Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#98964 Σε επεισε τελικα η mafia να μην παρεις το S3neo? :rant: :rant:

Εγω για να τους παω κοντρα το πηρα ... :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#99001 Sknipper έχεις κάνει τον εγκέφαλο σου πατατοσαλατα,σταμάτα πια, live to fight another day
Αν κρίνω από το xenos incident σε κόβω για lg g4 σύντομα
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#99088 Καλά ακόμα και για back cover invite χρειάζεται; :slap:
Τι τραγωδία είναι αυτή; Και κάθεστε και ασχολείστε ακόμα; Ρίξτε τους μια μούντζα να τελειώνουμε με τους γελοίους. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Bayern7 έγραψε:Καλά ακόμα και για back cover invite χρειάζεται; :slap:
Τι τραγωδία είναι αυτή; Και κάθεστε και ασχολείστε ακόμα; Ρίξτε τους μια μούντζα να τελειώνουμε με τους γελοίους. :shifty:

Ακόμα για invite χρειάζεσαι invite!!!Τι να λέμε τώρα!!!!
Άβαταρ μέλους
By g8777
Bayern7 έγραψε:Καλά ακόμα και για back cover invite χρειάζεται; :slap:

Βayern :inlove: εγω μονο ενα θα σου δειξω για να καταλαβεις με τι χιπστεριδηδες μπλεξαμε:

Εικόνα

Εικόνα

ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΟΓΟΥ. :omg:

Μπροστα τους η παρακατω φωτο
Εικόνα
υπερβαινει σε γαματοσυνη το ποστερ του Reservoir Dogs.

* Eν τω μεταξυ, νομιζαν οι ρυζοφαγοι οτι παιζουν τα σοσιαλ μυδια στα δαχτυλα και στησανε ολο το τσαντηρι τους πανω στην προωθηση απο blog, facebook, forum etc . "Ολοι χρηστες ειμαστε" , "Εισαι ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ, ΓΝΩΣΤΗΣ, σου αξιζει ενα OPO".
ΦΑΤΕ τωρα την τρολια σε ο,τι ανεβαζετε, να σας γραφουν "Ποτε θα παρω lollipop;" "Που ειναι η CM12;" κτλ.. :s_yes
Αμ τι νομιζατε Grasshoppers μου; Παιξε γελασε ειναι αυτα; Μαλακιστηκες με το internet; Θα γινεις περιγελος μεχρι να πεις "Κουνγκ Φου".
Άβαταρ μέλους
By sknipper
funkyreverend έγραψε:Έλιωσα με το bias στο "πίστευε και μη ερεύνα"!
Το ζητούσε ο οργανισμός σου! :lol:

Arrow έγραψε:Sknipper έχεις κάνει τον εγκέφαλο σου πατατοσαλατα,σταμάτα πια, live to fight another day
Αν κρίνω από το xenos incident σε κόβω για lg g4 σύντομα
sknipper αρέσει πατατοσαλάτα! :s_inlove :s_crazy
G4!... Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω κάτι τέτοιο. Μόλις γύρισα από μαγαζί που χάζεψα λίγο μερικές συσκευές από κοντά.
Θέλω να μπορώ να κρατάω σε landscape με το ένα χέρι το τηλέφωνο και οτιδήποτε πάνω από 5 ίντσες δεν το βλέπω να παίζει. To moto g μάλλον είναι το όριό μου ή και λίγο πάνω από αυτό. Τα μενού του moto g δεν μου πολυάρεσαν. Υποθέτω μπορείς να τα αλλάξεις μέχρι ένα βαθμό αλλά μου γινόντουσαν κάτι περίεργα, σαν τρισδιάστατα, η μία οθόνη πίσω από την άλλη, όμορφο αλλά όχι πρακτικό. Και μου λείπει το σοφτ κουμπί για πίσω στην κάτω δεξιά γωνία που έχει το Samsung, πρέπει να κοιτάξεις τη συσκευή για να δεις που είναι η οθόνη για να βρεις και να το πατήσεις.
Πρέπει να βρω μαγαζί με το LG G3s να δούμε πως θα μου φανεί, ιδίως το πίσω κουμπί μου φαίνεται καλή ιδέα (παίρνει και 64άρα κάρτα, όχι μόνο 32 όπως τα moto g).
Άβαταρ μέλους
By Bayern7

#ksefloudismagate :lol:
900€ κινητό.... Τραγωδία. :x
Τα σκάτωσε πάλι η samsung :roll:
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#99386 Μετα την αναβαθμιση σε λολιποπ του μοτο g,αρχισε μερα με τη μερα να γινεται ποιο αργο. Την τελευταια βδομαδα ηταν τραγικο, απλα ημουν ετοιμος να το πεταξω, εκανα λιγο γκουγκλινγκ και κατεληξα στο παρακατω.
http://allaboutmotog.com/how-to-clear-c ... op-update/

Το ανεστησε πληρως, εγινε σαν καινουριο,το συνιστω ανεπιφυλακτα
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#99408 Εκατό χιλιάδες φορές έχουμε πει ΟΧΙ στο μοτο g , τέρμα το Μνημονιο,τέρμα η Τροικα, ναι σε ανάπτυξη και s3 neo
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#99439 Πως ξεκινάω το street view μέσα από το Google maps app του note3 γμτ??
Στραβός είμαι; στα ιντερνετς λένε ότι το βρίσκεις ως επιλογή όταν έχεις βάλει pin κάπου, εμένα δεν το βγάζει....:-(
Άβαταρ μέλους
By mirage
#99448 Πατα πανω στο pin. Κατω εμφανιζεται η διευθυνση. Πατα πανω της. Ετοιμος
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
mirage έγραψε:Πατα πανω στο pin. Κατω εμφανιζεται η διευθυνση. Πατα πανω της. Ετοιμος

ετσι το διαβασα και στο google αλλα ελ που δεν βλεπω τετοια επιλογη
πχ δες παρακατω, βαζω pin, παταω στη διευθυνση και οριστε
Εικόνα