Βρήκαν ευκαιρία να κονομήσουν καλό keihin συμπιεστή.
— Margaret Thatcher
mousatos έγραψε:mirage έγραψε:Για redline MTL έχουμε άποψη;
Στο γνωστό μέρος οι βαλβολίνες της Red Line θεωρούνται κορυφή .
hondkyr έγραψε:Καλησπέρα!
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον συμπιεστή του a/c και θέλω να μάθω αν είχς κανείς παρόμοια εμπειρία. Το αμάξι είναι honda fr-v και ο συμπιεστής keihin. Φαίνεται πως σε χαμηλές στροφές δεν αποδίδει καθόλου ενώ κομπλάρει κανονικά. Έχω παρατηρήσει όμως ότι κομπλάρει πιο συχνά από παλιά και για μικρά χρονικά σχετικά διαστήματα. Μου είπαν ότι μάλλον θέλει αλλαγή ο συμπιεστής αλλά θα ήθελα και τις γνώμες σας...
hondkyr έγραψε:Καλησπέρα!
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον συμπιεστή του a/c και θέλω να μάθω αν είχς κανείς παρόμοια εμπειρία. Το αμάξι είναι honda fr-v και ο συμπιεστής keihin. Φαίνεται πως σε χαμηλές στροφές δεν αποδίδει καθόλου ενώ κομπλάρει κανονικά. Έχω παρατηρήσει όμως ότι κομπλάρει πιο συχνά από παλιά και για μικρά χρονικά σχετικά διαστήματα. Μου είπαν ότι μάλλον θέλει αλλαγή ο συμπιεστής αλλά θα ήθελα και τις γνώμες σας...

MIXOStsi έγραψε:Εγκρίθηκε απο Σ στον 7ο (τελευταίο) χρόνο εγγυήσης αλλαγή συμπλέκτη που "τρίζει" και SOD καθρέφτη οδηγού...

MIXOStsi έγραψε:Λόγω του σχετικού bulletin της Honda φαντάζομαι...

τέλος πάντων, προφανώς θα είχε το bulletin σειρές παραγωγής και του φίλου σας θα ήταν μέσα σε αυτές...

Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Μην τα μπερδεύετε με αεροπλάνα. Αν δεν κουβαλάνε κ[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]