κατα τα άλλα συμφωνώ με τον άνωθεν...

mjacob έγραψε:Το ΜΒΑ δεν λέγεται ούτε Master of Management ούτε Master of HR. Για κάποιο λόγο μάλλον.

red_monster έγραψε:Το ΜΒΑ θεωρητικά απευθύνεται σε συνειδητοποιημένους εργαζόμενους, οι όποιοι έχουν το θεωρητικό (μαστερ οφ σαιενς ή μαστερ οφ εντζινιρινγκ), έχουν εμπειρία σε πρακτικό (για εμένα χρειάζεται σίγουρα μια 5ετία) και αναζητούν το κάτι παραπάνω σε επίπεδο διαχείρισης και γενικότερου μανατζμενς για επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη.
κατα τα άλλα συμφωνώ με τον άνωθεν...

Goldmund έγραψε:Masters in Business Administration σημαίνει και έχει σχέση και με management των θεμάτων που ανέφερες παρόλο που υπάρχουν, άλλοι, ειδικότεροι όροι που περιγράφουν τον κάθε τομέα που ανέφερες, ας πούμε investment advisor, ή business analyst, αλλά ασχολείται και με ανθρωπιστικούς παράγοντες... όχι όπως το HR βέβαια...
Dodger έγραψε:Bachelor of Engineering (Honours)

red_monster έγραψε:Dodger έγραψε:Bachelor of Engineering (Honours)
ναι βρε, αυτό το ξέρω, τι επίπεδο είναι για το ελληνικό ΤΕΕ δεν ξέρω...
αλλά εκεί μιλάμε για άλλο επίπεδο... 
red_monster έγραψε:έχω δουλέψει με μπατσελορ μηχανικό από ΜΙΤ και ένιωθα σαν φτωχός συγγενήςαλλά εκεί μιλάμε για άλλο επίπεδο...
η διερεύνηση έχει να κάνει με το πρόγραμμα που προσφέρει το Μητροπολιτικό κολέγιο και τις υποσχέσεις τους για (4ετης κύκλος + 1 για δικό τους μαστερ) άμεση εγγραφή στο ΤΕΕ

red_monster έγραψε:ΤΕΕ ---> υπογραφή μηχανικού... μας ενδιαφέρει και μας παραενδιαφέρει
The Ace έγραψε:red_monster έγραψε:ΤΕΕ ---> υπογραφή μηχανικού... μας ενδιαφέρει και μας παραενδιαφέρει
Αν σε ενδιαφέρει η υπογραφή, τότε υποχρεωτικά πάνε πακέτο ΤΕΕ + ΤΣΜΕΔΕ, μην το ξεχνάς αυτό...ευτυχώς που δεν πληρώνουμε -ακόμα- τα μελετητικά, γιατί αλλιώς για να πάρεις το κωλοφυλλαδιάκι μπορεί να μας ζητάγανε κανά 200-300αρι ακόμα...

Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]