sknipper έγραψε:Συμφωνώ για μια ακόμα φορά με τις απόψεις του ποπολάρου. Διαφωνώ με την γλώσσα που χρησιμοποιεί (ή που αναγκάζεται να χρησιμοποιεί) και περισσότερο διαφωνώ με την έλλειψη επεξηγήσεων των απόψεών του, θεωρεί ότι ο άλλος οφείλει να καταλάβει. Μα αν καταλάβαινε το σωστό τότε δεν θα είχε κάνει ό,τι @#$%%^ έκανε.... Για αυτό και το φόρουμ, για αλληλοβοήθεια και καμιά εξήγηση προς βελτίωση γνώσεων. Βλέπε τον quadra που όλα τα εξηγεί.
Όφειλες να είχες βάλει αμορτισέρ κατάλληλα για χαμηλωμένο αυτοκίνητο. Υπάρχουν και δεν είναι τα Β4 ούτε τα Β6 είναι τα Β8. Και δεν χρειάζεσαι coilover. Όχι ότι δεν μπορεί να είναι καλύτερα αλλά ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΣΥ coilover.
Το ότι δεν χάλασαν ακόμα τα εμπρός δεν σημαίνει κάτι, η συμπεριφορά τους είναι λάθος και η διάρκεια ζωής τους προβλέπεται μειωμένη.
Στα είπαν πιο πριν, βάλε 4 ίδιας σειράς για χαμήλωμα
Εγω αυτο που ρωτησα, ειναι ποιες ειναι οι επιλογες μου, αν καποιος εχει δοκιμασει κλπ. Ο ποπολαρος, ξεκινησε να λεει παπαρολογιες του οτι δε του αρεσει που εχω χαμηλωσει το αμαξι μου και του εχω βαλει 17ρες. Τι αλλο θα ακουσω λες και τον ρωτησα τη γνωμη του τι να κανω σε αυτους τους τομεις στο αμαξι μου.