Οι εκδοσεις με 95ΗΡ ειναι ασυμφορες, γιατι με διαφορα 500 € παιρνεις την αυξημενη ιπποδυναμη και ροπη, τα πισω δισκοφρενα και το 6αρι κιβωτιο.
Ειναι προτιμοτερος σε κοστος συντηρησης ή (πιθανη) αξιοπιστια ο χιλιαρης τουρμπο της Suzuki;
), και είχαμε δει τα supermini και τα αντίστοιχα Crossover, η διαφορά είναι οι χώροι (γενικώς ήταν πιο ευρύχωρο το C3 Aircross από το C3 το απλό και όχι μόνον στο χώρο αποσκευών). Αλλά η διαφορά δεν δικαιολογείται (+4000€ με ίδιο εξοπλισμό!
).
).kantoniou έγραψε:ΟΜΩΣ με πιανει η τσιγκουνια και ο ορθολογισμος και κολλαω στο εξης (το εγραψα ηδη):
Πχ Vitara vs Baleno και Arona vs Ibiza: ΔΕΝ δικαιολογειται (στο μυαλο μου) η διαφορα των 3+ χιλιαδων, για να παρω το ιδιο αυτοκινητο (πατωμα, μοτερ, αναρτησεις, φρενα, τιμονι) σε πιο ομορφη συσκευασια και λιγο μεγαλυτερο πορτ-μπαγκαζ.
Αρα (α) διαλεγω ορθολογικα Ibiza/Baleno, (β) δινω τη διαφορα να παρω το Arona/Vitara λογω εμφανισης ή (γ) διαλεγω κατι (λιγο) εκτος προδιαγραφων (πχ να παρω το 500L με τον μεγαλο ντιζελ, το Duster ή το πιο ακριβο Crossalnd)
NiTse έγραψε:kantoniou έγραψε:ΟΜΩΣ με πιανει η τσιγκουνια και ο ορθολογισμος και κολλαω στο εξης (το εγραψα ηδη):
Πχ Vitara vs Baleno και Arona vs Ibiza: ΔΕΝ δικαιολογειται (στο μυαλο μου) η διαφορα των 3+ χιλιαδων, για να παρω το ιδιο αυτοκινητο (πατωμα, μοτερ, αναρτησεις, φρενα, τιμονι) σε πιο ομορφη συσκευασια και λιγο μεγαλυτερο πορτ-μπαγκαζ.
Αρα (α) διαλεγω ορθολογικα Ibiza/Baleno, (β) δινω τη διαφορα να παρω το Arona/Vitara λογω εμφανισης ή (γ) διαλεγω κατι (λιγο) εκτος προδιαγραφων (πχ να παρω το 500L με τον μεγαλο ντιζελ, το Duster ή το πιο ακριβο Crossalnd)
Αν SUV με τα λεφτά που κοστίζει ένα μικρό (Ibiza, Baleno) τότε νομίζω η απάντηση είναι μόνο Duster. Αλλιώς ισχύουν τα άλλα που αναφέρεις.
Anonymous Founder έγραψε: πάει να με ψήσει πως είναι εξαιρετική επιλογή για το επόμενο εταιρικό μου!![]()
![]()

λογος αποκλεισμου του αυτοκινητου. Στη θεση σταθμευσης στο σπιτι δεν χωραει για να την ανοιξω, ενω και στην πολη, οπου σχεδον παντα παρκαρω παραλληλα, ειναι τρομερο προβλημα.kyr80 έγραψε:Μια ερώτηση γενική, και δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο θέμα. Γιατί να θέλει κάποιος μικρές διαστάσεις; Αν σκεφτώ το παρκινγκ σε συγκεκριμένα σημεία μόνο, δε βρίσκω άλλο λόγο.Αναρωτιέσαι βασικά γιατί υπάρχουν οι πιο καλοπουλημενες κατηγορίες των μίνι, σουπερμινι και θα έβαζα και εγώ και τα μικρομεσαία. Κατανάλωση ίσως. Παρκάρισμα ίσως. Περιττοι χώροι και άχρηστες διαστάσεις ίσως. Τα οικονομικά του καθενός που θα ήθελε μια Cayenne αλλά δεν του βγαίνουν για παραπάνω από Corsa προσφοράς Black Friday....

[instagram]https://www.instagram.com/p/DdX9fOosHve[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rolling[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]