Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Anonymous Founder έγραψε:Μάλλον το καφέ για το συγκεκριμένο...
Είδα το συγκριτικό βίντεο που έβαλες... 260 κιλά λέει το BMW!

όντως εδώ 200 είναι το xevo 400 μου.

< with smoke signals cause New tapatalk sucks
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Anonymous Founder έγραψε:To sport μου φαίνεται πιο όμορφο πάντως, αλλά μάλλον υστερεί σε χώρους και άνεση να υποθέσω;
Ναι

Άβαταρ μέλους
By soch
#100403 Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το sport παρά το GT. Στο μπλέ είναι κουκλί!

Εικόνα

Για τους χρωματισμούς του GT δεν έχω άποψη, πρέπει να τους δω από κοντά.
Σε ότι αφορά το scooter vs moto, επιλέγω εδώ και 15 χρόνια scooter. Τώρα κυκλοφορώ με MaxSYM 400 στην πόλη και κινούμαι μια χαρά, παρά τον όγκο του και τα κιλά του.

Η μεγάλη αγάπη είναι το ακόλουθο υβρίδιο:

Εικόνα

Με 9.500 € παίρνεις μεγάλους τροχούς, άριστες αναρτήσεις και φρένα, αυτόματο κιβώτιο με 2 προγράμματα + manual όποτε θες, κορυφαία κατανάλωση, 750 cc και βέβαια Honda. Μόνο μειονέκτημα η έλλειψη χώρων.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#100404 Και γιατί το παραπάνω είναι σκούτερ; Επειδή έχει αυτόματο;
Άβαταρ μέλους
By soch
#100425 Επειδή ως τέτοιο το πουλάει η Honda, φορώντας του πλαστικό κοστούμι. Βασικά το χαρακτήρισα ως υβρίδιο στο προηγούμενο post.
Έχει καλά και από τους δυο κόσμους.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#100597 Δεν είναι 3ροδο όμως :lol:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#100679 είδα σήμερα το ιντεγκρα...Από μέσα μου πήγε να βγει ένα μπλιααχχ αλλά ξέρω τον αντιπρόσωπο και κρατιομουν..

Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#100848 Ιδιο πλαισιο, κινητηρας, αλλα καλυτερη θεση οδηγησης και χωρος στην θεση που συνηθως βρισκεται το ρεζερβουαρ για ενα κρανος full face.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Νίκος Παππάς έγραψε:Ιδιο πλαισιο, κινητηρας, αλλα καλυτερη θεση οδηγησης και χωρος στην θεση που συνηθως βρισκεται το ρεζερβουαρ για ενα κρανος full face.

Και όμορφο
Εικόνα

Γλυκανάλατη σειρά είναι, κακά τα ψέματα. Η λογική τους είναι γύρω από την ευκολία και την οικονομία. Αν σκεφτείς 50 ίππους από 700κ.εκ. ξενερώνεις αλλά υπάρχουν πολλοί εκεί έξω (και εγώ μαζί τους) που δεν τους πολυενδιαφέρουν οι επιδόσεις αρκεί να μην είναι σπαστικά-ενοχλητικά αργές.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
D-Jet έγραψε:Γλυκανάλατη σειρά είναι, κακά τα ψέματα. Η λογική τους είναι γύρω από την ευκολία και την οικονομία. Αν σκεφτείς 50 ίππους από 700κ.εκ. ξενερώνεις αλλά υπάρχουν πολλοί εκεί έξω (και εγώ μαζί τους) που δεν τους πολυενδιαφέρουν οι επιδόσεις αρκεί να μην είναι σπαστικά-ενοχλητικά αργές.

Στα μοτοσυκλετιστικα φορα το λενε μισο JAZZ, γιατι η HONDA ειχε ανακοινωσει οτι ο κινητηρας προερχεται απο το μικρο της αυτοκινητο :lol:
Το 750 εχει 56 ιππους πλεον αλλα λιγους δεν τους λες γενικα μιλωντας, αν σκεφτεις την αναλογια κιλων/ιππο σε σχεση με τα αυτοκινητα.
Παει μια χαρα στον δρομο και ταξιδευει ανετα με 130-150 για ωρες και με καταναλωση γυρω στα 5 λιτρα/100χλμ, τουλαχιστον ετσι λενε οι κατοχοι.

Αυτο που εβαλες στην φωτο ειναι το S και δεν εισαγεται στην Ελλαδα γιατι ο Σαρακακης εκρινε οτι δεν θα πουλαγε και ας ειναι το ομορφοτερο απο ολα της σειρας NC. :slap: