν καποιος δινει 800Ε και δεν τον ενδιαφερουν τα νουμερα δικαιωμα του.
Βασικα παραδεχεται οτι το θελει για λυκειακη χρηση,μηνυματα κλησεις whatsapp viber insta καμμια φωτο κλπ.

κανεις σοβαρος επαγγελματιας που τρεχει ολη μερα δεν αγοραζει iPhone,εκτος αν ειναι με το power bank στο χερι.
Τα iphone ειναι για ανθρωποιυς που εχουν δουλεια γραφειου και δεν χρειαζονται μεγαλη πιεση σε mails κλπ on the go.
Πχ πιστευω ανετα οτι στον PeterPan μια χαρα του ταιριαζει γιατι πανω κατω ξερω την μερα του,ειναι ιδια με την δικη μου.

απλα για εκεινη την μερα που θα τυχει κατι απροοπτο και δεν θα μπορω να το φορτισω ή θα παω ενα δειπνο το βραδυ.θελω να ειμαι καλλυμενος.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#14228 Ακόμα κι αυτό που λες παίζεται. Μπορώ εύκολα να σου φωτογραφίσω 3-4 γραφεία μπαμ μπαμ που δίπλα στο iPhone παίζει πακέτο ο φόρτιστης, ο ειδικός, του γραφείου. Εγώ πάλι δεν χρειάζεται να κουβαλάω τέτοιες ιστορίες μαζί...
Άβαταρ μέλους
By pik.
Deleted User 1 έγραψε:Ακόμα κι αυτό που λες παίζεται. Μπορώ εύκολα να σου φωτογραφίσω 3-4 γραφεία μπαμ μπαμ που δίπλα στο iPhone παίζει πακέτο ο φόρτιστης, ο ειδικός, του γραφείου. Εγώ πάλι δεν χρειάζεται να κουβαλάω τέτοιες ιστορίες μαζί...

μα αυτο εννοω ,σε δουλεια γραφειου μπορεις να το εχεις γιατι μπορεις να το φορτιζεις αμεσως. :s_cool :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Deleted User 1 έγραψε:Ακόμα κι αυτό που λες παίζεται. Μπορώ εύκολα να σου φωτογραφίσω 3-4 γραφεία μπαμ μπαμ που δίπλα στο iPhone παίζει πακέτο ο φόρτιστης, ο ειδικός, του γραφείου. Εγώ πάλι δεν χρειάζεται να κουβαλάω τέτοιες ιστορίες μαζί...

Δεν χρειάζεται γιατί ένας φορτιστής και ένα καλώδιο κάνει για όλες τις συσκευές μου/σου. Συμφωνία κυρίων και κοινοτική οδηγία εδώ και μερικά χρόνια, υποχρεωτική από του παραχρόνου. On other news, τι έγινε τελικά, η Apple ήρθε στο microUSB όπως είχε συμφωνήσει και αυτή πριν 5-6 χρόνια ? :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
red_monster έγραψε:ο συγκεκριμένος "παρουσιαστής" αναλώνεται αποκλειστικά σε χαζομάρες του στυλ "χωράει ή όχι στην τσέπη μου" γεγονός 100% υποκειμενικό... τι μας νοιάζει πως του χωράει στο χέρι την στιγμή που μπορεί να έχω διπλάσιο χέρι και να χωράει στο δικό μου ταμαμ... νομίζω με εννοείς...

πέρα από τα νούμερα υπάρχει και η γόνιμη σύγκριση με τον ανταγωνισμό και το αντίτιμό που ζητάνε για αντίστοιχη/χειρότερη/καλύτερη εμπειρία...

Όσο και να αγανακτούν όσοι δεν γουστάρουν την φάση, σε καταναλωτικά προϊόντα αποφασίζει αυτός που θα βάλει το χέρι στην τσέπη του.
Yπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται για τον ανταγωνισμό. Έχουν βολευτεί για τον α, ή β λόγο με την συγκεκριμένη εταιρία και το ερώτημα για αυτούς τώρα δεν είναι apple, ή άλλη εταιρία, αλλά iPhone 6, ή iPhone 6+. Και πιο συγκεκριμένα, αν αξίζει το inconvenience η μεγαλύτερη οθόνη και η καλύτερη κάμερα.

Το 6+ υποστηρίζει landscape στο home screen. Επιτέλους, και κρίμα που δεν το υποστηρίζει το 6.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Deleted User 1 έγραψε:Έλα σταμάτα δεν ισχύουν αυτά. Οι ριβιούρερς ξέρουν.

το οτι δεν ταιριάζει στις ανάγκες μου δεν έχει να κάνει με το γεγονός οτι το g3 έχει τρομερά καλύτερο κλάσμα απόδοσης/τιμής από το μηλόφωνο... απλά ενίοτε οι αντροακιδες τσιμπάνε χαρωπά :shifty:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#14242 ο μονος τροπος για να μαθει καποιος αν του κανει το 6 ή το 6plus ειναι να τα αγορασει και τα δυο.
Δεν ειναι κατι το δυσκολο,αρκει να ειναι διαθεσιμα.
στο δευτερο θα εχει καλυτερη καμερα οθονη και μπαταρια,στο πρωτο φορητοτητα.
Άβαταρ μέλους
By Lippi
pik. έγραψε:ο μονος τροπος για να μαθει καποιος αν του κανει το 6 ή το 6plus ειναι να τα αγορασει και τα δυο.
Δεν ειναι κατι το δυσκολο.........

Δύσκολο δεν είναι....
Ακριβό είναι....
Άβαταρ μέλους
By mjacob
The Ace έγραψε:Έτσι είναι σχεδιασμένο το android. Προφορτώνει εφαρμογές και ανοίγει processes ως preemptive multitasking και για πιο γρήγορο φόρτωμα. Δυστυχώς το κάνει από μόνο του και δεν ελέγχεται. Χώρια τα processes που τρέχουν για να εξυπηρετήσουν όλα τα features (widgets, syncs κλπ). Δεν λέω ότι είναι άριστο, ούτε το καλύτερο, αλλά απλώς έτσι έχουν τα πράγματα.

Και τα δύο λειτουργικά είναι έτσι, αρκετές εκδόσεις τώρα (του ios με πιο αποτελεσματικό τρόπο, αλλά χαζό λειτουργικό με αστείες δυαντότητες είπαμε)