Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By GTS
#12356 Το 1 γκιγκα ραμ θα περιορησει την ζωη του τηλεφωνου. Εγω θα περιμενα του χρονου για καλυτερο επεξεργαστη, περισσοτερη μνημη και OIs στο 4.7 (ισως και FHD :s_biggrin )
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#12378 Εικόνα

Λες κι εμείς που είχαμε σοβαρά τηλέφωνα τα τελευταία χρόνια τα φορτώναμε σε τρέιλερ για να τα χουμε μαζί μας.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#12380 Το βίντεο είναι χρήσιμο για όλους όσους προβληματίζονται για το κατά πόσο οι συγκεκριμένες συσκευές θα είναι εύκολες στο κουβάλημα.

Το σχόλιο σου που κολλάει σε αυτό;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#12385 Όλα συνήθεια είναι, αν πάντως συνηθίζεις το τσαντάκι δε σε νοιάζει και tablet να έχεις μαζί σου

Πάντως για σένα νομίζω ότι το απλό 6αρι μάλλον είναι καλύτερη επιλογή, έτσι κι αλλιώς θα σε καλύψει με το παραπάνω το μέγεθος του σαν τηλέφωνο.
5.5 ίντσες εδώ που θα λέμε κι εγώ δύσκολα θα έπαιρνα

Αν θες το 6s σαν υποκατάστατο του ipad δε νομίζω έτσι κι αλλιώς να σε καλύψει.

Το 6+ βγήκε κυρίως για αυτούς που ζήλευαν τις μεγάλες οθόνες των android ή για αυτούς που την είχαν ήδη κάνει για την αντίπερα όχθη.

ΥΓ το g2 τελικά θα παρθεί;
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 19 Σεπ 2014, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#12386 Το σχόλιο κολλάει στο ότι 5,5αρια και 4,7αρια τηλέφωνα κυκλοφορούν εδώ και χρόνια και όποιος δεν κατέβηκε χθες από κάνα κορφοβούνι ξέρει πολύ καλά που και αν χωράνε.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#12395 ειναι αστειο που το ipad Air μου εχει την ιδια δυναμη με τα φετινα iPhones...
καλο για εμας με το παλιο air...
μια χαρα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#12398 Από την άλλη αφού τα iDevices, συμπεριλαμβανομένου του iPhone, σκοράρουν τόσο καλά στις έρευνες ικανοποίησης πελατών γιατι να δώσουν το κάτι παραπάνω και να μην βγάλουν κάνα εξτραδάκι ακόμα?
Άβαταρ μέλους
By pik.
Deleted User 1 έγραψε:Από την άλλη αφού τα iDevices, συμπεριλαμβανομένου του iPhone, σκοράρουν τόσο καλά στις έρευνες ικανοποίησης πελατών γιατι να δώσουν το κάτι παραπάνω και να μην βγάλουν κάνα εξτραδάκι ακόμα?

μα αυτο κανουν...

αφου μπορουν καλα κανουν! :rtfm: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
QsisVTS έγραψε:Όλα συνήθεια είναι, αν πάντως συνηθίζεις το τσαντάκι δε σε νοιάζει και tablet να έχεις μαζί σου

Πάντως για σένα νομίζω ότι το απλό 6αρι μάλλον είναι καλύτερη επιλογή, έτσι κι αλλιώς θα σε καλύψει με το παραπάνω το μέγεθος του σαν τηλέφωνο.
5.5 ίντσες εδώ που θα λέμε κι εγώ δύσκολα θα έπαιρνα

Αν θες το 6s σαν υποκατάστατο του ipad δε νομίζω έτσι κι αλλιώς να σε καλύψει.

Το 6+ βγήκε κυρίως για αυτούς που ζήλευαν τις μεγάλες οθόνες των android ή για αυτούς που την είχαν ήδη κάνει για την αντίπερα όχθη.

ΥΓ το g2 τελικά θα παρθεί;

Τσαντάκι δεν κουβαλάω ποτέ. Το τηλέφωνο θα κουβαλιέται σε τσέπη. Οπότε αν το 6+ είναι υπερβολικά μεγάλο για τσέπη, απλά αποκλείεται ως επιλογή. Το έτερον ήμισυ ακόμα ψάχνεται.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#12440 Οι 5.5 ίντσες του OnePlus μου χωράνε άνετα στην μπροστινή τσέπη του τζιν. Μπορεί να είναι μεγάλο, αλλά επειδή είναι λεπτό, δεν τίθεται θέμα. Το ίδιο ισχύει και για το iPhone6+. Είναι ακόμη μεγαλύτερο, αλλά είναι ακόμη πιο λεπτό, οπότε θα χωράει.
Από την στιγμή που άντεξες όμως τόσα χρόνια με το 3GS και την αστεία (με το συμπάθειο...), δεν βλέπω λόγο να πάρεις το 6 plus. Το απλό 6άρι θα σου φανεί μια τεράστια αναβάθμιση από αυτό που έχεις και θα είναι και πιο εύχρηστο.
Η μεγάλη οθόνη, καλό είναι να έρχεται σταδιακά, γιατί ίσως κακοφανεί το μέγεθος.
:s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#12443 Μια χαρά είναι το 6 ΧΛ.
Το 6+ είναι για ειδική κατηγορία χρηστών. Και φυσικά δεν μπαίνει σε καμία τσέπη (εννοείται να μπορείς να κάτσεις, όχι να χρειάζεται να το βγάλεις για να καθίσεις).
Εκτός βέβαια και αν φοράς εκείνα τα φαρδιά παντελόνια που οι τσέπες φτάνουν στα γόνατα σαν τους αραπάδες.
Για εμάς που φοράμε στιλάτα ρούχα που αγκαλιάζουν το φιλντισένιο μας κορμί, το 6+ έχει απαγορευτικό μέγεθος.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#12448 Και yoga pants να φοράς πάλι μια χαρά χωράει και να κάτσεις μπορείς και απ' όλα...
Άβαταρ μέλους
By spiros