Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#99572 Εμένα το βγάζει κανονικά.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#99575 Κάνε μια εγκατάσταση το google earth απο το play store και ξαναδοκιμασε.

Sent via mobile
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
bill33 έγραψε:Μήπως χρειάζεται το https://play.google.com/store/apps/deta ... reet&hl=el ?

Μου το δείχνει installed

Το περίεργο είναι ότι σε αυτό δε μου δίνει επιλογές open or uninstall.... Λείπουν τα κουμπάκια
Τελευταία επεξεργασία από KiloMeater και 12 Απρ 2015, 11:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
JasonLouk έγραψε:Κάνε μια εγκατάσταση το google earth απο το play store και ξαναδοκιμασε.

Sent via mobile

Το εγκατέστησα, αλλά δεν άλλαξε κάτι δυστυχώς
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
KiloMeater έγραψε:
bill33 έγραψε:Μήπως χρειάζεται το https://play.google.com/store/apps/deta ... reet&hl=el ?

Μου το δείχνει installed

Μήπως το είχες σε παλιά συσκευή και στο δείχνει installed?

Sent via mobile
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#99581 Παιδιά βρέθηκε το πρόβλημα, ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Όσο παράξενο και αν μου φαίνεται, η Βιέννη δεν έχει εκτεταμένο street view support!!! Και όπου δεν υπάρχει support απλά δεν εμφανίζει καν την επιλογή....
Πχ έψαξα Φρανκφούρτη, μια χαρά εμφανίζεται η επιλογή
Άβαταρ μέλους
By mirage
#99582 Αυτο θα σου εγραφα τωρα μηπως παιζει κατι με το support γιατι δοκιμασα με την διευθυνση σου και δεν εβγαζε τιποτα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#99583 Στο δικό μου ,δεν εχω το google earth εγκατεστημένο,μόλις πατήσω και βγάλει την πινέζα και πατήσω πάνω της τότε βγάζει το street view στην κάτω πλευρά της οθονης.

edit εχει στο χωριό που μένω και δεν έχει στην Βιέννη ; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#99588 Πόσο μπροστά αυτοί οι βιεννέζοι, το κάνουν για να μην φαίνονται καν οι κάδοι σκουπιδιών και ενοχλούν αισθητικά τους χρήστες του Street View!
Πόσο πίσω είμαστε στην Ελλάδα τελικά...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Anonymous Founder έγραψε:Άτιμη Google, επίτηδες το κάνει; Πού να το φανταστείς πως ήταν εκεί;

Είπες τη μ @λ@κια πριν, δε χόρτασες, συνέχισε....
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#99594 Αχόρταγο το ζωντανό... Δεν αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό, καθόλου ευρωπαϊκό δεν το βρίσκω.
Άβαταρ μέλους
By g47
Anonymous Founder έγραψε:Πόσο μπροστά αυτοί οι βιεννέζοι, το κάνουν για να μην φαίνονται καν οι κάδοι σκουπιδιών και ενοχλούν αισθητικά τους χρήστες του Street View!
Πόσο πίσω είμαστε στην Ελλάδα τελικά...

Γιαυτο ειναι κρυμμενο και το street view. Ειναι κομψο ετσι.
Που να καταλαβεις εσυ στην Ελλαδα. :x