< K910 μου
< K910 μου
panos2171 έγραψε:Επί 9 μήνες πληρώνουν από τον ΕΣ σαν δοκιμος οπότε πρέπει να περάσω τη μισθοδοσία στη φετινή δήλωση. Την αναλυτική κατάσταση την ζητάω από τη μονάδα, τη στρατολογια ή τα κεπ;
< K910 μου
panos2171 έγραψε:Ικανούς τους έχω. Εγώ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να δηλώσω ούτε 5000€...
panos2171 έγραψε:Απάντηση στο 1ο ερώτημα δεν πήρα πάντως.
panos2171 έγραψε:Επί 9 μήνες πληρώνουν από τον ΕΣ σαν δοκιμος οπότε πρέπει να περάσω τη μισθοδοσία στη φετινή δήλωση. Την αναλυτική κατάσταση την ζητάω από τη μονάδα, τη στρατολογια ή τα κεπ;
< K910 μου
21 quadra έγραψε:μετά από φορολογικό έλεγχο διαπιστώθηκε οτι κατά τη1999 -2001 δεν απέδωσε ΦΠΑ ύψους 407.579 ευρώ δια της μεθόδου των εικονικών πιστωτικών τιμολογίων.
...
;
;
Govus έγραψε:Αν αρχίσεις και κόβεις ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ τιμολόγια σωρηδόν, τα οποία σε διασταύρωση που έχει γίνει (φαντάζομαι...) δεν έχει παραλάβει κανένας πελάτης, τότε κάνεις ΚΡΑΑΑ για να σε πάνε μέσα...
21 quadra έγραψε:Ότι και να λες kacey η φορολογική δικαιοσύνη πάει πολύ αργά, οι καραμπινάτες περιπτώσεις πρέπει να τελειώνουν άμεσα, αλλιώς δεν είναι δικαιοσύνη αλλά συμβιβασμός και καθυστέρηση μέχρι τα ανώτατα χρονικά όρια επί αμοιβή.
kacey έγραψε:...μιλαω για περιπτωσεις τυπου "δικηγορος βρεθηκε να μην εχει κοψει αποδειξεις υψους 2.386.526 ευρω". Πως το βρισκεις αυτο? και αφηστε τον ελεγχο καταθεσεων, περιουσιας κλπ γιατι οι αδικαιολογητες καταθεσεις μπορουν να προκυψουν απο 1002 μαυρες ασχολιες. Πως καταληγεις στο συμπερασμα οτι δεν εκοψε ΑΠΥ υψους ταδε ευρω?
Βλεπεις το σημερινο κουαλι του Λουη... Ή αλλα πλαν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]