sknipper έγραψε:Κάθε στροφή μπορεί να θέλει και διαφορετική τεχνική. Πχ αλλού δηλαδή μπορεί να θέλεις trail braking και αλλού όχι. Αλλού νωρίς apex αλλού αργό. Έχει να κάνει και το από που έρχεσαι και τι ακολουθεί μετά τη στροφή (πχ μεγάλη ευθεία). Και σε όλα αυτά είναι που αξίζει να γίνει η μελέτη. Συγκρίνεσαι και με τον εαυτό σου με άλλες ρυθμίσεις αλλά ιδανικά θέλεις συνοδηγό με ίδιο αυτοκίνητο, εκεί παίζει ρόλο και το στήσιμο και η οδήγηση.
Έχεις κανένα ωραίο διάγραμμα να μας δείξεις με σχολιασμό και να πούμε κι εμείς τα δικά μας, να συζητάμε και να μαθαίνουμε;
Δεν έχω μαζί μου όχι. Είναι πάνω στο όργανο και πρέπει να τα κατεβάσω, είναι στην ομάδα δε το έχω σπίτι.
Έχει αρκετά τεχνικά κομμάτια κάποια είναι late, κάποια early άλλες double apex και γενικά το εξατάχυτο θέλει άλλη τεχνική από το αυτόματο. Με το αυτόματο πρέπει παντού να κουβαλάς φόρα. Το εξατάχυτο είναι σα να οδηγείς ζιγκ-ζαγκ. Φρενάρεις δυνατά ευθεία, περιστρέφεις με φόρα όσο μπορείς στοχεύεις απέναντι με ίσια τιμόνι και γκάζι.
< >