xenos έγραψε:Λίγο άσχημο μέσα ε;
Γιατί το λες αυτό ;
Στέφανε συγκεντρωσου
Δεν είναι δυνατόν να πάρεις τέτοιο εσωτερικό
Αν είναι να πάρεις πλαστικό πάρε το ορίτζιναλ της φτερούγας

xenos έγραψε:Λίγο άσχημο μέσα ε;
Αν είναι να πάρεις πλαστικό πάρε το ορίτζιναλ της φτερούγας

Deleted User 1 έγραψε:I know. Το 250αρι όμως δεν έχει το μπλοκέ και έχει και μικρότερα φρένα.Επειδή δεν ανοίγει το άρθρο το cupra με το ΙΤΜ 1999 δεν είναι?
Επίσης βγάλαμε λαβράκι: https://www.4troxoi.gr/odigoyme/eidikes-diadromes/me-hyundai-i30n-performance-seat-leon-cupra-se-ed-tis-fthiotidas
Το Cupra του άρθρου πρέπει να είναι αυτό. Σκατά.

red_monster έγραψε:Θα φάω καμία ντομάτα από τον Στέφανο, αλλά οδήγησα το νέο fiesta st και![]()
![]()
kouladi έγραψε:red_monster έγραψε:Θα φάω καμία ντομάτα από τον Στέφανο, αλλά οδήγησα το νέο fiesta st και![]()
![]()
Για πες! Καλύτερο από Mito;

Deleted User 1 έγραψε:Μου βγαζουν τρομερη μιζερια τα Φορτ. Δεν επαιρνα κι ας ηταν καλυτερο απο LaFerrari.Δεκτό. Αλλά μετά μην λες για το i30 n και το εσωτερικό που έχει.
< >
Focusman91 έγραψε:Επειδή δεν ανοίγει το άρθρο το cupra με το ΙΤΜ 1999 δεν είναι?
Αν ναι τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι αυτό το μτχ. διότι η μήνας ταξινόμησης συμπίπτει με το μήνα που ξεκίνησε ο Άλιμος να δίνει ΙΤΜ (Μάιος 2017).
< Note >
Deleted User 1 έγραψε:Μικρές γιατί στις πληροφορίες γράφει ότι η πινακίδα είναι μονή.Focusman91 έγραψε:Επειδή δεν ανοίγει το άρθρο το cupra με το ΙΤΜ 1999 δεν είναι?
Αν ναι τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι αυτό το μτχ. διότι η μήνας ταξινόμησης συμπίπτει με το μήνα που ξεκίνησε ο Άλιμος να δίνει ΙΤΜ (Μάιος 2017).
< Note >
Ναι το ΙΤΜ 1999 είναι στο άρθρο και παίζει σε 2 άρθρα μάλιστα των 4Τ. Στην αγγελία δε φαίνεται πινακίδα αλλά ο έξτρα εξοπλισμός είναι ίδιος. Τι πιθανότητες υπάρχουν να είναι άλλο αμάξι?
alexm έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Μου βγαζουν τρομερη μιζερια τα Φορτ. Δεν επαιρνα κι ας ηταν καλυτερο απο LaFerrari.Δεκτό. Αλλά μετά μην λες για το i30 n και το εσωτερικό που έχει.
< >

Βλεπεις το σημερινο κουαλι του Λουη... Ή αλλα πλαν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]