Ιούνιο μπήκαμε και μόνο ο Geo φτιάχνει (
) κορμί. Όλοι οι υπόλοιποι φέτες δηλαδή.
) κορμί. Όλοι οι υπόλοιποι φέτες δηλαδή.
kovathe έγραψε:Επειδή λίγο tough love παντα χρειαζεται θα τα πω ωμά (ειλικρινά κ καλοπροαίρετα):
Αν είσαι Χοντρος κ θες να (ξανά)γίνεις άνθρωπος ΠΑΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
Τόσο απλα. Και κοψε τις δικαιολογίες (σαν γκομενιτσα που δε θέλει να κανει τη πίπα της)..
Δεν είναι κουλ να είσαι λαπας και Χοντρος δεν είναι οκ να "τα εχεις καλά με το σωμα σου" και ΠΡΕΠΕΙ να ντρεπεσαι όταν κοιτιεσαι στον καθρέφτη. Παρε μια γαμημενη απόφαση και φτιαξε τη ζωή σου. Γιατί αν είσαι Χοντρος και δε μπορείς να ανεβεις μια σκάλα αργοπεθαινεις και φυτοζωεις.
Αν δε εχεις και παιδιά Σκέψου καλά τι παράδειγμα δίνεις. Γιατί τα παιδιά σου θα γίνουν σαν κι εσένα....
Επίσης αν θες να λέγεσαι άντρας δε νοείται να μην μπορείς να κανεις 8-10 έλξεις και 15-20 πουσαπς σερι.
Αλλιως είσαι λαπας και άχρηστος.-
Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία. ούτε δεν έχω χρονο ενω είσαι ώρες στα φόρα ουτε είμαι αγυμναστος ουτε.τπτ.
10-20 λεπτα την ημερα θέλει και όλοι μπορούν να αποκτήσουν μια αξιοπρεπή φόρμα.
Τρόποι άπειροι:
Κομμένη η σαβουρα, κομμένα τα ψωμιά τυρια και τα μακαρόνια. Μονο κρέας αυγά ψαρια σαλάτες φρουτα λάδια ξηρούς καρπους. Ολα τα επεξεργασμενα κομμένα. Από τις φυσικές τροφές φάε όσο θες.
Γυμναστικη κάθε μερα, ξεκινας διαλλειματικη με 15sec on/60+ off (όσο αντέχεις ακόμη και 5 λεπτά είναι καλυτερα απ το τίποτα) και ανεβαζεις σταδιακά όσο βελτιώνεται η αντοχή σου.
Για δύναμη ξεκινας απο πουσαπς σε τοίχο και έλξεις όρθιος απο την κάσα της πόρτας ανάλογα ποσο λαπας είσαι. Θα σου πάρει μηνες αλλά θα φτάσεις να κανεις απο μονόζυγο..
Οποιος θέλει βοήθεια κ λεπτομέρειες ας μου στείλει ΡΜ και θα του δώσω αναλυτικές οδηγίες. Μιλάμε και στο τηλ αν θέλει.
Θα ανεβασω κάποια στιγμη και φωτο πως ήμουν πριν απο 2-3 χρόνια (115 κιλά είχα ξεφυγει τελείως, σταμάτησα γυμναστική κ απογοητευμένος απο παλιά τραύματα γονατο που πονουσε κ ώμους βγαλμενους κ οι 2 απο 2-3 φορες ο καθένας).
Τώρα είμαι 93-94 κιλά και πετάω. Σε καλύτερη φόρμα απ τα 25 μου, με περισσότερους μυς κ λιγότερο λίπος.
Πόνο μηδενικό στους ώμους και ελάχιστο πια στο γονατο (που δυναμώνει μονο αν το παρακανω για να μου το θυμίζει.)...
Μια απόφαση είναι. Πάρτε την και μην κάνετε σα γκομενιτσες 13 χρόνω που τους ήρθε περίοδος.-
kovathe έγραψε:tough love και λοιπες πιπες διαστημικες.
kovathe έγραψε:Είσαι μπουλης αγαπουλα μου?
Ξυδακι... Είναι και καλό λιποδιαλυτικο λένε...
trident1971 έγραψε:αμα βγουν τιποτα εμπειροι και πουν και λοιπές παπαριες καμαρωτες
καλό είναι να καταλάβεις ότι η παθογένεια του καθενός είναι διαφορετική . Γνωρίζω άτομο με πολλά κιλά που αν πέσεις κάτω σε τρώει και έχει χοληστερίνη 160 . Αλλον που τρώει και εσένα και τον προηγούμενο και είναι αδύνατος . Αλλον που είναι αδύνατος και παίρνει χάπια γιά χοληστερίνη .Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]