Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
dimviii έγραψε:Αμεντολα,Κυρλαγκιτσης ειναι οι 2 που ξερω.
Αυτούς τους δύο εννοούσα αλλά νομίζω υπήρχε κι άλλος ένας από Μαρ.... κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#111404 Yπάρχει και ένας καλός μάστορας στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.
Άβαταρ μέλους
By drdino
sknipper έγραψε:
dimviii έγραψε:Αμεντολα,Κυρλαγκιτσης ειναι οι 2 που ξερω.
Αυτούς τους δύο εννοούσα αλλά νομίζω υπήρχε κι άλλος ένας από Μαρ.... κάτι τέτοιο.

Μαρακάκης
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
koubeast έγραψε:rocsta κάνει καλή δουλειά αυτός στην Παραμυθιά; (κοντά στην Γλυκή μου είπαν)

Έχω ακούσει τα καλύτερα από φίλο καπετάνιο που είναι από την περιοχή και τον ξέρει προσωπικά και πηγαίνει το EVO του και το Clio 2 RS που έχει, αν θέλεις να ρωτήσω το όνομα και το τηλέφωνο του να σου τα στείλω.
Άβαταρ μέλους
By koubeast
21 quadra έγραψε:Έχω ακούσει τα καλύτερα από φίλο καπετάνιο που είναι από την περιοχή και τον ξέρει προσωπικά και πηγαίνει το EVO του και το Clio 2 RS που έχει, αν θέλεις να ρωτήσω το όνομα και το τηλέφωνο του να σου τα στείλω.

Ευχαριστώ για την απάντηση, μου χε μιλήσει φίλος μηχανικός για τον συγκεκριμένο, αλλά δεν είχα δώσει σημασία τότε. Αν και δεν χρειάζομαι κάτι άμεσα, αν δεν είναι κόπος και μπορέσεις να μάθεις τηλέφωνο (όποτε τύχει να το μάθεις, δεν βιάζομαι), στείλε μου ενα πμ!
Άβαταρ μέλους
By rocsta
21 quadra έγραψε:
koubeast έγραψε:rocsta κάνει καλή δουλειά αυτός στην Παραμυθιά; (κοντά στην Γλυκή μου είπαν)

Έχω ακούσει τα καλύτερα από φίλο καπετάνιο που είναι από την περιοχή και τον ξέρει προσωπικά και πηγαίνει το EVO του και το Clio 2 RS που έχει, αν θέλεις να ρωτήσω το όνομα και το τηλέφωνο του να σου τα στείλω.

Tα δικά μου αυτός τα έκανε. Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά είναι πιο φθηνός από Κύρλα και δεν είναι μαστροΜήτσος, εμφανίζεται μάλιστα και σε πολλούς αγώνες.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
NickTG έγραψε:Καμία ιδέα για αμορτισέρ για RAV4?

Μοντέλο 2004, 2η γενιά facelift.

Καμιά σκέψη?
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
#112600 Υπαρχει περιπτωση μια μαλακη coilover με ρυθμιση καθ' υψος, στην πιο ψηλη ρυθμιση να προσφερει καλυτερη ανεση και ποιοτικοτερη αποσβεση σε ανωμαλιες απο μαμα αναρτηση? (Vogtland)
Γιατι διαβαζω κατι τετοια σε ξενα φορουμ και δε ξερω τι να πιστεψω!
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#112642 Ναι μεν, αλλά προφανώς εξαρτάται από το τί θα διαλέξεις. Γενικά πάντως αν δεν μπεις ο ίδιος στο συνδυασμό αυτοκινήτου-συγκεκριμένης coilover, άκρη δε βγαίνει, ακόμα και από γνώμες στα φόρουμζ. Πχ κάνει ο Μήτσουλας βόλτα το ibiza του φίλου του με b6 χωρίς να έχουν στρωθεί ακόμα, του κακοφαίνεται η άνεση και βγαίνει στο φόρουμ και λέει "προς αποφυγή τα b6 στο ibiza για όποιον θέλει άνεση" :dizzy: , ή κάνει βόλτα με coilover ρυθμισμένη κούτσουρο, με 5cm χαμήλωμα, corner balanced και λέει "το αμάξι είναι μόνο για td" :vava: .
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
#112697 Λεω για vogtland σετακι με οσο το δυνατον λιγοτερο χαμηλωμα πχ 2,5 εκ. Ειναι δοκιμασμενη λυση στο εξωτερικο σε vag αυτοκινητα, κ μαλιστα λενε οτι το ride quality is better than stock. Μερικοί τα έβγαλαν γιατί τούς φάνηκαν πολύ μαλακά... Στην τιμή που τα βρίσκω αρχίζω να το σκέφτομαι.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#112705 Δεν τις είχα ξανακούσει αυτές, τώρα μπήκα στο site τους. Υπάρχει το (απαραίτητο για τέτοιους είδους κοινό) ξανθό καγκουρομωρό, άρα μήπως να πας σε κάτι άλλο; :Ρ Μήπως τα βγάζουν όσοι τα φόρεσαν, επειδή είναι |λογοκρισία| και όχι μαλακά :innocent:
Πόσο βγαίνουν στην πόρτα σου; Γιατί δεν παίρνεις κάτι πιο επώνυμο και ανακατασκευή όπως είπε ο λαμπρός ποπολάρος;
Τελευταία επεξεργασία από rocsta και 18 Μάιος 2015, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Orestis.D έγραψε:Αυτο που περιγραφεις καλο ακουγεται, και πολυ θετικα λογια βλεπω, το θεμα ειναι τι χαρακτιριζει κανεις ως ανετο. Αν γενικα σκληρυνει το αυτοκινητο δε ξερω αν θα μου αρεσει. Και στην Ελλαδα εχουμε ποικιλια ανωμαλιων καπου θα ναι ανετα και καπου δε θα ναι. Αυτο που ψαχνω ειναι μια ποιοτικοτερη αποσβεση χωρις να χασω κρατημα και αισθηση. :)

Σε 155αρα mito ήταν αρκετά πιο άνετα από τα εργοστασιακά με μικρότερες κλίσεις όταν τα πιέσεις ...
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#112719 Αϊ γιουχου....edit [mod]... Άντε βάλε επιτέλους κάτι να τελειώνει το μαρτύριο
Τελευταία επεξεργασία από JasonLouk και 18 Μάιος 2015, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά Αιτία: Ξεκόλλα.
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
rocsta έγραψε:Δεν τις είχα ξανακούσει αυτές, τώρα μπήκα στο site τους. Υπάρχει το (απαραίτητο για τέτοιους είδους κοινό) ξανθό καγκουρομωρό, άρα μήπως να πας σε κάτι άλλο; :Ρ Μήπως τα βγάζουν όσοι τα φόρεσαν, επειδή είναι |λογοκρισία| και όχι μαλακά :innocent:
Πόσο βγαίνουν στην πόρτα σου; Γιατί δεν παίρνεις κάτι πιο επώνυμο και ανακατασκευή όπως είπε ο λαμπρός ποπολάρος;

Για ψάξε λίγο καλύτερα ποίους προμήθευουν... Στην Ελλάδα είναι άγνωστα καθώς όλοι πάνε σε bilstein ή kw...

red_monster έγραψε:
Orestis.D έγραψε:Αυτο που περιγραφεις καλο ακουγεται, και πολυ θετικα λογια βλεπω, το θεμα ειναι τι χαρακτιριζει κανεις ως ανετο. Αν γενικα σκληρυνει το αυτοκινητο δε ξερω αν θα μου αρεσει. Και στην Ελλαδα εχουμε ποικιλια ανωμαλιων καπου θα ναι ανετα και καπου δε θα ναι. Αυτο που ψαχνω ειναι μια ποιοτικοτερη αποσβεση χωρις να χασω κρατημα και αισθηση. :)

Σε 155αρα mito ήταν αρκετά πιο άνετα από τα εργοστασιακά με μικρότερες κλίσεις όταν τα πιέσεις ...

Με ποια αμορτισερ? Γιατι εχω αναφερει πολλα πρηγουμενως..

popolaros έγραψε:Αϊ γιουχου....edit [mod]... Άντε βάλε επιτέλους κάτι να τελειώνει το μαρτύριο

Βρε αγορι μου σαν σωστος petrolhead ψαχνω για το καλυτερο σε αυτο τον τομεα... Θα το καβαλαω για τα επομενα 4-5 χρονια, κριμα δεν ειναι να παρω κατι απο βιασυνη? Θα με υποστειτε δυστυχως γιατι μ' αρεσει να ρωταω για αναρτησεις σε topic αναρτησεων! :rtfm: