https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Chris έγραψε:Πιπίνο?
pipinos1976 έγραψε:[...]
pipinos1976 έγραψε:bill33 έγραψε:Yπάρχει το HAARP και το ECHELON ,γατάκια!!!![]()
Εν τω μεταξύ αυτό που λεει στον τίτλο δεν υπάρχει στο "άρθρο"!!!!
![]()
![]()
![]()
Πρέπει να μπλοκάρω τον φίλο που τα αναρτά στο FB.
Όλοι έχουμε ένα τέτοιο φίλο!!
Φαντάζομαι είσαι ένας ακόμη "ειδικός" που συμφωνείς με τον κάτοχο 2 μουσαντένιων master με distinction, που έλεγε ότι δεν γίνονται παρακολουθήσεις. Έτσι δεν είναι; Προγράμματα (ασχέτως αν λέγονται echelon ή Μήτσος) υπήρχαν και υπάρχουν ακόμη και σήμερα και, μάλιστα, πιο εκτεταμένα από αυτό που μπορείς να πιστέψεις. Τα έχουμε γράψει, τα έχουμε αναφέρει κατά καιρούς, αλλά αν θες μπορώ να σου κάνω μια παράθεση. Τι λες, θες να τα βάλω στο αντίστοιχο topic με τους Η/Υ για να δούμε πόσο "ειδικός" είσαι κι εσύ και πόσα από αυτά ξέρεις; Ή θα προλάβεις να ψάξεις, πριν πάω σπίτι για να μου πεις "εγώ τα ξέρω αυτά, αλλά..." και να αρχίσεις τις στροφές και τις κωλοτούμπες;
Η ασχετοσύνη μερικών, συνδυασμένη με την ημιμάθεια ορισμένων άλλων, κάνουν το τέλειο μείγμα: ο ένας γράφει ότι τον παρακολουθούν κουνούπια, ο άλλος ότι παρακολούθηση δεν γίνεται, οπότε το 99,9% του πληθυσμού που είναι άσχετοι με το αντικείμενο (μπορώ να αναφέρω αρκετούς από εδώ μέσα) δεν ξέρουν τι ισχύει και πώς να αντιδράσουν.
Ευχαριστώ.
mjacob έγραψε:pipinos1976 έγραψε:[...]
Ενδεικτικά του τίνος; Τι συγκλονιστικό μας λένε δλδ τα links;
Κάμερες κυλοφορίας, malware, δεδομένα που ούτως ή άλλως μπορούν να βρουν από τους παρόχους.
Ναι, υπάρχει "άπειρη" πληροφορία εκεί έξω, το πρόβλημα δεν είναι στην πληροφορία. Το πρόβλημα είναι πόση από αυτή μπορείς να διαχειριστείς.
Κι εγώ μπορώ να στήσω 3-4 κάμερες στους κεντρικούς άξονες της Αθήνας, δεν σημαίνει αυτόματα ότι παρακολουθώ μερικά εκατομμύρια κόσμο.
United States’ National Security Agency (NSA) Spying program that systematically collects data about Millions of Americans' phone calls in bulk is illegal – Yes illegal
pipinos1976 έγραψε:Τώρα, ας μας πει ο bill33 αν με τσίμπησε κουνούπι ή αν ό,τι γράφω γίνεται σε υπερθετικό βαθμό. Κάνουν παρακολούθηση όσο μπορούν με ό,τι μέσα έχει ο καθένας. Απλά, στην Ελλάδα, όπου όλα τα μέσα είναι ελεγχόμενα, δεν μαθαίνουμε τίποτε για τις δραστηριότητες. Ούτε κι εγώ γράφω περισσότερα για αυτό το θέμα γιατί θα έχουμε πάλι "τυχαίες" επιθέσεις, όπως στο άλλο forum.
Εγώ κλείνω εδώ και δεν γράφω άλλα. Όποιος θέλει να δει βλέπει.
Ευχαριστώ.
bill33 έγραψε:Yπάρχει το HAARP και το ECHELON ,γατάκια!!!![]()
pipinos1976 έγραψε:Αν και δεν είναι το κατάλληλο μέρος, έχει μία αξία η συζήτηση για να καταρριφθούν ορισμένοι "Αστικοί μύθοι", όπως η αδυναμία διαχείρισης και επεξεργασίας της πληροφορίας.
Αυτό που γράφεις, για την δικιά σου περίπτωση, ισχύει. Έχεις πεπερασμένο χώρο, πεπερασμένο χρόνο, πολύ πιο μικρό badget και ελάχιστο προσωπικό. Τι θα καταγράψεις και θα επεξεργαστείς; Το πολύ πολύ να βάλεις ανάγνωση πινακίδας ή / και προσώπου και να έχεις την ρουτίνα ενός οδηγού αυτοκινήτου ή ενός γείτονα, αν πληρώσεις αρκετά και καταγράψεις για αρκετές ημέρες. Τίποτε περισσότερο, όμως, εκτός κι αν... τα στοιχεία που κρατάς τα πάρουν στα χέρια τους οι ειδικοί, οπότε το πράγμα αλλάζει. Οι κάμερες π.χ. μπορεί να δώσουν πληροφορία για τις κινήσεις ενός δραπέτη, ενός κλέφτη κτλ. Ακόμη και να μην έχουν καταγράψει τίποτε, είναι κι αυτό πληροφορία, δηλαδή είμαστε σίγουροι ότι ο Χ που ψάχνουν ΔΕΝ πέρασε από αυτόν τον δρόμο = αποκλείουμε διαδρομές και μας μένουν άλλες που μας ενδιαφέρουν. Μέχρι εδώ συμφωνούμε, φαντάζομαι. Πάμε, τώρα, παρακάτω.
Ας υποθέσουμε ότι έχεις τα resources (βαρβαρικά πόρους) για να κάνεις μαζική παρακολούθηση. Πώς θα ξεχωρίζεις αυτούς που σε ενδιαφέρουν από αυτούς που δεν σε ενδιαφέρουν; Υπάρχουν τρόποι και έχει ενδιαφέρον να δει κανείς την 1η φορά που έγινε επιστημονική δουλειά on the field από την CIA (π.χ. στην υπόθεση Εσκομπάρ, όπου έφτιαξαν μέσω των τηλεφωνημάτων τη δομή του δικτύου και άρχισαν να το ξηλώνουν) και πού έχουν φτάσει σήμερα.
Παράδειγμα του αν λαμβάνουν στοιχεία από όπου να 'ναι:
[...]
Τώρα, ας μας πει ο bill33 αν με τσίμπησε κουνούπι ή αν ό,τι γράφω γίνεται σε υπερθετικό βαθμό. Κάνουν παρακολούθηση όσο μπορούν με ό,τι μέσα έχει ο καθένας. Απλά, στην Ελλάδα, όπου όλα τα μέσα είναι ελεγχόμενα, δεν μαθαίνουμε τίποτε για τις δραστηριότητες. Ούτε κι εγώ γράφω περισσότερα για αυτό το θέμα γιατί θα έχουμε πάλι "τυχαίες" επιθέσεις, όπως στο άλλο forum.
Εγώ κλείνω εδώ και δεν γράφω άλλα. Όποιος θέλει να δει βλέπει.
Ευχαριστώ.
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]