Κάνα email να στα στείλω Όλα ρωτάω ο αφελής... Τι λέτε Κύριε μου εμείς δεν έχουμε "τέτοια" εδώ....Ούτε καν φαξ.
Ασταδιαλα γ@μω το κράτος μου μέσα , ανίκανοι άνθρωποι.
KiloMeater έγραψε:Λοιπον, εγγραφα νομους συμβασεις κτλ να δικαιολογησω την απαλλαγη εχω πολλα, το θεμα ειναι σε ποιο πεδια να βαλω τα εισοδηματα απο OHE για να μην παιξει εκτακτη εισφορα, ξερει κανεις ποιο πεδιο του Ε1 δικαιολογει κατι τετιο?
http://www.capital.gr/story/914853
Έτσι δεν προσμετρώνται για την επιβολή εισφοράς τα εξής εισοδήματα:...
«αποδοχές και απολαβές που καταβάλλει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών(ΟΗΕ) στους υπαλλήλους του, που υπηρετούν στο εξωτερικό, για τις οποίες έχουν εφαρμογή οι διατάξεις του πέμπτου άρθρου τμήμα 18(β) της Σύμβασης για τα προνόμια και Ασυλίες των Ηνωμένων Εθνών της 13-2-1946, που κυρώθηκε με τον ν.412/24.09.1947 ΦΕΚ Α΄205, με βάση τις οποίες απαλλάσσονται από τον φόρο της εθνικής νομοθεσίας.
Pitt έγραψε:
Thank you for your... contribution anyway!
KiloMeater έγραψε:Μου φαίνεται κουφό να δηλώσω φορολογική κατοικία Αυστρία τη στιγμή που εδώ έχω φορολογική ασυλία και δε Έχω πληρώσει ευρώ σε φόρους. Πότε στο Δήμο δεν είμαι γραμμένος (αλλά μπορώ να γράφω αν υπάρχει λόγος, είναι optional)
Αν όμως έχεις καταθέσεις στην Αυστρία, οι τόκοι που εισπράττεις φορολογούνται με βάση αυτό; Αν λχ. επενδύσεις αγοράζοντας ένα ακίνητο εκεί και αρχίσεις να το νοικιάζεις, το νοίκι που θα εισπράττεις δεν θα φορολογηθεί ως κανονικό εισόδημα σύμφωνα με τον αυστριακό φορολογικό κώδικα; Στο Citroen δεν έχεις βάλει βινιέτα;
KiloMeater έγραψε:Άσε που έχουνε και ένα στυλ ποιος είμαι και καλά και δεν το πάω μια αυτό το στιλάκι του "έχω πιάσει τον παπά άπο τα @ρχ@δια"
nass έγραψε:IMO αν είσαι όντως κάτοικος εξωτερικού (που είσαι, η κατοικία σου ΔΕΝ είναι μέσα στο χώρο του ΟΗΕ...) είναι βλακεία και ρίσκο το να μην πας στη ΔΟΥ Εξωτερικού. Δεν έχεις κανένα λόγο να μείνεις σε κανονική ΔΟΥ, στη ΔΟΥ Εξωτερικού είναι οι μόνοι που δεν θα σε πρήξουν με |λογοκρισία| όπως αυτή που ανέφερες.
EDIT: Τώρα που το σκέφτομαι το ρίσκο είναι αυτό που έχει συζητηθεί σε άλλα θέματα, να σου φορτώσουν τεκμήρια επειδή έχεις έστω και 1€ εισόδημα από τόκους ή κανά ενοίκιοΑλλά αυτό δεν το γλυτώνεις σε όποια ΔΟΥ και αν είσαι οπότε τι είχες τι έχασες
manosky έγραψε:Pitt έγραψε: Thank you for your... contribution anyway!
Παρανόηση!
Zorz έγραψε:nass έγραψε:IMO αν είσαι όντως κάτοικος εξωτερικού (που είσαι, η κατοικία σου ΔΕΝ είναι μέσα στο χώρο του ΟΗΕ...) είναι βλακεία και ρίσκο το να μην πας στη ΔΟΥ Εξωτερικού. Δεν έχεις κανένα λόγο να μείνεις σε κανονική ΔΟΥ, στη ΔΟΥ Εξωτερικού είναι οι μόνοι που δεν θα σε πρήξουν με |λογοκρισία| όπως αυτή που ανέφερες.
EDIT: Τώρα που το σκέφτομαι το ρίσκο είναι αυτό που έχει συζητηθεί σε άλλα θέματα, να σου φορτώσουν τεκμήρια επειδή έχεις έστω και 1€ εισόδημα από τόκους ή κανά ενοίκιοΑλλά αυτό δεν το γλυτώνεις σε όποια ΔΟΥ και αν είσαι οπότε τι είχες τι έχασες
Σε γενικές γραμμές θα συμφωνούσα μαζί σου, αλλά με βάση αυτό που ανέφερε ο Qsis 2-3 σελίδες πριν:
http://www.kremalis.gr/el/news/666-h------
φαίνεται ότι πρέπει ρητά να μείνει στη τοπική του ΔΟΥ.

sknipper έγραψε:
Και μια ερώτηση. Πήρα δάνειο και αγόρασα ακίνητο. Δηλώνω στον σχετικό κωδικό δαπάνης αγοράς ακινήτου. Χρειάζεται να δηλώσω κάτι άλλο για το που βρήκα τα χρήματα;
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]