Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#864900 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, γνωστός αναζητά οικονομικό αυτοκίνητο (max 3.000€, ιδανικά γύρω στα 2.000€). Βασικά κριτήρια επιλογής: ύπαρξη κοτσαδόρου (για μεταφορά μικρού τρέιλερ) και να είναι όσο γίνεται αξιόπιστο και με χαμηλό κόστος συντήρησης/διατήρησης. Δεν τον απασχολεί οδική συμπεριφορά, επιδόσεις, κλπ. Τίποτα τέτοιο αξίζει; --> https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... -lada-niva Τα τέλη του είναι ένα θέμα. Τι λέει από αξιοπιστία;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#864909 Σε αυτα τα χρηματα το χαμηλο κοστος συντηρησης / διατηρησης ειναι θεμα
Οσο για την αγγελια, τα ΝΙΒΑ ηταν προβληματικα ως καινουργια γιατι ανηκουν στην δεκαετια του 70, αυτο τωρα τοσα χρονια μετα και με την ταλαιπωρια που θα εχει φαει....
Άβαταρ μέλους
By fokion
#864961 αλλα απο την αλλη μερια αν "πιανουν τα χερια σου" μπορεις οικονομικά να το κρατησεις στη ζωη....
επίσεις στα σχετικά γκρουπ τα προβληματα του ( πχ αλτενεϊτορ ) ειναι λυμενα...
Ειδικά αν το συγκεκριμενο ειναι το πιο "συγχρονο" με ιντζεκτιον

Αλλα ναι οκ... πρεπει να "ασχολεισαι"....
Ισως σκεφτομουν και το παλιο βιταρα με προσοχή βεβαια στις κεφαλές του....
Γιατι να σου πω σπορτατζ 1 σα κι αυτο που εχω ??? ναι οκ ειναι βραχος ( 349.200 τα επισημα χλμ και με υγραεριο για τα τελευταια 120.000 ) αλλα τελη 625........
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#907852 https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... 20-audi-a4

μου τρέχουν τα σάλια γι'αυτό.
Απορώ πως δεν έφυγε ακόμα . Κάποιος δε βρέθηκε να το πάρει δώρο στην κόρη του που πέρασε σε καλή σχολή;
Άβαταρ μέλους
By edmond
#907857 Ούτε καν.
Αμάξι άλλης εποχής, φαντάζει εντελώς εκτός σημερινής πραγματικότητας.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#907858 Ωραίο όμως για χαλαρές βόλτες... Για 2ο-3ο αμάξι δηλαδή... Αρκετούτσικα χλμ, αλλά φαίνεται σε καλή κατάσταση... προφανώς μιλάω μόνο από τις φωτογραφίες, δεν ξέρω τι δεινόσαυροι μπορεί να πεταχτούν αν το ψάξεις... :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#907860 Ακριβώς. Αυτοκίνητο μίας άλλης εποχής, μια χρονοκαψουλα που σε φέρνει πίσω στα νιάτα σου. Ένα αυτοκίνητο πού αξίζει να κρατήσεις για άλλα 20 χρόνια.
Το χρώμα είναι θεϊκό, το σαλόνι δείχνει καινούργιο, το ίδιο και η κουκούλα. Εννοείται δε θα σκουριάσει ποτέ. Εδώ αντέχει σε Καναδικό χειμώνα με αλατια
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 01 Οκτ 2026, 10:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Chris έγραψε:καλα θα ηταν να εκλεινε και το καπω παντως..

Wow , δεν το πρόσεξα. Μάλλον είναι αυτός ο λόγος που δε φεύγει εδώ και δύο βδομάδες που το παρακολουθώ.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#907862 O προφυλακτήρας είναι κρεμασμένος νομίζω, το καπώ οκ φαίνεται. Εντάξει, αμάξι 20ετίας είναι, λογικό να έχει χτυπήσει κάπου. Αν είναι οκ μοτερικως (αλλαγές λαδιων/σιτα αντλίας λαδιου) και δεν μπάζει νερά δεν είναι άσχημη ιδέα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#907863 Κάποιος που πουλάει αμάξι με κρεμασμένο προφυλακτήρα είναι κομματάκι δύσκολο να ήταν συνεπής στα σερβις. Αν ήταν οκ θα το είχαν βουτήξει τα μαστοριά στο συνεργείο πρώτοι απ'όλους. Κρίμα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#907865 Μουσατε εγώ βλέπω ενα άψογο εσωτερικό και μια αψεγάδιαστη κουκούλα, θα προχωραγα σε περαιτέρω ψακτικες με τον ιδιοκτήτη ( αν ήμουν Μουσατος και ήθελα ένα τριτοτεταρτο όχημα για τις Κυριακατικες εξορμήσεις μου στους Αρμεναδες)

Τώρα για τον προφυλακτήρα, επέτρεψε μου να σε διαφωτισω. Κρεμασμένος ( και αυτό με ερωτηματικό) από την μια πλευρά μόνο= κάποιος dicyclisti πάρκαρε το σαπιδι του λες και έριχνε ζάρια στο τάβλι αφού του έπιασαν την "μάνα". Κλασική πληγή πλέον και κανένα ΑΡΔακι δεν το αναφέρει. :(
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#907870 Η μεριά που φαίνεται κρεμασμένος ο προφυλακτήρας έχει και καινούριο φανάρι ,οπότε όντως είναι λίγο ύποπτο να έχει φάει σεντρα..